Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
honeybaby spune:
Hello again
Pif - bine ai venit in gasca.
Oana - trebuie sa fie nasol cu arsurile si durerile de stomac. Eu care nu am avut de niciunele doar imi inchipui.
Mancare usoara nu stiu..... offf..... noi mai facem iarna cateodata de lene pui la gratar si legume ma gratar Pe gratar pt aragaz.
deja ma uitat ce vroiam sa mai scriu...
Ma gandesc daca Miky nu naste defapt si mai sta asa 2 sapt ![]()
si noi ne agitat cu agitatele
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Andra am vazut poze cu Ianis. 

Vai cat e de scump si nu pare deloc prematur.

Sa iti traiasca mamicuta scumpa.

Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Andraaaaaa- am vazut mica minune botoasa

. Vai ce frumusel e el acolo

.
Sa va lumineze zilele si sa va bucurati de el

.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Andra e o minune Ianis!! 

Sa va dea Dumnezeu la amandoi sanatate!! 
Oana paine cu masline reusesc si eu sa mananc dimineata.. dupa-amiaza ceva salate iar abia spre seara pot manca mai consistent. Mai compensez cu fructe dar de cele mai multe ori mi-e rau si din cauza lor (produc aciditate). Durerea de stomac mi-e familiara inca de dinainte de sarcina insa acum mai am o durere, mai mare, in partea dreapta sub coaste (cum descria Gaby) si aia ma coplesteste... Daaaar mai e putin si ne vom bucura de puiutzii nostri dragi! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Buna!
Sunt si eu alaturi de 25miky
, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Am pus aluatul la dospit pt mucenici, intre timp voi citi
ce ati mai scris..mi-a 'sarit' in fata den capitolului cu :" Hai 25miky!" si m-am gandit sa trimit mesaj de incurajare, ca pana termin de citit sa nu nasca.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andra_s spune:
Fetelor nu prea am timp de forum, am si pierdut vreo 2 nopti ca piticu' a facut colici 

, dar i-am dat Infacol si i-au mai trecut, am slabit deja 2 kg de cand am venit acasa - 5 zile, mai am de dat 5 kg jos si am scapat de tot ce am pus insarcinata 
Eu inca sunt la capitolul spalat+calcat hainute, ca nu am avut timp si nici voie inainte de a naste si acum recuperam. Si in plus primim hainute si trebuie si acestea spalata, calcate.
oana pt listuta - Ianis a avut nota 9 la nastere si 48 de cm.
in curand sper sa am timp sa scriu povestea nasterii lui Ianis, iar aici am pus POZE cu pustiu'
va pup gravidute, aveti grija de burtici!!! 

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!
nafi spune:
Wow fetelor! da' active mai sunteti! eu abia mi-am baut cafeltuza si voi ati scris deja 6 pagini de mesaje! sunteti intr-o mare forma! 
Asteptam cu nerabdare vesti despre noul iepuras...mai bine zis noua iepurica! Hai Miki!!!! Push push!

Si eu am dormit un pic mai bine in noaptea asta dar cu tot felul de vise ciudate...nici nu-mi mai amintesc...Pe la 3 am m-am trezit si-am mancat o banana, ca parca aveam un gol in stomac...
Ieri seara dupa ce am mancat imi simteam burta ca sta sa plezneasca! Si inca mai am ceva drum pana sa nasc! M-am uitat chiar sa vad cand e luna plina in martie caci am citit ca atunci cand e luna plina, fazele lunii avand influenta asupra lichidelor, se poate rupe apa si posibil sa nasc mai repede. la ultima ecografie bebe era cu 2 saptamani mai mare asa ca DPN-ul a fost schimbat la 05 aprilie iar luna plina este pe 30 martie...deci...clar am luat-o razna cu calculele astea !
Important e sa iasa bebe cand este pregatit!
Pif bun venit printre noi si sarcina usoara in continuare!
O sa stau cu ochii pe ce scrieti fetelor , eu azi am program de curatenie si o sa fac si ceva de mancare...Sotul meu se intoarce de dupa amiaza pe la 5 (dupa 4 zile la munca
)asa ca vreau sa fiu gata pana atunci , casa curata si eu aranjata, parfumata...
si gata sa-l ispitesc cu formele mele rubensiene...sau cu...supa cu galuste , preferata lui(depinde ce placere vrea sa-si satisfaca mai intai!)
A..apropo' de kg...am "implinit" si eu 68 in dimineata asta!!!
Dar asta e...sa zicem ca nu ma pot plange inca, avand in vedere ca sunt distribuite pe 1.74. singura problema e ca 11 kg extra deja se simt...mai ales ca spatele ma doare tot mai des (cand intre omoplati cand jos la sciatica!)...dar mergem inainte...e pentru cauza cea mai minunata din univers!
Pupicei si o zi frumoasa tuturor!

31 +
Riccardo
oanaiacovita spune:
Rebiana uite cum ma aduci tu pe mine pe linia de plutire. Gata, pun capac la butoi si nu mai intru in el.

O sa fac o supica, ca nu mai am nimic in casa, nici fructe, nimic.
Andra am vazut si restul pozelor, ca eu am intrat cat tu le uploadai. Pentru mine cel putin, ramai o mamica eroina care a dat nastere unui bebe scump scump si din cate vad eu te pricepi ff bine si la "manevrat" bebe la baie. Eu nu am facut niciodata baie unui nou nascut, dar ma uit la tine si stiu ca o sa ma descurc si eu.
Jos palaria in fata ta.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Bumbitzo fata, tu esti de "vina". Uite ca vine iepurasul 5 .Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Hihihi

Miki, nastere usoara! Sa vina bebe sanatos, frumos, norocos si mancacioas! Doamne ajuta!

camilecu, bafta la ex in continuare! frumoasa comparatia durerii de ligamente cu
... nici nu mai stiu cum este :Dpup
printesa mica sa ii treaca repede alergia!Pif bine ai venit! Ce bebelina grasunica, 2,400kg? A mea la 31s are abia 1,450kg
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara mesajele in timp real.
Corimami, si eu trec de la o stare la alta, dar incerc sa ma binedispun singura si sa fiu vesela, ca sa n-o intristez pe bebe :D
Niki bafta la dr! sa vii cu vesti bune!
Miria, eu as sta non-stop la masaj... cat despre simptomele de sotz insarcinat, stiu si eu despre ce e vba
Yaia, asa e, nu am zabovit intr-atat de mult incat sa vad si partea urata a Norvegiei. Eu am fost in Malmo numai si mi-a placut oraselul.
Kossir, mai e putin, tinem pumnii sa fie bine!

Oana, va fi bine si cu ceza, ai bebe cu personalitate ce sa-i faci?

castelana, rebi, annya, honey, dayanara, babyangel, oanka, lindal, erina, irinabobe, mihaela, michelle, stefimic, andira, sensibila, ioanact, nafi

va rog sa ma scuzati daca am omis pe cineva, uite un
de rezervaAndra, sper ca sunteti bine amandoi! Unde vad si eu poze cu micutul Iannis?
Gata, mai stau un pic si ma apuc de bagaje ca aseara n-am avut rabdare/chef
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!