Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Multumesc mult pentru primire!
Va doresc si eu voua sarcini cat mai usoare pana la termen si nasteri usoare!

Ref la durerile de spate, picioare, oasele bazinului- ma inscriu si eu. Am observat o chestie - daca sunt mai activa nu ma mai doare chiar asa, in schimb daca stau in pat sau pe scaun mai mult cand ma ridic zici ca-s batuta. Iar dimineata pana ma ridic din pat..e greuu..oare peste o luna cum va fi..o sa ma ridice cu macaraua

O sa incerc sa tin pasul cu voi, imi sunteti tare dragi!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Apropo, de barbatii de langa noi care sufera si ei din cauza hormonilor de sarcina.
Sotul meu si la Dami si acum,mai ales la inceput, avea aceleasi simptome cu mine. Aveam greata avea si el, aveam ameteli avea si el si eu nu-i spuneam, ca sa cred ca o face inadins.
La inceput ma muzat, dar dupa nu-mi mi-a mai convenit, ca se plangea mai rau ca mine si eu nu mai primeam rasfatul cuvenit.

Cica exista o conexie intre parteneri explicata stiintific.

Cristina +27 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
dupa ce ca.s cat o vaca; mai are cineva la 1.65 71 de kg?

Nu! La 1,65, nici nu indraznesc sa-ti spun cate...88..aaa...kg am!
Ai terminat cu cautatul de carucioare si nu ai ce face? Hai, lasa prostiile, esti supla ca o gazela, restul e doar in mintea ta!

Yaia hai ca nu esti singurica, uite ca sunt si eu pe aci cu..aaa...90.. kg. Multe sunt pe burtik, zic eu ca am o burtica destul de mare. O sa trimit si eu poze pe mailul sclipicosi, apoi voi decideti cand imi veti trimite si mie parola.
Scuze ca par poate prea "bagacioasa" asa din prima, dar va cunosc de mult (din postari) si ma simt deja de-a voastra.

la burtici!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

PIF PIF bine ai venit, sarcina usoara in continuare si posteaza mai repede sa vedem in timp real mesajele tale.

NIBI NIKI bafta la noul medic si sa vii cu vesti bune, sper sa nu te refuze.

mai fetelor de ce vorbiti voi acuma de kg in loc sa ne petrecem ultimele saptamani fericite si sa ne bucuram de bebe, eu prima data am spart cantarul, la 1,70 am avut 88 de kg(am luat 25), acum pot spune ca sunt mult mai supla am luat numai 14.
si sa nu va mai aud, daaaa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit Pif!

Nastere usoara 25miky!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - apropo de asta, la nasterea Irinei m-am internat seara, la 19.00, si pt ca dr mi-a zis ca voi naste probabil abia a doua zi, l-am trimis pe sot acasa.
I-am zis sa stea linistit, ca daca e ceva il sun, asa ca pe la 11 el s-a culcat.

Intre timp, la spital, lucrurile s-au precipitat, si l-am sunat abia dupa ce-am nascut si m-au mutat din sala de nasteri.
Culmea, el era deja treaz. Mi-a spus ca s-a trezit brusc si s-a uitat la ceas: era 2.20 dimineata, exact ora la care s-a nascut Irina .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

YAIA - Nu lua cuvintele mele mot-a-mot.

Eu nu caut sa gasesc si nici nu cred intr-o tara edenica.
Eu vorbesc despre un nivel ridicat de civilizatie care consta in respectarea anumitor reguli de baza din societatea respectiva. Sa aiba acel sistem social bine pus la punct, organizat, implementat si conservat care la noi nu mai exista absolut deloc dupa Revolutia din '89.

Am dat exemplu Finlanda legat de asistenta sociala pentru ca eu lucrez in domeniu si am avut de-a face cu sistemul lor. Care este unul foarte bine pus la punct.

De fapt, sistemele publice Nordice sunt pe primul loc, aici intrand Norvegia, Finlanda, Suedia..), apoi Anglo-Saxon (vezi USA), apoi Sud -European (Italia, Spania), vine apoi Modelul germano-olandez si cel franco-belgian, iar restul nu exista (iar aici ne incadram si noi, din pacate).

Legat de invatamant pot sa-ti tin prelegeri, ca la asta ma pricep. Dar ma rezum doar la cateva argumente:

Decenii la rand, tari precum Germania, Anglia, Franta au fost convinse ca sunt imbatabile la capitolul invatamant. Acum cativa ani au suferit insa un soc. La doua evaluari internationale, pe primul loc a iesit Finlanda.
De atunci, toate tarile lumii īncearca sa fure cate ceva din scoala finlandeza pentru a-si perfectiona īnvatamantul. Sistemul este atat de performant, incat in Germania, spre exemplu, se scriu 300 de articole de ziar pe an despre el.
Pe la mijlocul secolului 19, filosoful finlandez Johan Vilhelm Snellman mobiliza masele in jurul ideii ca numai educatia poate duce la bunastare si punea bazele a ceea ce avea sa devina cel mai performant sistem educational din Europa. Ideile acestuia au prins rapid si populatia finlandeza a inceput sa investeasca, mai intai efort si apoi bani in educatie.
Primul lucru care s-a decis a fost ca scoala elementara sa fie formata din noua clase. De la nord la sud, Finlanda a inceput sa se umple de scoli. Educati, oamenii din zonele preponderent agrare, dar si cei din inghetata Laponie n-au mai migrat spre orase, ci au ramas sa contribuie la prosperitatea zonei. S-a ajuns la concluzia ca e nevoie de profesori scoliti la cel mai inalt nivel. Astfel, legea impune fiecarui cadru didactic sa aiba la baza cinci ani de facultate si un master īn pedagogie.
Invatamantului ii revine un procent de 14% din bugetul de stat. Bani in care intra transportul elevilor, pranzul zilnic servit ain scoli si, pentru primii noua ani de scoala, tot ce inseamna rechizite de la radiera pana la manuale. Asa ca Finlanda nu are invatamant particular la nici un nivel.

Cristina +27 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

HAI MIKY, nastere usoara si cat mai rapida. Issabella vino lin in lumea noastra

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Wow!!! Mai vine un iepuras!!! Nastere usoara Miky !!!! Sa vina repede si fara probleme!!!

Pif_pif bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Eu abia m-am trezit si inca mi-e foarte somn.Desi nu m-am dus decat o singura data la baie si am reusit sa dorm cat de cat, am visat numai tampenii cu certuri zbierete si urlete. Acum sunt nauca, am mainile umflate si ma dor ingrozitor ligamentele dintre picioare.
Sper sa-mi revin dupa ce pap ceva.
Pupici!

28 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

25miky nastere usoara !

Sa vina Issabella Katy

sanatoasa, frumoasa si norocoasa !

e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput