Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ooo, fetele ce rapide ati fost cu pozele, nici nu apucesem sa le termin de pus. ati vazut ce botic avem???

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

ooo, fetele ce rapide ati fost cu pozele, nici nu apucesem sa le termin de pus. ati vazut ce botic avem???

POZE

Daaaa... e asa dulcel!!!
P.S. Seamana cu tine!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu fa.i testele de alergie de baza sau poate nu e alergie e ceva temporar

bine ai venit pif pif
mie imi amorteste mana pe partea pe care dorm, din cadn in cand....de umflat doar cand mananc mai sarat

asteropi daca e lichid dupa nastere scapi imediat, dar la mine e grasime:)

miria da e posibil sa fi trait si sotul tau o sarcina psihologica:)
eu n.am avut norocul asta, ca tare mi.ar fi placut sa vada cum e, dar si mai mult mi.ar fi placut sa aiba o nastere psihologica fara epidurala :)))

oana daca ai pofta de ceva mai greu eu zic sa mananci , doar ca nu te intinde imediat, mananca mult inainte de a sta in pat
daca nu supe la greu, la altceva nu ma pricep :)

yaia tu inca mergi la munca nu? zau daca nu e mai bine, ca de zacut m.au luat toate depresiile de.mi vine sa sparg oglinzile din casa

pif sau cine zicea, intr.adevar la prima sarcina chiar daca am pus 30 nu eram atat de inceata, ma miscam mult mai bine si repede, acum la cat am stat degeaba mai rau am facut

oana eu mananc paine prajita pe care pun ulei crud de masline

rebiana nici nu vreau sa.mi imaginez prin ce treci! eu cateva arsuri si nici alea nu le suport...bine ca la cat ai varsat, n.a afectat greutatea bebelusei :)

calatorie placuta bumbita!

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Bumbitza si Castelana va multumesc mult pt incurajari m-am mai linisit dupa episodul cu carnea.

Miky iti tin si eu pumnii, sa te intorci acasa cu un bebe sanatos si mancacios!

Andra am vazut minunea de baiat,ce dragalas doarme el. e micut dar vad ca deja obrajori are, dragul de el

Pif bine ai venit, o nastere usoara si un bebe sanatos si asteptam postari mai dese.

Miria m-ai omorat cu coliva . imi trimite mama pachet saptamana viitoare daca ii zic sa imi puna coliva isi face cruce

Ella capul sus draga mea si lasa butoiul cu melancolie ca nu mai avem timp de el. sigur gasesti tu ceva interesant de facut azi sa iti mai ridice moralul.

Pt toate ce au avut o noapte grea sunt alaturi de voi la capitolul nopti nedormite arsuri si greturi din fericire nu stiu ce sunt alea, nu am avut deloc pana acuma.
Aseara am fost cu sotul la vizita maternitatii, a fost foarte instructiv, ne-a explicat care sunt etapele nasterii, unde trebuie sa ne prezentam, ce trebuie sa stim, etc.

eu la servici, nimic nou de raportat. va urez tuturor o zi cat mai buna.

Ina 33

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

POZE

Ce scump e! Sa va traiasca, e dragalas tare! Un de la Ilinca mica

Am si eu o intrebare scurta, ca inainte de plecare , pt mamicile de fetite. Am primit deja prima pereche de cercelusi pt fetitza, sunt cu cheitza si-s tare frumosi. Sunt indicati de cand se naste, sau tre sa astept sa mai creasca, sa nu-i provoace rani sau ceva? cei cu tortita sunt mai ok? Thx
31+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

andra acum am vazut pozele! ce frumusete de copil ai :)
si intr.adevar seamana cu tine

POZE

Mergi la inceput

bumbita eu n.am idee despre cercei

dar apropo de asta, am vazut ieri in carefour intr.un catalog niste cercei super draguti cu minnie si altii fluturas parca, pun linkul aici, dar tre sa rasfoiti revista daca aveti rabdare
http://carrefour.grupo-altavia.com/ecata4/ecata.html

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- desi e aproape seara :) -- nu mi-a mrs internetul pana acum.

Vad ca mai naste cineva -- dar inca nu am ajuns sa citesc anuntul, am luat-o de la prima pagina, incetinel.

Babyangel -- nu zic neaparat sa iti faca ecografie, in multe tari se fac 2-3 pe toata sarcina, la noi se exagereaza. Insa macar un control, sa te vada doctorul, sa asculte inima copilului, sa vada cum ti se prezinta colul, etc. In fine, mult a fost, putin a mai ramas -- Doamne-ajuta si sa fie totul bine!

Ina -- carnea aia nu e bai, eu am mancat tot felul de cheatii crude -- nu cred ca trebuie exagerat dar nici in extrema cealalta. Parerea mea, bineinteles.

Andira -- nu vreau sa te sperii, dar cunosc mai multe mamici care au nascut in juma de ora la a treia nastere. Sa ai un plan bine pus la punct!!

Dayanara -- eu am 1.65 si mult mai multe kg, asa ca stai linistita. Nu ca ar fi vreo incurajare, ca arat groaznic, insa iata ca se poate si mult mai rau. Si inainte de prima sarcina aveam 50 de kg... acum am aproape dublu... deprimant rau...

Castelana -- contractii ioc :(

Kossir -- ce putin mai ai... bafta sa fie totul bine... o sa zboare saptamana asta, ai sa vezi...

Andra -- ce dulce e bebe!!! Mai si nu stiu ce minune s-a intamplat ca mi s-au deschis pozele tale, desi sunt pe Picassa care e blocat aici . Scump tare bebe Ianis!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!!!

Gata -- pfuuu, mult ati mai scris azi fetelor... de 2 ore va citesc... nici la pipi nu am fost...

Va pup!!

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Multumesc in continuare pt primire!
Dayanara multumesc pt raspuns ref la maini umflate si amortite. La mine insa e o stare permanenta, dar vad ca dr n-au zis decat fara sare, sper ca -am de ce sa ma ingrijorez.
Andra l-am admirat pe micutul tau ianis Stefan, e un scump! Sa fie sanatos!
Bumbitza da e grasunica bebelina mea, dar nu te ingrijora ca si a ta este in grafic.
Pt ca se pare ca si la nastere bebica mea va fi marisoara, voi face cezariana. Mai am si alt motiv de cezariana, am dioptrii cam mari. Ma bucur intr-un fel ca n-am avut de ales intre naturala si cezariana.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Andra waw bebe Ianis este SUPERB. Si botos asa e. Mamica lui la inaltime. Bravo eroina noastra. Ai reusit!!! Si te vad cum ii faci baie, pe mine ma trec sudorile numai gandindu-ma. Ca dupa 10 ani eu v-am mai spus nu mai stiu nimicuta. Sunt ca si la prima sarcina. Apropo il vad infasat? Sa fiti sanatosi si fericiti. Sunteti niste privilegiati .

Oana bine ai venit in club. E ok oricum, sunt avantaje si dezavantaje. Sper ca MIhai sa ramana asa si dupa nastere. Sa nu fie doar o curiozitate foarte mare, apoi sa-l apuce ce stiu eu ce reactii de gelozie.

Pupici

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput