Puisori de mai 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana Mario, deci baiatul te-a pus in garda sa nu de-a naiba sa te superi de face o boacana...heheheh imi place ca-si ia masuri de precautie... dulce.
Aalina mama, faine torturi,ca nu stiai care sunt mai apetisante, mie mi-a placut mult cel curcubeu iar pustii tai sunt adorabili.Cat despre excursia lui Dori e normal sa-ti faci griji, dar daca sti ca e copil ascultator si responsabil eu zic ca te mai poti linisti putin, altfel nu l-ai fi lasat in exursie...si despre concertul AC/DC profita din plin de el, copii vor fi in sigurantza...distractie placuta!
Dana_d ati avut bairam nu gluma...frumoase poze aveti!
Fetelor mai stie careva ceva despre Olo, a mai pastrat cineva legatura cu ea? Avea niste fete tare sugubetze, mereu ma amuzam cand citeam despre ele...oare ce or mai face?
Daiopri cum sunteti?
Mircea e bucuros ca a facut 7 ani si mi-a spus intr-o zi ca abia asteapta sa mearga la scoala..dar eu in gandul meu..."ooof copile" In rest avansam cu cititul dintr-un abecedar vechi nu e prea bucuros cand il pun sa citesca dar se supune pana la urma...am ajuns la litera V..dar nu sunt in ordine alfabetica, cu matematica se descurca bine cu ce invata la gradi asa ca momentan sunt multumita...am vrut sa-l dau la curs de innot dar asta nici nu a vazut apa si mi-a facut otita de la o afurisita de raceala...asa ca mai zicem odata pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri am vazut pozele simpatici rau amindoi si par ca se inteleg bine intre ei si tu wow ce bine arati.

Si noi tot la capitolul trotineta sintem
Cu trotineta si coarda ma prezint cind il iau de la scoala.

V-am zis ca Joshua ma tot bate la cap ca vrea si el "pet".
Nu i-am zis NU dar nici da de fiecare data cind imi zicea si daca a vazut ca daca eu nu fac nimic ieri a venit acasa de la scoala cu o punga cu pamint si cu multe furnici in ea ca cica aia e "pet" lui si nu vrea sa o arunce doamne fereste si-a pus-o la cap in camera la el se culca cu furnicile

Si azi stateam cu el pe jos ne uitam pe o carte stateam relaxata cu umeri lasati si-mi zice "stai mami dreapta nu mai sta asa ca te cocosezi si cind mori nici nu o sa mai fi dreapta "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Moamaaa Daiopri ce beton arati Pupam si restul familiei pisicesti. Doamne ce mari s-au facut.

DanaMario noi am schimbat trotineta pe bicicleta mai nou. Si e mai greu de carat pana la 3 da copilul e fericit. Ce s-a descurcat Josh daca tu nu i-ai luat pet Copilul incearca sa te convinga prin constrangere vad .

Alycia sa se bucure Mircea de lunila ramase ca de scoala are timp toata viata. Noi cumva terminam clasa 1, il simt mai obosit pe Dori da macar a trecut cu bine.

Noi ne pregatim de plecare si daca e bal bal sa fie. Pe langa Bucuresti sper sa ajung si cateva ore pe malul marii ca la ce nebunie e in tara asta cred ca asta va fi tot concediul pe anul asta
Asa ca urez acum toate cele bune puisorilor ce se vor sarbatori zilele urmatoare.

La multi ani Robi!
La multi ani Josh!
La multi ani Corina!

Mergi la inceput

super pustii Daiopri, imi place cum spune cel mik "tata" din toti rarunchii ...iar tu arati super, gata ai terminat cu toata nebunia aia?
Aalina sa va distrati pe cinste la concert!
Dana Mario..ca de fiecare data ma lasa interzisa pustiul tau...auzi colo...sa mori stramba......pana una alta i urez La multi ani! joshua sa ramai mereu asa irezistibil, esti un copil deosebit!
La multi ani Roby ! poate nu te mai tine mami asa secret si ne arata si noua o poza cu tine , sa cresti mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani Robert! mami a ta, chiar asa pe unde e sa ne mai arate o poza doua?
Despre noi multumim de aprecieri.
Am terminat cu umflarile si acuma sunt asa, ziua parca m-as duce din nou , noaptea imi trece orice elan
Deci cam doare cand stau la orizontala. Acum ramane sa aflu pe cand schimbul ca cele moi, pufoase si la moda
Aalina, eu daca mai vaz vreun tort asa frumos la usa ta apar.
Pai numai eu nu sunt gospodina? Vazut baieti frumosi si domnisoare pe masura. Vai ce ne-au crescut copii
Vaz cat e de cuminte Fabi dupa semne:)))
Ai mei se inteleg binisor asa, da si cand iese cu plansete, ca deh, al mare tocmai ii daduse o minge drept in fata in parc
de altfel destul de bine merge treaba. In schimb ma zapacesc cu scoala ca iar a intrat in pasa in care il vede invatatoarea doar pe el. Ca nu i tace guraE de rasul plansul nu asa, ca abia a trecut vreun an doi de cand ma plangeam ca nu vorbeste si acum am critici dupa critici.
DanaMario el iti zicea asta in engleza sau ro?Ca poate a gresit traducerea
Al meu cand i-am zis sa facem ziua doar noi a zis ca da, dar sa aiba si party asa ca nu a tinut
Da Joshua e mai intelept asa
Va uram si voua LMA pt sambata daca nu mai apuc sa scriu maine.
Iaca imi iau bocceluta si merg sa il va ce face la inotul cu scoala, si ma aleg si eu cu un mers rapid de la scoala la piscina si inapoi
Am zis eu care e avantajul cu copii agitati. Ma tin in forma

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Multumim de urari eu azi i-am luat de ziua lui un CD cu o melodie de care e pur si simplu obsedat
http://www.youtube.com/watch?v=KhXOKUBGSRw&feature=related
Doamne cit a fost de fericit ca am lasat temele balta.

Miine mergem in oras sa-si aleaga cadou de ziua lui ca i-am dat 3 optiuni
1. 100 $ dar sa-si cumpere carti
2. role
3. orice jucarii, prosop, orice... cu Wall-e din Disney store
E asa haios ca nu stie ce sa-si aleaga.

Daiopri nu nu-mi zice in romana el vorbeste in engleza in romana vorbeste ca un copil de 2-3 ani.
Daiopri la noi cu ziua lui problema nu era ca el vroia neaparat cu copii ci ca copii ii tot zic ca vor sa vina la ziua lui.
El intr-o zi imi zicea ca el s-a gindit cum sa faca bani cere cite 10 $ de copil daca vrea sa vina la ziua lui si cind i-am zis ca nu-i o idee buna mi-a zis ca "1 cent tot le cere "

Alycia gata vi s-a cam terminat si voua boiereala acuma gata litere, adunari.

Aalina distratie placuta la concert la mare.
Da Joshua tot incearca sa ma constringa si odata a si reusit.
Mi-a zis ca vrea "ring lolypop" (o cadea ca inelul si care-si tot schimba culoarea ) si mi-a zis odata de doua si daca a vazut ca eu nimic mi-a zis "ok mami daca tu nu-mi cumperi o sa le zic parintilor lui Jessica sa-mi cumpere si mie una cind ii cumpara lui Jessica"
Sa ma vezi a doua zi cum m-am prezentat cu acadeaua in dinti imi era ca ma face de ris ca era in stare sa-i roage

Dana_d voi ce mai faceti
Va refaceti dupa petreceri
Ilinca ce zice ca incepe scoala ?

Daiopri nu stiu ce sfat sa-ti dau cu vorbitul ca si noi sintem tot in aceeasi galeata, acuma stau cu sufletul la gura sa nu mai zica invatatoarea ceva cu vorbitul si plimbatul prin clasa la ore.
De fapt la noi asta a fost principalul motiv pentru care nu am vrut party cu copii ca Joshua s-ar fi agitat atit de tare ca nu ar fi mai putut tine invatatoarea orele si eu nu m-as mai fi inteles cu el sa stea focus pe invatat vreo luna.

Eu ma consolez ca mai e putin si termina scoala si apoi or mai creste si poate inteleg si ei mai bine.
Eu tot ii explic sa nu mai vorbeasca asa mult si acuma sintem la faza la care macar cind il atentionez tace pentru o perioada.
La scoala cind vorbeste cineva si intreaba invatatoarea "Cine a vorbit ?" el raspunde "Eu vorbesc mult dar acuma n-am vorbit eu"

Mergi la inceput

Ei DanaMario cum a fost la aniversare? Cati centi a strans Josh ?
Acum e vremea cand ma gandeam la vacantza de vara, insa in conditiile crizei actuale cred ca o sa ma limitez doar la vise si o sa revad pozele de altadata..ufff...Mircea ma intreaba"mami cand vine odata vacantza de vara ca sa mai mergem pe la hoteluri, sa ne plimbam seara pe la restaurante, sa facem baie la piscine" cam asta a retimnut el din vacantele de pana acum..si in plus ca mergeam mult cu masina...Oricum undeva in tara o saptamana ma gandesc ca tot o sa mergem...dar nu prea stiu pe unde, ca sa imbinam relaxarea cu distractia pentru copii; Andrei se plictiseste de acum cu noi in concediu nu prea mai are chef sa vina...vom vedea ce va fi pana la urma...dar tare mi-era draga perioada asta a anului cand faceam ogramada de planuri, cautam pe net tot felul de locatii care mai de care mai interesante...acum...nu ma mai trage inima deloc, de cand neispravitii astia au zis ca ne taie 25% din salar, avand in vedere ca suntem bugetari amandoi..se aduna un 50%...
Aalina cum te-ai simtit la concert? Am vazut la tv ca a fost bestial, numai din imagini si-mi dau seama ce atmosfera mai mult decat electrizanta era...hehheh de acum se pare ca ti-ai incarcat bateriile!
Restul fetelor ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!!
Nu am mai intrat demult pe aici.Voi ce mai faceti?
Eu am mai vorbit o data cu OLO(Mihaela).Era bine.Probabil ca are multa treaba si nu mai are timp de net..sau cine stie??!!!
In primul rand LA MULTI ANI! PENTRU TOTI COPILASII NOSTRI DE MAI!
Noi suntem ultimii..implinim pe 31 mai.Sincer nu stiam ce sa-i cumpar de ziua lui.Nu stiu ce si-ar mai dori.Are role,bicicleta fara roti ajutatoare,din decembrie de la Sfantul Stefan a primit si play station...si zeci de jocuri...
Asa ca pana la urma taicasu o sa-i cumpere memorie la play station...,iar eu i-am cumparat un mic lantisor de argint cu medalion un ingeras.Avea lant de aur..asa ca...eh...din lipsa de idei....
In rest..am cumparat acum vreo 2 luni manual de matematica de clasa 1 si abecedar si caietele ajutatoare.
De scris scrie frumos..numai ca pateaza foile si asta nu-mi place.La inceput nu reusea sa lege literele intre ele atunci cand citea...In timp s-a mai perfectionat.Nu citeste foarte bine,dar acceptabil tinand cont ca nu e inca la scoala.
Altfel facem de doi ani dansuri.A participat la cateva competitii si probabil ca de acum o sa inceapa perioada de cantonamente.Ii place foarte mult la dansuri.Are partenera si se inteleg foarte bine.Asta e lucru mare,pt ca sunt multe cupluri care se cearta non stop.

In alta ordine de idei...la toamna depunem dosarul de emigrare in Canada.Cam tarziu ar zice unii...dar asta e.Consideram ca asa e cel mai bine.O sa depunem dosarul pentru partea federala.Acum ne pregatim pentru testul de limba.Invatam engleza intensiv.Completam actele si facem traduceri.

Sper sa intru mai des.Defapt promit asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Super poze fetelor....nu v-am mai vazut demult si nici pe copilasi....Felicitari la toate fetele pentru minunatii copilasi pe care ii au!
Super imagini de la dana_josh !Ce copil nu si-ar dori asa???
Angi...pupici lui Mirciulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Va pup pe toate si flacailor de 7 ani La multi ani si o copilarie minunata!
Ange si DanaMario sa va traisca si sa va daruiasca implinirea pe care o asteptati de la ei!

Korina felicitari!!!!!!!!!! Bravo, nici nu stii cat te invidiez. Vorba astora de la Protv: Jos palaria. Stiu ca e greu dar voi faceti pt copiii vostri cel mai bun lucru pe care-l poate face un parinte. Ceee dans, gimnastica, limbi straine, scoli private.... asta e metoda sa-i cladesti o viata mai buna copilului tau.
Bravo...ce sa zic... parca ai mai rasucit cutitul in rana la mine acum cand se mai potolise durerea, mai uitasem, ma mai luasem cu viata de aici...oof
Ce dansuri face Stefan? Ilinca dans sportiv si nu are partener, e criza de baieti. danseaza ca fraiera singura cu bratele desfacute ca si cu un partener imaginar...
La gimnastica ritmica data trecuta nu a vrut sa faca cu o alta antrenoare, a inceput sa bazaie si antrenoarea a trimis-o afara. Azi facem o noua incercare dar promite ca azi sta si isi da interesul sa obtina cat mai multe laude ca astea o stimuleaza. Cand aud acolo "bravo Ilinca" parca si mie imi creste inima.

In rest noi duminica am fost intr-o excursie in Bulgaria mai mult ca sa incercam granita cu pasaportul ca nu stiam sigur ca mai pot iesi cu Ilinca pe pasaportul meu in iunie cand mergem la mare. A fost o excursie frumoasa si surprinzatoare, mi-am schimbat parerea despre bulgari si tara lor. Au locuri frumoase si sunt oameni muncitori (nu ca noi) si modesti (iarasi nu ca noi).
Am pus 100 de poze in album, daca aveti timp sa vedeti sa stiti ca merita.
Avem de gand sa-i mai vizitam si sa le vedem si muntii si statiunile de la munte, poate ne plimbam in Bulgaria de acum ca la noi nu mai e loc si nici nu merita sa-ti rupi masina, sa stai cu orele in trafic, sa te lasi pacalit si injosit si.....multe puncte.

M-am uitat si eu la pozele lui DanaMario, suuper!!! pupa mama doi baieti prieteni, mai mare dragul sa privesti cum se distreaza ei impreuna.
Mai dar Paul e mare si plinut, nu cred ca-l mai duce Doina in brate. In schimb pe Josh cred ca-l poate rasfata Dana ca atunci cand erau mici si-i luam si-i ridicam, gadilam, invarteam...
Eu pe Ilinca dimineata o iau din pat ca pe un fulg si o depun direct pe wc unde crapa si ea ochii. apoi la spalat pe ochi cu apa rece ca sa ne trezim de tot. apoi tot in brate o duc inapoi in pat la imbracat ca papucii au ramas acolo.
Asa incep la noi toate zilele saptamanii cand o scol sa mergem la gradi. In we e altfel, se scoala singura si da drumul la tv si se uita la desene pana o iau eu de acolo sa-si inceapa ziua.

Dana, Ilinca e nerabdatoare sa inceapa scoala si chiar si eu desi stiu ca va fi mai greu ca vom avea responsabilitati in plus si timp liber mai putin. Am emotii peste ce invatatoare vom da pt ca pentru noi e foarte important sa ne placa persoana. Si va mai fi complicat cu luatul acasa, nu stiu cum o sa facem ca nu prea imi convine sa o las la after school, nu-mi place cum e organizat la scoala asta, fara masa, odihna, lectii. Nimic, doar bagati intr-o sala si supravegheati de un pedagog. Imi si imaginez ce joaca si alergatura trebuie sa fie acolo si ce copil transpirat, tavalit si obosit am de ridicat de acolo si dus acasa la lectii.

Pana atunci mai e o vacanta in care vor sta acasa singure si tot nu va fi bine ca ma vor bombarda cu telefoane sau mesaje pe skype ca "mama ma bateee, mama nu ma asculta, mama uite ce face...." cam asa e la noi, camp de lupta.

Daiopri, unde au vazut fetele poze cu tine aratand beton ca vreau si eu sa vad

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput