Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

He he, Syb, nu stiu bancul, da' imi imaginez ceva-ceva. Mai bine ia zi-l
Da, pozele sunt din decembrie. In ziua cand am fost in Calpe si eram in tricouri, ne-am copt, erau 25 de grade!! In rest, au fost si zile cu 10 grade, 15...
Asa radem si noi.. Lui frate-miu ii e dor de zapada, dar i s-a schimbat rezistenta, sa il vezi ce dardaie la 0 grade... Le-am zis, daca vor zapada, o sa vina ei la noi de Craciun. Iar noi, daca o sa ne saturam de ea, o sa dam o fuga in Spania...
Si stai sa pun pozele de la cules de portocale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ana imi pare rau dar ai inteles gresit, eu pana nu am crescut si nu am acut copii nu mi-am dat seama, mama mea ca orice parinte si-a dorit ce e mai bine pt copilului ei si nu mi-a placut ca trebuit sa se milogeasca la dna/dl dr si sa se inchine la ei cu da dna dr cum sa nu dna dr sper ca sunteti multumita si etc numai ca eu sa primesc un tratament bun si sa nu trebuiasca sa stau internata in spital unde misunau gandacii si cearsafurile degeaba is spalate ca tot murdare sunt de cat sunt de vechi. Nu sunt mandra ca am fost bagata in fatza dar asa e sistemul, ori dai si esti tratat cum trebuie ori mergi si te internezi cu copilul mic si mai vii cu vreo trei boli acasa. Si mama si-a calcat pe mandrie si le-a zis ce au vrut sa auda si a zis da asa e sunteti cea mai buna/frumoasa si bla bla numai ca sa primeasca copilul ei tratamentul care trebuie.
Plus ca ea lucrand in aceeasi institutie ca si ele/ei, dr se asteapta la anumite chestii de la persoanele mai inferioare in job ca ele sa stii. Ca lor le f usor sa mearga la dl director si sa depuna niste plangeri si sa traga niste sfori si sa nu mai poata mama lucra acolo, a avut si pb din astea din cauza ca nu s-a simtit dna dr destul de periata.
Mi-era si imi este mila de bietii oameni bolnavi de numa cu boli terminale care vin si stau la rand de dim de la 5 ca vin de la sute de km departare la cei mai buni doctori la spitalul/policlinica judeteana, cu geanta plina si plicul cu ultimii bani care ii au si stau saracii si asteapta si dna dr e la facut de unghii sau si-a dus odoru' la scoala si a stat la o cafea cu directoarea. Sunt multi care nu au unde sa stea si vin cu trenul dim si pleaca seara, deci nu am cum sa fiu mandra.
Pt asta si pt mai multe de la 14 ani am decis ca voi pleca in alta tara si am asteptat pana s-a ivit ocazia si am plecat si de 5 ani de cand is plecata nu s-au schimbat tare multe in sistemul din ro, cand am fost in ro am fost si pe la mama la servici sa salut lumea sa vada fata si etc ca eu pe acolo am crecsut prin policlinici si spitale si din pacate nu e nici o schimbare majora in sistem, au mai plecat unii medici au mai venit altii sunt si cativa mai umani da restul e la fel.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hi hi! Mi-e lene a zic bancul, dar am gugalit dupa "cacatul ala alb" si l-am gasit pe un site :

http://www.maglavais.ro/articole/fun/Canada.html

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sibylle faina faza.
Anka super pozele. Ce super is alea de la showul cu delfini . Noi nu am fost in Spania inca, dar abia astept sa mergem, britanicii se muta de tot cu sutele in Spania pt soare.
La noi azi tre sa vina vecina cu fetitele ei sa se joace si vad ca nu mai apar, sper sa ajunga cat de curand ca ale mele pe la 1 ar trebui sa faca nani.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA IRL, imi pare rau pentru prietena ta, Doamne ajuta sa isi revina, uite asa iti dai seama ce conteaza cu adevarat, cand vezi cum se poate schimba sau termina viata intr-o secunda...

De medici si sistemul medical romanesc mai bine nu mai comentez, ca am zis eu si mai demult... Sincer, eu nu cred ca de aia e asa sistemul pentru ca o mama care lucreaza ca asistenta pune o vorba buna la medic pentru copilul ei, eu cred ca orice mama ar face asta si in general pentru binele copilului ei orice mama ar suporta orice umilinta si ar apela la orice relatii... Problema e, din punctul meu de vedere, ca atatia bani si atata atentie cat se acorda sistemului, atata si valoreaza. Ca noi avem bani de scut antiracheta si de dat 100 mil. usd imprumut nerambursabil Republicii Moldova (culmea ironiei, pentru educatie! ) si de tinut 17 persoane angajate cu salarii babane la cabinetul unui ministru, si de cheltuit 40.000 eur pentru ca sa mearga parlamentarii in thailanda la nu stiu ce reuniune si multe de felul asta, in timp ce in spitalul din Tg. Mures, singurul cu sectie de cardiochirurgie pediatrica nu mai sunt fonduri pentru a se face operatii, in timp ce in maternitati incubatoarele sunt de acum 50 ani, fara termostat si functioneaza doar prin bagat si scos din priza (si apoi dam vina pe asistenta ca s-a ars bebelusul), pentru ca la facultatile private gen Spiru Haret se dau diplome pe bani si din burta (sunt convinsa ca inclusiv la medicina), pentru ca pentru magistrati si militari vor exista mereu bani dar pentru cadrele medicale si profesori niciodata, pentru ca, pentru ca, pentru ca, pentru ca oricate lucruri din astea s-ar intampla romanii tot pot fi fraieriti sa-i mai voteze o data pe cei care le-au facut.

ANKA, tu vrei sa ma imbolnavesti de nervi??? De unde exact din Spania sunt pozele astea? Din ce parte? Sunteti foarte frumosi cu totii, imi plac la nebunie ochii tai.

A, ce e pe Cantemir, pai e un magazin de covoare care are si covoare pt. copii si vreau sa comand unul, oscilez intre 2 modele dar eram curioasa cum arata in realitate. Asa, pe site, ala care ne place cel mai mult ca model e un portocaliu destul de cacaniu, mi-e sa nu arate a portocaliu murdar si de aia ma gandeam daca are cineva drum pe acolo poate intra sa le vada si sa-si dea cu parerea (ca de transportat au ei curier, pot sa fac comanda online, nu e problema). E pe Cantemir 21, deci cred ca mai spre piata unirii, in caz ca de acolo incepe numerotarea.

MAI3, nu cred ca tot ortodoxe ramanem, tot CRESTINE ramanem, ca Isus nu a fost nici ortodox nici catolic, astea sunt aparute pana la urma tot din dorinta oamenilor de cearta si dezbinare pe motive formale. Botezul nu mi l=am ales eu, nu m-a intrebat nimeni pe cand aveam 3 luni unde vreau sa ma botez, asta nu inseamna ca mi s-a pecetluit viata si nu am dreptul sa-mi aleg alta cale.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 23+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nati, bine ai revenit! Poze?

Eu am citit pe fuga acum si nici nu am terminat tot, mai am 2 pagini, ca mult ati mai scris de ieri pana azi.
Mai, noi ieri am avut o zi taaare agitata, la Aida ma refer. A dormit f putin noaptea, s-a sculat la 6.30, a fost argint viu toata ziua, ziceai ca a baut cafea nene . La pranz a dormit doar o ora, in rest numai nervi si agitatie. Noroc ca azi-noaptea a dormit mai bine ca deja ne scotea peri albi! Si ieri a luat si 2 busituri, ca nu mai luase de mult: o data s-a intors brusc pe loc si a dat cu fruntea zdravan in coltul unei noptiere, si a doua oara s-a catarat pe masa si a cazut de acolo, dar din fericire nu s-a lovit rau...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Buna ziua.

eu am intrat fara lectii facute,scuzele mele dar tre sa recuperez toate paginile din acest capitol plus vreo 7 din cel vechi
sper sa ma iertati.

am vazut ca se vb dincolo de sterilet...ntz eu am pus de vreo cateva luni,nu ma plang caci ma simt bine,dar nu mai insir avataje si dezavantaje caci am vazut ca s-au scris deja.

Sa va zic noua veste a noastra,mandrele de ieri n-au mai pupat suzeta au dormit azi-noapte relativ bine...daca o vor tine tot asa(ceea ce ne rugam la DD) in cateva zile au si uitat de ea,dimineata pe la 5 o cautau amandoua,dar le-am bagat bibele de lapte si apoi n-au mai vrut sa doarma,dar le-am lasat ca apoi daca insistam isi cereau dreptul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anka cum stii tu sa le asezi pe toate frumos pe hartie . Se pare ca mie nu mi-a ajuns "cutitul la os" de vad lucrurile cumva...mai bune. Adevarul este ca am si teritoriu limitat...deocamdata. Dar crestem si noi mari, incet incet. Acuma inca...dospim.

mada de irl, ei...lasa ca Stefan al meu a papat si pietricele...
Nu-i nimic de admirat aici sa stii...am trecut si noi prin multe, copilul chiar nu are nici o vina ca noi am fost si inca mai suntem in santier, curtea inca mai are o gramada de moloz...deh...e ultima...sper Dar sa descurcat de nota 10, ba mai mult, a fost si amuzant pentru el ...
In vara asta, avem si noi planuri marete...sper sa ne iasa.

eu ma opresc aici, nu vreau sa supar pe nimeni, am si asa destule pe cap

anka, fff frumoase peisajele! se vede ca ati petrecut grozav!
iar pustoaicele tale, de mult ma tin sa iti spun ca sunt superbe!
Cea mica e o sugubeatza bucalata!
Iar tu arati foarte bine, ca o adolescenta!

pana la reauzire... numai bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

He he, ma bucur ca va plac pozele.
Bobitamica parca ma intreba de plaja... Da, e plaja in Valencia, o sa pun si cu asta niste poze din avion. Mai e foarte misto la Valencia, pentru copii mai maricei, un Guliver imens un loc de joaca de senzatii intense, o sa vi-l arat si pe ala, drept sa va zic, am fost cu inima cat un purice cat s-a cocotat Eliza pe acolo...

Pozele cu plaja (din albume) sunt mai la vale nitel, pe Costa Blanca, Mai precis Benidorm, Moraira, Calpe, Gandia (sunt in provincia Alicante)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

da' bancul meu nu ti-a placut?

Mergi la inceput