Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Didi la Brasov nu a nins azi deloc, a batut ceva vant, insa mama s-a dus azi la Azuga la bunicu si a zis ca e un viscol de nu vezi la cativa metri in fata. Asa ca aveti grija la drum.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Multzumim pt voturi fetele

ANKA am vazut pozele cred ca teai distrat dupa cum se vede in poze.
Bine k ai scapatde dulai si ai ajuns cu cumparaturile intregi acasa,dupa ce ca sunt asa scumpe...
Si eu cand ies cu fetele cu tot cu carucior afara nu imi e frica de caini dar cand sunt fara carucior fac pe mine de frica

DIARUX sa intzeleg k ai fost azi la sterilet? cum a fost?

toate fetele fara exceptzie!

Maine e ziua DELIEI.

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bujo, merci de info . Cred ca imi e mai frica sa nu functioneze instalatiile pe partie din cauza vremii decat imi e de drumul pana acolo. Sa speram ca va fi ok...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

DIDI ce-i drept probabilitatea de a fi blocat si inzapezit DN1 este destul de mica asa ca nu stiu aca ar fi probleme din cauza asta, dar din ce au anuntat la meteo eu as vedea o preblema din cauza vintului, caci au zis ca va avea intensificari destul de mari. Eu una nu m-as misca daca as sti ca bate vantul, ca mie mi se pare un chin si nu o placere schiatul cind e vant.

Anka adorabile fetele, tu si locurile pe unde v-ati plimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MIKY multam de intrebare, am iesit vie de acolo.spre nenorocirea unora.(aka SORMIA care acum imi vaneaza masina nespalata de doua luni. cica sa i-o las ei mostenire.)
a durat 5 min cu tot cu dezbracat, la montare m-a piscat f putin, deci nu m-a durut nicaieri. cica daca e montat in timpul menstruatiei si daca e pus corect, nu doare deloc. asa a si fost in cazul meu.teoretic m-a ajutat si nasterea normala.
sunt fericita(?!) posesoare a unui T COOper

cand am ajuns acasa subconstientul meu(sau inconstientul) a inceput sa lucreze si neuronu blegit i-a transmis lu' organismu' ca am ceva strainez in inside-ul meu, asa ca uterul a zis ca e mai bine sa se contracte oleak sa vaza care pe care. in final a hotarat sa lase razvrateala pe seama unui singur ovar, ala dreptu, de m-a durut pana in picior. acu, nu stiu daca e de la autosugestie, ca stiam ca tre sa ma doara si pe mine ceva, si nu in f... unde ma doare de obicei, sau chiar s-au intamplat niste rascoale pe acolo. am luat doua no spa si acu sunt ca noua. mai ramane pragul pisicologic la prima partida de wild .cica peste vreo saptamana/ ca io cum mi-s ipohondra si piticoasa....pot avea surprize. acu ca i-am impuiat capu si lu' barbacmiu cu idei ....om vedea.

aaaa, am intrebat de antibiotic daca sa iau, a zis ca nu e cazul. om vedea ce zice organismu' in final.

Mergi la inceput

DIARUX sa il stapanesti sanatoasa si sa iti fie de folos asa cat si cum vrei tu!
Mabucur k a fost asa.Usoare jene ai sa mai ai pana se obisnuieste organismul si cand o fi sa mergi sa il scotzi atunci cand consideri tu...n ani cred k greu ai sa acceptzi
Asa am patzit eu cel putzin!
PS. Sa nu mai spui la nimenik ai pus sterilet din aur k vezi tu atunic...

Mergi la inceput

dia cu masina ai scapat ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iote mai traieste profa. Cum bre nu ai dat coltzu? Pai si cum mai public eu acu volumul ala de poezii post mortem??? Dupa ce ca am lucrat atata la el cat tu erai in agonie scoteam acuma In Memoriam Profa si , bestseller devenea mai, faceam si eu un ban cinstit.
Off off, mai mai...

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIKYCRIS

DIARUX sa il stapanesti sanatoasa si sa iti fie de folos asa cat si cum vrei tu!
Mabucur k a fost asa.Usoare jene ai sa mai ai pana se obisnuieste organismul si cand o fi sa mergi sa il scotzi atunci cand consideri tu...n ani cred k greu ai sa acceptzi
Asa am patzit eu cel putzin!
PS. Sa nu mai spui la nimenik ai pus sterilet din aur k vezi tu atunic...

nuuuu breee, ca am gasit cu "zwarowschi" , era la oferta in targ. am luat din ala.shshshshst

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Iote mai traieste profa. Cum bre nu ai dat coltzu? Pai si cum mai public eu acu volumul ala de poezii post mortem??? Dupa ce ca am lucrat atata la el cat tu erai in agonie scoteam acuma In Memoriam Profa si , bestseller devenea mai, faceam si eu un ban cinstit.
Off off, mai mai...

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

aloooo, te imbogatesti pe schinarea mea???nu am murit bre. stii cum e vb lu creanga "pielea rea si rapanoasa...ori o bate...ori o lasa..."Ie-te ce sarea ea repede cu post mortem si in memoriam. of, doamne!! si unii zic ca le mai si pasa.ntz ntz ntz

Mergi la inceput