Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni din pacate si medicii dau spaga la colegi de-ai lor, ca nu se duc nici unul sa isi trateze copii/rudele la colegul x cu mana goala, iar de stat la rand sigur nu stau, in genere se poarta cabinetele particulare si merge acolo nu la spitalul/policlinica unde lucreaza.
Mama nu e nici asistenta e mai jos oleaca ca pregatire profesionala, da ca sa ajungi la medic si asistenta trebuie periata cu o atentie o maslina etc si asta e valabil nu numai in medicina ci si la primarie si peste tot.
Cu banii folositi de astia de sus, aici acuma e scandal mare cu bancile ca s-au folosit de banii dati de guvern, care is de fapt taxele luate de la populatie si cu toate ca mai ca dadea banca faliment si lumea nu avea bani astia mari tot si-au luat bonusuri imense.
Si alta faza ca parlamentarii maj au doua case si scot bani pe lista de ch pt niste chestii stupide cum ar fi a trebuit casutza nou pe lac pt ratze sau taxa ca au inchiriat un film pt adulti, sotul unei parlamentare. Deci cum ar veni ei scot bani de la taxe pt tot felul de chestii stupide adik tot din banii poporului.
Didi uff pupam cucuiele sa treaca , ii tare aiurea cand se tot lovesc asa ca tare periculoase is. Si Ari mai avea asa zile, creca e si de la cate inf absorb ei in perioada asta si creierasul poate intra in overdrive.
Alexa felicitari pt reusita cu suzeta si speram sa va iasa planul de a scapa de ea.
Ana nu e vb de suparat ca eu nu ma supar, e vb e luatul la misto care eu nu mi l-am permis cu tine.
Moni cel mai bine e sa le vezi ca difera mult culorile.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu nu vad lucrurile asa de negru cum le vedeti voi...sau na, gri. eu le vad in nuante de roz chiar. am trait si eu afara, am lesinat chiar in magazinul de jucarii si in cel de carne imediat dupa revolutie cand am ajuns in germania. dar tot acasa e acasa. cu bubele noastre aici e de mine. si nu cred ca ma face sa ma simt mai in siguranta cu un sistem sau altul mai bine puse la punct. sunt constienta ca pt unii e jale, in special pt cei saraci pt care statul nu face nimic. mor oamenii de frig pt ca primaria nu face un loc in care sa se incalzeasca putin. dar la fel de bine ma intreb cine ma opreste PE MINE sa fac acel adapost?! ne plangem de cfr ca e jegos si te blochezi in buda aia si iesi fara par in nas la capat de linie. iaca a venit unu destept si a facut concurenta si acu iti poti lua bilet direct din tren, ai un wc curat, te simti occidental. asa se face treaba. e de cacat sistemul medical...buuun, dar exista medici in fiecare sesctie din spitalele din iasi cel putin care fac diferenta si care te fac sa te simti in hotel de 5 stele. in toate sistemele exista o parte de cacat cum in toate sistemele exista oameni care sa faca diferenta. si nu, nu cred ceea ce spune Anka ca noi nu putem face ceva. in momentul in care ne vom opri din miorlait si aratat cu degetul, vazut exact ce se poate, deschisa asociatie non-guvernamentala bazata numai pe sponzorizari pt ca sunt multe firme dispuse sa sponsorizeze, facut efectiv ceva, lucrurile se pot schimba. evident ca parlamentarii se odihnesc. da noi facem altceva?

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor, toata treaba asta...pana la urma tine de educatie Ca tot vorbim aici de educatia copiilor nostri.

Adica, tot aceasi mama care "pune o vorba buna la doctor" va pune o vorba buna si la bacalaureat, si la job...si va aduce si galeata cu mancare copilului...pana la adanci batraneti.
Aici nu mai vb de mama lui mada, sa nu se inteleaga gresit, vorbesc de un principiu care pe mine ma calca pe nervi...ma irita pe retina...etc... indiferent in ce forma se afla el. Normal ca orice mama face tot ce este mai bine pt puiul ei dar asta pana la urma...depinde ce intelegi prin "mai bine"

pe mine una...ma enerveaza atitudinea asta de "aici la noi in Spania...este asa si asa...si bla bla bla..."asta in timp ce mananc seminte si le scuip pe jos in Romania. Este idem valabila si la "aici in tara cutare este mai mult respect, este mai multa civilizatie...etc" si traiesti cu impresia ca oamenii aia, din tara aia au CEVA in plus sau in minus fata de oamenii astia, din tara noastra... acuzi o tara in treaga pentru niste principii invechite de cand lumea, care la unii au fost depasite mai repede ca la altii....

si sa revin la educatie, pana la urma, toti copii vor intalni, inevitabil diverse probleme in viata lor. Si daca parintii le dau solutii, de-a gata, copii vor devenii dependenti fara asi putea dezvolta propriile aptitudini in rezolvarea problemelor.
Si uite asa, se intorc mereu si mereu la mamicile si taticii lor pentru ai ajuta. Si parintii la randul lor traiesc cu impresia ca trebuie sau sunt cumva obligati sa detina problema copilului, sa preia responsabilitatea de a avea mereu solutiile cele mai bune...
Copii au intradevar nevoie de ajutor cu anumite probleme, nimic de zis, insa pe termen lung, genul de ajutor care se dovedeste a fi cel mai sanatos este chiar un ne-ajutor. Chestie pe care parintii din ziua de azi nu-l inteleg, li se pare ca daca lasa copilului responsabilitatea de a cauta si gasii propriile solutii se cheama ca esti parinte care nu-i porti de grija, nu-ti pasa de timpul lui sau nu-i creezi conditii bune....etc....
De aici cred eu ca ni se trag toate inclusiv toti nepriceputii indesati cu pile pe unde se poate, si cum zice monica, diplomele cumparate cu bani grei, oamenii incompetenti pe locuri de munca cheie si asa mai departe...no mai lungesc.

O seara buna tuturor!

proud mummy

Mergi la inceput

Ana da educatia conteaza adevarat, dar daca, au fost atatea cazuri, mama nu a dat spaga si copilul a murit, Doamne Fereste, atunci la cine mai da mama spaga la bac?
Viitorul unui copil oricum e influentat de mai multi factori nu numai de pilele parintilor, ca degeaba pune parintele pile peste pile ca la un moment dat sunt atatea pile cate poti pune, depinde f mult si de copil si de personalitatea lui.
Mai3 de facut se pot face multe, dar o sa dureze cativa ani pana se mai indreapta lucrurile, again valabil in orice domeniu.

_
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Poate ca o sa ziceti ca suntem dusi rau, dar maine noi ne ducem la ski . Lasam Aidelul cu dadaca si plecam pe valea Prahovei, in ciuda avertizarilor meteo . Si asa am ajuns la concluzia ca astia din media sunt paranoici rau de tot si baga spaima in populatie pt a castiga audienta, deci ma indoiesc de codul lor galben-portocaliu-violet sau cum o mai fi

PS: daca nu mai dau de stire inseamna ca suntem blocati in trafic

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai Didi, aveti curaj nene. Cu toate codurile galbene si portocalii, in decembrie s-au potrivit, si cand era sa vina Eliza de la Constanta, am stat cu inima cat un purice pana am vazut-o ajunsa la Bucuresti. Drept sa spun, in locul tau as amana ski-ul pana saptamana viitoare

Syb - pai normal ca mi-a placut bancul. Pacat ca nu mai zice tipul, ce o fi facut dupa ce s-a prins ca i-a expriat dreptul de intrare... La multe chestii am ras singura prin casa

Mai3 - esti inca tanara, mai ai timp sa te convingi ca nu se poate face nimic, pentru ca nu se vrea. Ca sa se faca ceva, ar trebui sa se vrea.

Azi m-am dus sa cumpar cate ceva. Barbatu-miu era lesinat, asa ca am iesit eu. In traista, o sacosa continand alimente de mai bine de un milion juma', aveam niste carnati, branza, cascaval, ba chiar si o cutie cu inghetata. Intru pe alee, niste dulai mari cat mine ma privesc amenintator. M-am scuturat bine, am deviat drumul, ei erau ocupati totusi sa il fugareasca pe altul, un dulau mai strainez de zona.
Bai si ma gandeam, ce naiba fac daca imi miros astia carnatii, ca au sarit ei pe colegul meu pentru un cozonac ambalat. Deci ce fac - le dau cu cutia de inghetata in cap? Sau le dau carnatii si sper sa moara inecati cu ei??

Nu mai divaghez sa spun ca te poti gandi - si daca veneau la carnatii mei, abandonand cursa? Si daca eu eram cu copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Am supravietuiiiiit!!!!sunt vieeee!!! cred.

da ce discutii aprinse aici!!! sa ma baaaag, sa nu ma baaaaag....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Didi tu la sky, dar eu maine botez si trebuie sa ajung pana in ora 10 la Buzau,nu stiu cum vom face ca e de rau tare cu vremea asta, asa ca EU DACA NU MAI INTRU...inzapezire scrie pe noi, si mai si ramane cupilu' nebotezat.
Rugati-va sa ajung cu bine ca nu stiu cum am sa dorm de griji,offff
Pupici

19+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, stiu ca avem curaj, dar am fost de multe ori pacaliti de avertizarile astea meteo, si in plus ne e destul de greu sa planificam o iesire de-asta ca mereu se iveste cate ceva. Acum ce-o fi o fi!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Didi, Dana aveti grija si tinem pumnii sa fie vremea cat de cat ok. Noi am ramas odata inzapeziti in camp si tare naspa a fost am stat toata noaptea pana au reusit aia sa vina cu masinile sa ne scoata, jumate din masina era sub zapada.
Distractie placuta si fara evenimente.

_
Mami de A & A

Mergi la inceput