Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Daiopri spune:
La Multi Ani Dorian!
Sa cresti mare si ascultator ca uite vine Fabi sa ii pape urechile lui mami
Aalina, sa fiti sanatosi cu totii sa va bucurati de nazdravanii ca sunt nu gluma
Va multumim de urari. Pupici multi si la voi.
Noi ne-am sarbatorit la un loc de joaca, o sa incerc sa pun poze in una din zile.
A fost frumos, gata am terminat cu educatia, am facut cei 7 ani de acasaDe acum trai nineaca!
Motanul a fost tare incantat si a alergat in toate directiile. A primit cam ce si-a dorit, ca deh, a soptit un soricel la musafiri ce si cum. Chiar surprins cum de au stiut toti ce vrea el
Al mic, circularet, da nu prea i-a placut in raiduri, statea super concentrat.
Mama cam rablagita, ca la dimensiunea de acum, la care as vrea sa raman, ma doare ca naiba.
Si teoretic trebuie sa mai cresc o tura ca sa raman la cat am acum, si simt ca
Nu stiu daca mai poci ca nu ma mai tin baierele.
Sa termin o data ca m-am zapacit de tot.
Cam atat de la noi.
Numai bine tuturor
alycia spune:
La multi ani Dori!Cum a fost la petrcere Aalina? Cum stai cu capitolul "varza"? Hai ca e cazul sa-ti revi,sper ca nu a fost chiar asa de grav..."the show must goes on"
Gata si noi cu petrecerea, a iesit bine, copii au fost incantati...iar eu seara eram terminata de la atata agitatie,mi se invarteau neuronii ca girofarele...acum totul e linistit...si imi beau cafeaua relaxata in fata calculatorului...hmmm..ce-mi place momentul asta din zi...
Daiopri curaj...nu mai poate fi chiar asa de mult...
Dana Mario voi ce mai faceti? Mai povesteste-ne de Josh...ma incanta de fiecare data cand citesc ce scri despre el...
Adita ce face trupa? Cum e cel mik?
Parpalak, sper ca esti bine..prea te-ai dat la fund!
Dana_d ce-ti mai face liceana? E bine ca ai gasit activitati care sa-i canalizeze Ilincai energia, poate asa nu mai are putere sau chef sa se ia la hartza cu sora-sa...Spor la activitati!
dana d spune:
La multi ani Dori!!!
Sa o bucuri pe mami si sa o ajuti ca de acum esti flacau mare si responsabil (responsabil cu nazbatiile de flacau mare).
Aalina sa-ti traiasca, sa fie cuminte si destept si sa te faca fericita si implinita.
Daiopri... si cand ma gandesc cata piele in plus am.... nu e coreeect.
Alycia, sa stii ca energia lui Ilinca e ca oala aia cu mancare din poveste, oricat iei nu scade deloc. Asa ca are destula si pt cearta si pt obraznicii si rautati. Ba de vreo 10 zile de cand a tot fost asaltata cu atentie si cadouri aproape ca nu te mai intelegi cu ea, umbla cu nasul sus si raspunde numai in doi peri si nimic nu-i convine. Asa ca azi dimineata n-am mai rezistat si i-am lipit una cand mi-a spus a mia oara ca toata mancarea e dezgustatoare si nu-i place nimic din oferta bogata si variata pe care i-am pus-o in fata. Pur si simplu atitudinea ei aroganta tine de prea mult timp si trebuia o zguduiala sau ceva sa se trezeasca la realitate. Prea multe cadouri, prea multa atentie, prea mult scarpinat in coarne de a ajuns sa-mi faca si mie "tetete" cand ii fac observatie sau ii spun sa faca ceva. Asa o ingana ea pe Alexa cu o atitudine din aia superioara dar pana ieri la mine nu indraznise.
Ma tot chinui sa descarc pozele sa mai pun in album, dar din pacate timpul parca a intrat de tot la apa de cand s-a facut cald afara, daca nu e gimnastica sau dans atunci macar parc si tot nu stau pe acasa.
Va pup si stau pe aproape.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
maaai, nu mai stiu sa pun culoare si marime la scris...stiam mai demult
Daiopri spune:
Dana, daca eu nu aveam de unde...Dar daca asa e procedura sufera baba.
Al meu nu raspunde prea mult in schimb se vaita mereuDa eu cam vad cu cine seamana
Alycia sa va fie de bine distractia. Tare avem copii mari.
Chiar asa parpa unde esti?
DanaMario voi unde faceti ziua? Am incercat sa ii zic la al meu sa nu ii mai facem ziua la loc de joaca si sa isi ia ce vrea, si cica nu
Aalina, ai pregatit iar bunatati si acu te odihnesti?
Numai bine tuturor
Aalina spune:
Multumim frumos de urari!!1
Is intradevar franta dar copilul a fost asa fericit... ca nu mai conteaza nimic. Exact acum 7 ani il tineam la piept si ma rugam sa ii fie bine, cum o fac si acum!
Sa aiba toti puisorii viata lina si senina!
Revin maine cu detalii!
Aalina spune:
No, bun , sa ma apuc de crosetat la mesaj Incep prin a va spune ca ne-am tot sarbatorit si inca mai avem Am fost plecati pe wk la Cluj si Dorian si-a sarbatorit ziua acolo. A fost tare bine ca a fost cald si am putut sta mult afara, iar eu m-am dat toata ziua in leagan. Spre incantarea mea lighioana mica s-a adaptat foarte repede asa ca era o nebunie generala cu atatia prichindei in jur. Dorian a primit bicicleta mult dorita si a avut parte si de botezul ei adunandu-se de pe jos din prima. Ieri l-am serbat acasa, i-am impodobit masa, i-am mai facut un tortulet curcubeu, i-am dus apoi la un loc de joaca si si-a ales singur o enciclopedie ca ma innebunise ca ii trebuie. Acum sper sa o si citeasca. Sambata o sa il serbam si la tara. Deci iar chef
Fabian e delicios. Eu nu am vazut copil asa vesel si smecher pana acum. Intelege absolut tot dar nu face nimic din ce ii spui mai ales daca folosesti NU Mananca bine, mai nou imi face cate o surpriza si doarme toata noaptea la el. Incepe sa repete tot ce zicem noi, ca un papagal chiar daca pe pasareasca lui. Nu mi vine sa cred ca a crescut atat.
Eu sunt bine, am avut o criza existentiala dar mi-a trecut Va multumesc de gandurile voastre si de suport.
DanaMario eu de cand m-am invatat cu ideea ca al meu are o personalitate puternica nu ma mai stresez cand primesc reclamatii de la scoala, mai ales daca nu face lucruri grave. E de datoria lor acolo sa il struneasca, eu ii explic de ce e bine sa fie atent, sa pastreze linistea etc dar mai multe nu pot face. Parca nici copil model nu l-as vrea. Atata timp cat e interesat de studiu, se duce cu placere la scoala si are rezultate bune eu zic ca e ok. A participat la cateva concursuri si in general a facut foarte bine cu putine greseli de neatentie.
Daiopri cred ca meritam in perioada trecuta o bataie, ba m-as fi oferit si voluntar sa o primesc daca m-ar fi scos mai repede din starea naspa .
Ati facut pana la urma vaccinul?
M-a amuzat teribil ideea ta ca de acum am terminat cu educatia caci le-am dat cei 7 ani
Imi pare rau ca ai dureri, sper sa treaca repede si sa ajungi la marimea dorita. Mult a fost, putin mai este
Dana_d vad ca si voi numa in chefuri ati tinut-o. Bine ca s-au distrat copii. Iar tu esti tot intr-o treaba. Uite asa mi dau si eu seama ca e cazul sa savurez lunile ramase cat mai stau pe acasa... ca apoi... vai ce ma asteapta...
Legat de crizele de personalitate ale piticilor, si eu am cedat la un moment dat si am dat in Dori dar m-am simtit cumplit. I-am cerut iertare si mi-am promis ca nu ma mai las sa ajung acolo. Mai bine numar in gand si caut alte metode. Am observat ca daca eu sunt calma si il iau cu atentie si dragalaseni imi raspunde la fel. Poate asta e o solutie si reusesti sa o aplici. Stiu ca uneori nu ne e usor, dar noi suntem adultii si daca noi nu ne putem controla... ce sa le cerem lor? Au si ei frustrari, au si ei incercari de atins limite...
Alycia ce faine pregatiri ati avut pentru petrecere... asteptam pozele.
Liceanul tau cum mai este? Tot pe drumul bun?
O sa pun zilele astea si eu ceva poze si va trimit invitatia pe mail.
Inca o data multumesc pentru gandul vostru bun, mi-a facut bine!
DanaMario spune:
Vad ca ati tot petrecut si ma bucur ca se pare ca toti piticii sau bucurat mult de ziua lor.
Noi anul asta o sa facem ziua putin mai diferit decit de obicei sa vedem cum o sa aprecieze Joshua daca nu o sa fie pe placul lui la anul facem iar ca de obicei petrecere cu copilasi la un loc de joaca.
Anul asta o sa mergem intr-o excursie plecam simbata cu autocarul la un water parc la Niagara aici
http://www.fallsviewwaterpark.com/index.php?utm_source=NFT&utm_medium=wphomepage&utm_campaign=visitorfaves&refid=1105
unde o sa inchiriem o camera cu vedere la cascada si o sa mincam la u restaurant care-i place foarte mult lui Joshua Rainforest cafe
http://niagarafallsrainforestcafe.com/
I-am aratat poze si parea foarte incintat sa vedem anul asta facem incercarea asta daca nu-i place o sa revenim la formula petrecere cu copii la un loc de joaca.
Am pus citeva poze la sfirsitul albumului cu Joshua si Paul la iarba verde , la plantat pomi, la un fun fair
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Altfel noi sintem bine abia asteptam sa vina bunica, eu am renuntat sa mai fac teme cu el ca vad ca-i suficient ce face la scoala asa ca o sa o lasam moale cu scoala trecem la pasul urmator sa inceapa sa-si ia singur responsabilitatea scolii.
A si am uitat si noi tot ca Daiopri nu raspundem , nu sintem obrasnicuti dar ne vaitam mama, mama din orice si doamne negociaza la orice dar absolut orice.
DanaMario spune:
Aalina am vazut pozele dulci foc amindoi.
Sa va fie de bine cei 7 anisori.
Vad ca ati avut mai multe tortulete.
Noi o sa avem doar un tort si oricum ca in fiecare o sa-l maninc mai mult eu
Dana d wow si voi tot mai multe torturi.E tare, tare frumusica Ilinca.Se vede din poze ce mult i-a placut mult de ziua ei
Aalina spune:
Gata am terminat si noi cu chefurile. In sfarsit...ca m-am saturat de cum ma sabotez singura cu atatea dulciuri Mai am 10 kg de dat jos si eu ma tot invart pe loc.
Va trimit poze de la ultima distractie unde au alergat copii de mi-au scos mie sufletul. Acum mai trebuie sa ma duc cu Dori sa isi aleaga alte cadouri ca a primit bani si tre sa si-i cheltuie Eu tot sugerez o alta enciclopedie ca vad ca pe cea cu "corpul uman" o citeste zilnic cu placere dar nu cred ca o sa am succes.
Noi ne pregatim de o calatorie la Bucuresti la concert AC/DC si eu sunt stresata ca las copii acasa. Si apoi mai am o tura de pitici ca va merge Dorian o zi in excursie cu clasa. Prima lui iesire fara noi.
E baiat mare deja.
Am admirat pozici. Mi-a placut mult Alexia si mica balerina. Ca sa nu mai zic ce frumos s-au distrat baietii la plantat pomi. Dana noroc de tine ca mai vedem si noi zambetul lui Paul.
Parpalakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
DanaMario spune:
Aalina am vazut si setul 2 de poze tare dulci amindoi
Foarte frumos tortul gargarita
Foarte frumoase florile albastre pe gresia rosie
Fabian e un dulce si pare prezent peste tot nu pare deloc intimidat de copii mai mari.
Noi am pus scoala deja in cui ca pare ca se descurca copilu cu ce face la scoala plus ca eu am iar chef de plimbat, iesit peste tot asa ca peste weekend are liber.
Azi am iesit prin parcuri ca Joshua e inebunit de coarda si trotineta plus ca a fost Ziua Mamei aici si a tinut neaparat sa-mi aduca micul dejun la pat pe o tava cu un card si un trandafir cum a vazut el in filme.
A fost dulce rau dar m-a anuntat apoi ca daca a facut asta nu am dreptul sa ma supar azi deloc chiar daca nu e cuminte sau greseste la teme