Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Daiopri spune:
Danad, am trimis gresit prima data:) Am trimis bine acusi
Am tot uitat sa zic ce par lung are Alexa, si carliontat. Asa e el natural? Si mi-a placut si locul de joaca, curatel si frumos.
De Bulgaria nu mai zic nimic c aiar imi vine de vacante si nu stiu daca reusesc sa ajung pe undeva ca tot astept programarile.
Korinna bine ai mai trecut pe la noi. Nu stiu cum il lamuresti pe baiat sa mearga la dansuri, al meu nu ar vreaE foarte timid mai ales cand e vorba de fete.
Asteptam poze cu voi
DanaMario, chiar asa cum i-a placut. E fain acolo, mie imi place
Cred ca ar trebui sa ma arunc vreo data si in directia aia, desi nu stiu de ce nu mi se pare vacanta daca merg tot in Ca
Aalina, ce facusi bre la concert? ai plecat cu trupa?
Hai la apel aici.
Alycia, chiar asa are dreptate baiatul, pai nu e asta vacanta, hoteluri plimbari?
Ah, ce as mai pleca si eu. Mai ales ce as trage o fuga in tara
Mai astept cateva zile si dau cu tel dupa ei sa vaz ce aflu.
Numai bine tuturor
korinna spune:
Hello fetitze!!
Deci sa o iau asa in mod ordonat....
Stefan face dans sportiv.De 2 ani.Are partenera tot cam de atunci.Stiu ca e criza de baieti.Si e mare batalie la ei.Inainte de a-l da la dans,m-a batut la cap timp de 1 an..si eu am tot amanat,l-am dus cu vorba....pana la urma tot a tb sa-l duc.Ii place la nebunie.A..am uitat sa va zic ceva esential:Stefan are 43 kg!:))
Sa nu radeti.Si la cata miscare face....tot asa ramane.Dar el nu e stresat ..zice ca si Bursucu si Edy de la :Dansez pentru tine" sunt plinuti.Sa-l vedeti ce pasi de cha cha face....daca nu mori de ras. O sa va pun si poze cu el in timpul dansului.
Acum de cand cu criza dansul e mai costisitor si pt ca e criza de baieti..unele mamici de fete prefera sa-i plateasca o parte din cheltuieli si baietelului.Noi n-am ajuns inca in faza asta....si in plus si partenera noastra nu e foarte instarita.
Stiu cum danseaza ei singuri cu bratele desfacute..si Stefan face asa prin casa.Oricum el e foarte pasionat de dans.Ia foarte in serios .si de cand a aflat ca vrem sa plecam in Canada ma tot intreaba daca acolo o sa poata face ore de dans.I-am zis ca da..pt ca m-am intersat cam cat cossta si daca se fac.
Eu l-am inscris la scoala de asta iarna,dinainte de Craciun.E la o scoala de cartier,nu foarte pretentioasa.Invatatoarea are in jur de 50 ani,pare o doamna foarte blajina si intelegatoare.Acum sa vedem..ca din ce experiente am avut cu Mihai-cel mare.....sunt cam fripta.Noi am schimbat 3 scoli ..:)Una ca ne-am mutat cu casa dintr-un cartier in altul,la a doua nu ne-am inteles nicicum cu invatatoarea si acum la a treia totul e bine...nu mai avem nici un fel de pb...grave..vreau sa zic!
Pai ai gasit ceva acceptabil in Bulgaria la un pret bun?Zi-mi si mie!Nu vreau sa cheltui mult dar nici sa ma mai duc in cloaca in Eforie.M-am saturat!
Daiopri...in ce oras stai tu in Ca? Poate o sa-ti mai cer cate o parere daca nu te superi.
cam asta deocamdata.Revin mai tarziu1
Aalina spune:
Aseara m-am adunat de pe drumuri. Fetelor inca sunt lesinata si in extaz dupa concertul AC/DC. Nu cred ca o sa mai particip vreodata la alt concert de asa valoare. Mai vreauuuu.... De la organizare pana la efecte, calitate sunet, locul pe care l-am avut tot tot a fost perfect.
Bucurestiul pe de alta parte m-a obosit cumplit. Nu cred ca as putea trai acolo. Mi-a placut sa il revad dar zi de zi nu cred ca as face fata aglomeratiei.
Ca totul sa fie minunat am fost apoi si pana la malul marii asa ca mi-am incarcat bateriile la maxim. Vremea a fost foarte buna si ma bucur ca am reusit sa ajungem. Apoi am facut un ocol prin Moldova. Pana la urma a fost un miniconcediu super.
Copii s-au descurcat foarte bine cu mama, pe Fabian cred ca pur si simplu l-a indopat ca l-am gasit tare grasun. Mi-a zambit cand am intrat in casa dupa care cateva ore pur si simplu nu m-a bagat de seama si a refuzat sa vina la mine in semn de protest. Oricum mi-a fost tare greu fara ei si nu cred ca ma mai incumet sa plec singura. Pe de alta parte parca parca s-au mai refacut neuronii
Astazi Dori e in prima lui excursie asa ca stau ca pe ghimpi.
Va pup
DanaMario spune:
Korinna bina ai revenit.
Asteptam poze cu Stefan , noi cred ca avem jumatate din kg voastre.
Aalina am tot citit presa din tara cu AC/DC si erau numai aprecieri pozitive.
Eu nici la cumparaturi nu-mi vine sa plec si sa-l las pe Joshua acasa.
Alycia si Joshua la fel ii place asa de mult sa mearga la hotel.
Daiopri da lui Joshua i-a placut mult de ziua lui , si mie si mai mult ca lui e prima data cind ma relaxes si eu de ziua lui dar nu m-am asteptat mi-a zis ca lui nu i-a placut ca l-am pus sa-si aleaga cadou de ziua lui.El vroia sa se scoale dimineata de ziua lui si sa gaseasca un cadou impachetat frumos cu orice inauntru.
Si mi-a mai zis a de acum incolo nu mai vrea party cu copii ci ca vrea sa mergem noi undeva ca anul asta dar sa fie 3 zile !! ca doua a fost prea putin si ca poate isi alege si un copil sa i-a cu el.
Am pus citeva poze aici dar n-am facut prea multe poze ca am fost ocupata sa ma relaxez in realitate a fost mult mai frumos
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Aalina spune:
La multi ani Paul!!!!
Dana arata super locul ala. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Dori s-a distrat in excursie, a venit foarte incantat. Asa ca m-am linistit.
Daiopri spune:
LMA Paul! sa cresti mare si cuminte si sa o mai trimiti pe mami pe la noi.
Eu sunt pe fuga azi. Revin.
dana d spune:
La multi ani Paul!!!
La multi ani Elena!!!
Sa fiti sanatosi, cuminti si harnici si sa aveti o viata minunata!
Doina si Adriana, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Corina, la noi nu e asa costisitor dansul, 100 ron/luna, 4 ore/saptamana. Nu mi se pare mult, alte cheltuieli ar mai fi rochitele pe care le-am primit din Canada si nu sunt foarte scumpe, acum in Iulie merg in cantonament la Busteni - 600ron/copil dar nu cred ca o trimit ca eu nu pot sa merg si singura n-am incredere. Inca nu am inceput sa participam la concursuri, costumele alea am auzit ca sunt scumpe dar de la o categorie mai mare nu la varsta lor.
Mai, si Ilinca are mai putin de jumatate din greutatea lui Stefan... ai grija cu el ca obezitatea e boala grea si daca incepe din copilarie am auzit ca e si mai greu de slabit la maturitate. Sau el e si foarte inalt?
In Bulgaria sa stii ca e mai frumos decat ma asteptam, preturile sunt cam ca la noi. Nu am apucat sa imi fac o idee mai detaliata despre cumparaturi ca am trecut fugitiv prin magazine dar din auzite stiu ca multi bucuresteni isi fac cumparaturile acolo si spun ca ar fi mai ieftin. La haine si incaltaminte nu am reusit sa ma uit si nici macar la mancare, am cumparat doar niste sucuri si ceva dulciuri si Ovidiu niste bere de-a lor sa o incerce. Au insa niste sucuri tare bune si mai ieftine decat la noi.
In iunie mergem la ei la mare si stam 8 zile, dar nici atunci nu cred ca pot sa-mi fac o idee de preturi pt ca in statiuni e altceva. Din pacate sotul nu prea ma duce la cumparaturi acolo ci doar pt vizitat obiective turistice )desi eu m-as delecta mai mult in magazine)
Daiopri acum intru sa vad pozele, vad ca am un PM.
Lasa, nu mai plange dupa concediu, precis o sa ai parte si de concediu anul asta, deocamdata nici n-a venit vara. iar in Romania sa stii ca nu prea ai ce sa vezi... poate doar familia si prietenii ca in rest... e jale mare, mizerie si din ce in ce mai multa hotie, la toate nivelurile. Apropo, la noi in bloc au inceput sa se sparga apartamente, suntem ingrijorati si zau ca asta nu e viata, sa traiesti mereu cu spaima ca-ti gasesti casa devastata.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA