Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Daiopri spune:
aalina, daca intri in depresii de la prieteni vin acusi la tine
Ei, mama ei de treaba. Ia scrie tu aici sa te indreptam
DanaMario, al meu merge cu raz kids si e la nivel N. Da ma gandesc ca e deja cam avansat, ca uit si eu ce citim in carte pana la testSi ma mai mir cu cine seamana copilul. Am cartea aia, da daca nu se deschide singura
Vb aia e bun copilul, da parintii....
Si mai trebuie sa vedem cu banii si timpul ca vad ca de socotit mai merge.
Vaz ca ii tot dai ghionturi lui parpa da nu raspunde la provocari
Sa incerc si eu?
Parpa, parpa, mai vina pe la noi
Adita, sanatate multa. copii frumosi de la mic la mare.
Danad, cum merge gimnastica?
Alycia voi cum mai sunteti?
Eu acusi nu stiu ce sa ii iau de ziua lui.
Si vreau sa ii fac vaccinul lui ast mic, ca din caua urechilor nu am facut la un an. E de ajuns o sapt de cand a terminat antib?
Numai bine tuturor
alycia spune:
La multi ani Ilinca...pentru maine!Sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii, sa fi o scolaritza silitoare !!!
Unde i aniversezi ziua Dana_d?
Si noi facem pregatiri intense, anul asta am optat sa-i tinem ziua acasa ...alegem tortul din revista, e asa amuzant cum e nehotarat si nu stie pe care sa-l aleaga...il alege pe unul , apoi se razgandeste...si tot asa...In rest suntem bine in linii mari.
Pupici tutror.
Aalina spune:
La multi ani Ilinca!!!!
Noi probabil o sa ii facem ziua la Cluj cu verisorii ca asta a fost alegerea lui. Si vrea musai o bicicleta noua.
In rest nik nou pe frontul de vest...
Pupam
Daiopri spune:
Ilinca LMA!! La mine inca este 28
Multa sanatate, bucurii si jucarii iti doresc
Sunt foarte aglomerata saptamana asta asa ca zic in avans LMA si pt Mircea!
Alycia sa va bucurati de el asa cum o facem si noi zi de zi.
Mai revin pe baricade cand termin cu renovarile mele, ca de altfel suntem bine cu totii.
Numai bine tuturor
Aalina spune:
Cum noi plecam cateva zile vreau sa nu ratez urarile.
La multi ani Stefan!!!
La multi ani Mircea!!!
Pupam cu drag mamele voastre!
alycia spune:
Multumim de urari! Suntem in pregatiri, am inchiriat un
care sa faca ceva scamatorii si sa anime petrecerea sper sa fie incantat de surpriza mai ales ca nu stie nimik din ce i-am pregatit, plus niste jocuri gen scaunelele, limbo,imita dansul si altele...confetii, baloane de sapun si nu numai.....asa ca in mare suntem aproape gata
La multi ani Cristian! sa cresti mare si sanatos si sa ai o petrecere minunata de ziua ta!
dana d spune:
Multumim pt urari si va pupam dulce pe toate. Am sarbatorit-o la Mc Donald's pana la urma, a fost alegerea ei. S-au distrat frumos, a primit cadouri frumoase, jucarii, jocuri, rechizite pt scoala, hainute... A primit un Webkinz mare ca tot e asta noua ei pasiune de vreo 2-3 luni de cand i l-am luat pe primul. Miercuri am primit in vizita pe nasii ei, si inca n-am terminat ca si duminica mai avem ultima parte de petrecere cu nasii nostri si parintii. De aia sunt inca in focuri cu curatenie, mancaruri, dulciuri si abia astept sa scap sa revin la rutina noastra.
Le doresc si eu La multi ani lui Mircea si Stefan, sa va traiasca, sa fie sanatosi sa va aduca numai bucurii si sa fi-ti mandri de ei!
Ii pup pe flacaii de acum mari .
Noi suntem cam depasiti de timp, sunt cam mereu pe fuga, de la serviciu la gradi, de la gradi la gimnastica avem exact 1/2 de ora ca sa ajungem, apoi acolo stau pe la usa ca si la dans, martea si joia la gimnastica, sambata si duminica la dans. Cu ocazia statului pe la usi am reinceput sa citesc si tare imi place, asa de mult imi place ca mai citesc si noaptea pana la 12 cand imi cade cartea in cap si renunt. Asa ca de la un timp sunt tot timpul obosita si nu ma satur de somn, astept pensia aia sa dooorm sa ma satur si sa citesc cat vreau... aaa si sa ma joc Farmville desi nu prea am ce face acolo mai mult de 1/2 de ora.
Daiopri, tin pumnii pentru tine sa treci peste toate hopurile si sa termini curand tu totul sa fii ca noua sanatoasa, frumoasa si mamica fericita.
Aalina, esti mai bine? daca te pot ajuta cu ceva sunt aici sa te ascult si gata sa fac tot ce pot pentru prietenele mele de 7 ani si ceva.
Va pup pe toate si sper sa stau mai pe aproape de acum incolo.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA