Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

de asta e bine sa ai un preot duhovnic si o Biserica de suflet ca tot ce inseamna eveniment de familie acolo se petrece. noi mergem la o Biserica care e in celalalt capat de oras dar acolo mi-e drag. acolo s-a cununat mama, eu, am cununat finii, a fost botezat sor-mea, fetita finilor, etc. ne e tare drag sa mergem acolo.

legat de mutarea de la ortodoxie la catolicism sau altceva - tot ortodoxe ramaneti pt ca ortodox ati fost botezate si botezul e numai unul. in rest, fiecare cu alegerea lui si o respect insa cautati si citit simbolistica Sfintei Liturghii - e foarte frumos

ma bag la invatat ca am un chef... o zi buna

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anka, m-ai ucis cu pozele tale. Iar tu arati bestial cu tunsoarea aia.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Ana Eu in ro datorita faptului ca mama lucra in domeniu, am mers mereu in fatza ca deh a vb mama cu asistenta dl dr sau ceva.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

draga mea, cu pasajul asta...ai cam spus tot ce era de zis despre acel "de ce e in romania asa" si ma face cumva sa ma bucur ca esti acu in Londra!
si cum am zis, relax ca nimeni nu te-a pus sa dai socoteala ok?

proud mummy

Mergi la inceput

Stop joc!

Ana, mie imi pare ca Mada nu e mandra de faptul ca intra in fata, de aia l-a bagat pe acel "deh" in fraza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si acuma, Stanca din Calpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Stop joc!

Ana, mie imi pare ca Mada nu e mandra de faptul ca intra in fata, de aia l-a bagat pe acel "deh" in fraza.

ariciule gata, nu ma mai joc!
ma duc sa-mi pisc barbatul de buci

proud mummy

Mergi la inceput

Eu ma aflu acum undeva la granita lucrurilor, si cred ca inteleg ambele puncte de vedere, fara suparare....
Stiti, esti tanar, te lupti, te lupti cu naivitatea tinerilor care cred in bine si absolut, convinsi ca vor invinge daca se straduiesc... Si le cam duci pe toate atata timp cat esti TU in fata greutatilor.
Este incredibil uneori, cum ,in loc sa te intaresti mai tare, dupa ce apar copiii, fortele iti scad. Pentru ca incepe sa ti se para inutil sa te lupti in continuare cu sistemul, ca un idiot care n-are nimic mai bun de facut. Preferi sa iti pastrezi energia pentru copilul tau.
Te "babesti", incepi sa crezi ca daca tot faci eforturi, meriti ceva in schimb ( si nu, cum eronat se crede "de dincolo" sa astepti sa iti dea statul...). Deci nu, nu e vorba ca astepti sa iti dea statul. Dar te cam astepti sa fii tratat cu respect.
Si NU, nu esti tratat cu respect.
Copilul tau merge intr-o gradinita unde educatoarea nu ii lasa sa traga apa, ca sa nu strice sarma de care se trage (nu, nu au buton). Dar nu trage nimeni apa, si copilul vine si iti spune ce urat miroase la baie, ca au facut vreo 5-7-10 copii, de toate, acolo. Si incepe sa nu mai traga apa nici acasa - e fantastic cat de repede se lipesc obiceiurile proaste de cineva...
Si tu te revolti - la naiba, este vorba de igiena elementara!
Ajungi la scoala cu copilul. Nici nu incepe bine clasa I, doamna face sedinta, si tu, parintele cumva intelectual si cu oarecare pretentii, ridici timid doua degetele, sa intrebi si tu una alta, sa iti sustii un punct de vedere.
Zdrang, invatatoarea pe pune la punct.
Taci chitic - la naiba, doar n-ai tupeu sa te pui cu ea, ca te trezesti cu copilul lasat balta, sau transferat in alta clasa de voie de nevoie... Decat sa ti-l marginalizeze cineva si sa ajungi sa il transferi, mai bine iti tii gura aia sloboda de tinar si nelinistit... Ca NU, nu rezolvi nimic.... Si NU, statul nu te trateaza cu respect. Si NU, nu ai castigat nimic ca te-ai zbatut ca un prost. Stai in banca ta si esti mai castigat. Deh, statul inseamna stat, adica odihna (v-am mai spus eu, e zicerea mea preferata...)

Deci ce sa zic, nu e decat o alegere. De fapt, tu continui sa lupti din greu. Doar ca pentru alta cauza. Una care NU va fi pierduta, si care merita toate eforturile tale de parinte turbat...

Mergi la inceput

Syb - multam.
Si multam tuturor fetelor care mi-au transmis aprecieri frumoase la adresa mandrelor mele. Asa fac eu.. nu pun poze un an, dar si cand pun...
Syb, nici nu Franta nu mi-e rusine, cu peisajele ei. Din Bretagne pana in Provence. Totusi, Franta e putin mai rigida. Spania e un vis romantic Este fantastic cum orice patratel devine rezervatie naturala, cat timp creste acolo o tufa de rozmarin sau levantica. Este fantastic cum exploateaza fiecare coltisor salbatic. Sincer spun, daca nu eram deja decisi pentru Canada, maine plecam in Spania definitiv. Zau!

Mergi la inceput

Ana, pisca-l bine !!

Anca, deci io nu-mi revin, pozele alea-s din decembrie??!! Superbe peisaje. Iata cu ce o sa-ti incalzesti tu sufletul in decembrie 2010 cand o sa tot cada "cacatul ala alb" ( sti bancul, nu? )

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ana nu, in nici un caz nu umbla cainii cu covrigi pe aici, exista probleme mari cu sistemul de sanatate dar exista diferente majore si cel mai important exista respect pentru om si pacient in general si posibilitatea de a face o plangere daca a fost vreo problema. Cred ca de fapt Mada vrea sa spuna e ca se poate si altfel si e pacat zau ca nu se poate si la noi. Intr-o tara cu asa oameni frumosi e tare pacat ca exista atatea in neregula Am vazut pozele si te admir ca ii poti lasa asa!! Si eu am lasat-o la fel pe Sonia (cand aveam curte cu iarba), pe Julia insa nu o sa o pot lasa ca avem gradina cu pietre din alea mici mici si e cam nasol pt bb, da' pana la vara mai creste

Anka am vazut pozele si sunt verde Cred ca de-amu' ma iau de si tzatzele tale

Mai3 eu te admir ca vrei sa ai mainile curate dar problema nu aia era, ci eticheta pe care fara intentie o atasezi situatiei respective stii? Eu una cu credinta am hotarat asa. Nu am nevoie de intermediari sau de o casa unde sa ma duc sa ma inchin. Cred cu putere si incerc zi de zi sa fiu un om cat mai bun, dar legatura mea cu Dumnezeu se poate realiza si sub cerul liber. Dragostea mea pt EL e in inima mea si nu am nevoie de nici o creatura umana sa ma indrume cum sa-L iubesc eu pe EL mai sincer. Nu am nevoie de reguli si precepte. Mi-am botezat copii la catolici tocmai pentru ca am vrut sa ii scot din varza ortodoxa. Nu zic, sunt preoti cu har, dar is asa de putini si asa de multe ori mi-a fost greata de ceea ce s-a facut incat alegerea de a-i boteza catolici sau ortodoxi a fost ataaaat de usoara!! Ma bucur ca tu ai gasit un duhovnic bun si ca esti happy asa.

Nati noi cand ziceam ca ii lasam sa faca ce vor, e vorba in genere de explorat. Ca daca o vaz ca are un pahar in mana si se pregateste sa-l arunce de perete normal ca am sa ii spun nu si i-l iau din mana! Sau daca ar vrea (si vrea ) sa se bage la testoasele lui Mick si sa scoata tot pamantul ala afara, e iara NU. E perfect normal sa existe limite, dar limite care sa nu ii opreasca din experimentare, pentru ca asa invata si isi dezvolta personalitatea.

Hai ca va pupi, azi merg la cinema cu Sonia, vedem Princess and the Frog abia astept!!

Mergi la inceput