Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Gata si somnul nr.2.

Sa incerc sa recuperez si de ieri, ca vad ca deja aveti limbarita.

Rebiana multumim de informatiile trimise pe mail.

Cu Cola v-am zis ca dra mi-a dat voie sa beau inainte de monitorizare si eu abia am asteptat sa imi zica. Eu nu pot bea coca-cola, doar pepsi, dar asa m-au uns la sulfet cele 2 guri ce le-am baut inainte de monitorizare, de zici ca am baut o sticla de 2L. Nu am baut in sarcina, cred ca am mai gustat o data sau de 2 ori,in schimb fanta am bagat la greu.

Nafi wow fitness. Eu nici sa merg nu mai stiu, d'apoi sa mai fac si sport. Bravo tie.

Denisa eu cred ca de asta bebeluna ta se pastreaza fotomodeala, ca sa poata iesi usor. Cumnata mea e fff slaba si cu bazin mic mic si a nascut-o pe finuta mea la 3400 gr, greu, dar a nascut si acum asteapta bb2. A uitat toate durerile. O colega de birou nu a putut naste natural ca la ultimile masuratori capul fetei era mai mare ca bazinul ei si a bagat-o la cezariana. Oricum ar fi, tot nasti.

Cu scosul ceolr 85% din salariu, incerc sa nu ma gandesc ca atunci sigur fac o depresie.

Ella pupici la mamica depresata.

Pif pif bine ai venit!
Daca ne citesti de mult, stii ca ne trebuie niste date de la tine sa te trecem pe prima pagina.

Camilecu pai in poza de la montaj esti asa micuta si slabuta, nu mi te inchipui cu 74 de kile. Imi pare rau ca Larissa are bubite.

Erina am uitat sa iti zic ca am pus si poza ta in montaj, pe care apropo iar m-am apucat sa il modific.

Niki bafta la noul medic.

Miria so sotul meu mi-a tinut companie la simptome pe timpul sarcinii. Si azi dimineata, dupa nebunia de aseara, imi zicea ca si el e balonat.

Fetele, dati-mi idei de mancaruri usoare sa placa si barbatului, plssss.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,
Asa incepusem si ieri un mesaj luung, detaliat, cu diferite raspunsuri, dar mai ales Ella cu plangeri, vaietaturi, ca eu sunt batrana, bolnava, nedormita, ne,,,, Depresie in toata regula, ce mai.
Si ai dreptate Castellana si despre asta vorbeam si ma dadeam cu capul ca ce putin mai e - o saptamana de azi - daca o fi dr. de acord marti si ca eu vai de capul meu nu sunt pregatita, ca n-am aia si aia si aia. Ma rog avusesem o zi proasta inainte si o noapte pe masura.
Azi e alta zi, n-a fost o noapte grozava, dar parca e mai mult soare pe cer azi. Tot ma rog sa nu o mai lungim mai mult de o saptamana, dar acum parca avem destule din ce ne trebuie, mai am timp sa-mi iau restul, bagajul e gata doar sa-l pun in valize, spuneam a rasarit un pic de soare.
Castelana sunt pe aici, am citit tot, dar a fost o zi din aia .

Spuneam ieri fetelor care suspecteaza ceva probleme pentru copilasii lor nenascuti inca, sa nu se dea cu capul de pereti ca sunt atat de puternici si ei si noi, ca sigur vor trece singuri sau cu ajutorul nostru peste toate. Sigur isi vor reveni - daca ar fi vreo problema- pana la nastere, sau dupa.

PIF pif bine ai venit in club, nu e tarziu deloc, spune tot ce-ti trece prin cap, scrie repede 10 mesaje ca sa te putem urmari in timp real. Pana atunci, cum spunea deja cineva, sa nu crezi ca nu te bagam in seama, pur si simplu ritmul e foarte rapid aici, iar mesajele tale apar mai tarziu .

Ella "fata" chair nu ma asteptam de la tine sa cazi asa in butoi. Hai sus ca daca ne rostogolim toate dupa tine, ai incurcat-o .

Cine poate da vesti de la Miky? Ii stie cineva nr. de tel? Doamne ajuta Miky!!!!!!!!!!!

O zi buna sa aveti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Carmen chiar ma gandeam ieri la tine, ce putin mai ai.
Mihai ce zice? Cred ca abia asteapta.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Multumesc in continuare pt primire.
Oana sa-mi spui daca ai primit mesaj pe mail cu datele mele.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Carmen chiar ma gandeam ieri la tine, ce putin mai ai.
Mihai ce zice? Cred ca abia asteapta.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Oana, ai dreptate mai e foarte putin. Mihai e mai rau ca mine, abia asteapta. Parca el cara sarcina . Tot explica cui vrea sa asculte ce greu e sa astepti ceva atat de insistent, ca timpul trece asa incet.
Nici tu nu mai ai mult. Cum o sa nasti in final? Cezariana?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Kossir multumesc!
Stiu ca dureaza ceva pana apar mesajele mele, dar nu ma simt nebagata in seama. Insa abia astept sa vorbim in timp real.

Intre timp, astept si eu cu nerabdare vesti despre Miki!

33+

Mergi la inceput

Da, vin in clubul cezarienelor. Bebe meu zice ca mai fain arata lumea in fund.
Ce simpatic trebuie sa fie Mihai, cum asteapta el.Va fi un frate extraordinar, sunt convinsa.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Yupyyyy... mai vine-un iepuras dragalas!!

HAI 25MIKY!!!!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!

Oana imi pare asa rau ca ai avut o stare urata!! Ce ai descris tu eu simt zilnic (arsuri+greata urmate de reprize de voma, de cele mai multe ori violenta astfel ca ma rog la Dumnezeu sa ma prinda acasa starea..); uneori spun ca sunt obisnuita dar recent mi-am spus ca abia astept sa nasc sa scap de neplaceri pt ca simt ca am ajuns la limita rabdarii.
Bumbitza distractie placuta la munte!
Pif (imi place tare nickname-ul tau!) bine ni te-ai alaturat!
Carmen ar mai fi.. o saptamana?? Doamne ajuta sa fie cu bine!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Deci e rost de agitate, pai atunci:

Hai Mykydutza!!! Bafta si curaj, in curand o vei tine in brate pe BB Issa! Iti tinem pumnii!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Rebiana si la tine ma gandeam aseara, ca deh, nici la tv nu ma puteam uita si cat ma plimbam imi veneau in minte tot felul de chestii. Greu trebuie sa iti fie, sincer.
Azi am o stare asa nasoala, parca mie foame sau parca mi-e greata, nici nu stiu. Am papat paine prajita cu masline, dar nu stiu ce sa imi mai fac sa pap.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput