Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
Adriana_78 spune:
As vrea si eu caviar si sampanie, da nu la frig acolo, ci in mexico daca se poate
Pe viscolul asta noi ne indopam cu inghetata, facuta de sot, 5 feluri a facut, sa ne ajunga
Simona, da sunteti pusi pe treaba. Sa mearga treburile rapid si sa va mutati
Din Mall n-am luat nimic, noi nu suntem genul care mergem la cump. in mall, doar la plimbare
Luminel, pai de noi Mall e aproape, si daca da sotul zapada de pe masina, iar eu doar ma urc, e chiar Ok sa iesim
noapte buna
Adriana
Doloress spune:
Iar mi-a facut piticul febra, dupa 7 zile de antibiotic!
Avea aseara peste 40, cand s-a culcat 38 cu 8, azi iar i-am dat advil, numai asa am tinut febra sub control ca de nu iar o lua razna. Iar nu mananca, iar a slabit,imi vine sa-mi iau lumea-n cap! Ma duc marti la un doctor despre care am auzit numai lucruri bune, sa imi dea alt tratament, sa ii faca niste analize ca noi nu mai rezistam psihc. Asa el e vioi, cat nu are febra, mai tuseste, insa nu de speriat. Are in continuare respiratia suieratoare, mucusori foarte putini. Insa febra asta ma termina.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Din Mall n-am luat nimic, noi nu suntem genul care mergem la cump. in mall, doar la plimbare noapte buna Adriana |
Cum reusesti ??? Eu sunt shopoholica! De cand a plecat daddy (de miercuri, si sambata nici nu am iesit) am reusit de am cumparat asa: 2 costumase de baie ptr. Victoria, (cu tricou si chilotei, in ideea ca soarele e f puternic in Cuba si sa-i protejeze umerii), 2 perechi de pantalonasi, 4 body-uri, 2 seturi de sosetele (6/set). NU ca avea nevoie, ci doar ptr. ca am iesit... si sa nu ne-ntoarcem cu mana goala. Ptr. mine: 4 tricouri, 2 perne (astea chiar imi trebuiau noi, ca alea vechi le aveam deja de vreun an jumate), plapuma (si asta-mi trebuia, ca aveam una subtirica) si un platou maaaaare de bambus cu 4 "mingi" mari, bej, de portelan si 2 mingi mici, maron, tot de portelan, sa le pun pe fireplace, ca prea era gol. Asta asa, de plictiseala, plus ca azi am iesit si la cumparaturi de fructe... si normal ca m-am intors cu 2 plase, ca pe langa fructe am mai luat cate ceva... la noi nu exusta sa iesim sa cumparam ceva si sa nu cumparam in plus... am mai plecat noi (toti trei, ca si daddy e mai rau ca mine!) sa cumparam margarina si am cheltuit $150 pe mancare... dar am intrat dupa margarina, care-i vreo $3... asa ca, te rog, spune-mi si mie secretul tau.
Problema e ca peste vreo luna-doua o sa arunc platoul si 'mingile', si o sa ies sa cumpar altceva... si iaca $60-70 (cat am dat pe platou si pe mingi) aruncati aiurea...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Iar mi-a facut piticul febra, dupa 7 zile de antibiotic! Avea aseara peste 40, cand s-a culcat 38 cu 8, azi iar i-am dat advil, numai asa am tinut febra sub control ca de nu iar o lua razna. Iar nu mananca, iar a slabit,imi vine sa-mi iau lumea-n cap! Ma duc marti la un doctor despre care am auzit numai lucruri bune, sa imi dea alt tratament, sa ii faca niste analize ca noi nu mai rezistam psihc. Asa el e vioi, cat nu are febra, mai tuseste, insa nu de speriat. Are in continuare respiratia suieratoare, mucusori foarte putini. Insa febra asta ma termina. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Of, ce rau imi pare... sincer, nu stiu cum sa te ajut, ca noi nu am avut febra pana acum, decat de la vaccinul ala de H1N1, deci chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Decat, cum (cred) am mai spus, incearca baitza in apa caldutza; nu rece, ca-l sochezi, dar nici calda ca de obicei, ci doar calduta, asa, ca de paine... si baietelul tau frumos, sa se faca bine repede. Of!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simonacip spune:
Doloress, of e clar ca-i trebuie niste analize amanuntite lui Patrick. Sper dr la care mergeti acum sa fie mai cooperant. E o nebunie ce vi se intimpla..el mai e si prematur, trebuia sa-l fi tratat cu seriozitate medicii aia...imi vine sa-i bat, pe cuvintul meu. I imbratisare pentru voi, sper sa va reveniti cit mai repede
Adriana, wow, nu ai cumparat nimic....O nevasta ca tine cred ca ii trebuia si lui barbate-miu...dar s-a fript rau..Eu, ca si Desiree, sunt innebunita dupa cumparaturi(e si asta o boala grava) SUfar groanzic acum ca sunt blocata in treaba cu casa si nu pot face un pas prin magazine.
Noi suntem acasa.Nici Matei nu s-a vindecat cu tusea. I-am schimbat siropul de tuse, am sa incerc si aerosoli, dar nu mai vrea...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
era sa uit sa dau trezirea
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lorich spune:
Mersi Simo ! Buna ai mai facut-o!
Dolores of, te cred ca simti ca o iei razna, sanatate muuulta si sa aflati cat mai repede care e cauza.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata si de la noi!a noaptea s-a foit
Noi suntem trezite de mult ... Annika a avut diaree si toata noaptea s-a trezit si foit, ca nu era de ajuns diaree, a mai facut si febra.
E bine dispusa si nu i-am dat nimic de febra si acum dim. va ca i-a scazut.
Sa vedem cum stam cu diareea ca am indopat-o cu ceaiuri de menta, sunatoare, musetel+ enterol
Am facut si eu acum 2 zile chiftelute la cuptor si seara Lara a vomat toata mancarea si toata noaptea tot asa a tinut-o -- acum Annika
gatesc si eu odata ceva nou si ...
Doloress, imi pare rau ca nu mai trece odata febra. Sper ca doct. asta sa va dea tratament si sa scapati
Desiree, da de ce sa arunci platoul si mingiile, pune-le in pifnita si le scoti la anul
Adriana
Reallaura spune:
Neata
merci de cafea Sis
Doloress vaai, cumplit! Nu stiu cum mai rezisti, biata de tine! Santate multa
Adriana jos palaria, eu fara bani sa fiu si nu pot s ama abtin, iau cu cardul avantaj fac ceva..iau hainute pentru viitor asa, nici macar pentru acum, ca nu am nevoie de nimic...
Imi pare rau ca au facut indigestie fetele. Crezi ca avea carnea ceva?? Lui Mirci ii plac chiftelutele la cuptor...
Eu ieri am reusit sa-l tund pe Mirci. Parca a fost mai cooperant dupa ce m-a vazut pe mine la coafor. O sa-i fac poze. Ma duc ca am supita de vacuta pe foc. O sa fac cu taitei...nu stiu ce sa mai fac de mancare, sincer. si sunt satula de vremea asta pena peste cap. Huo!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina
MsBB spune:
Neatza fetele!
A mai ramas ? Imi cad ochii in gura
Ultima oara cand v-am scris ziceam ca asteptam musafiri. Ei bine au venit! Dar nu cu mana goala ci cu boala . Cel mic al lor (este cu o luna mai mare ca Andra) a luat, cel mai probabil, vreun virus ceva, a , apoi a dat-o in diaree, cica si un mic roshu' in gat. De fapt toti 3 erau terminati, tuse, diaree, voma si iata, ca n-am scapat. A luat si saraca Andra - ieri noapte a asa ca ieri am bagat regim ( impropriu zis pt ca nu a vrut sa pape, sa bea nimic in afara de apa) a facut si febra si toata noaptea am stat cu okii pe ea ca pe butelie - pe la 1 ardea cu tot cu supozitor dar spre dimineata i-a mai scazut febra si acum e vioaie, pare ok, stau cu ochii insa pe ea sa vedem cum va fi astazi.
Nici eu nu sunt tocmai bine , imi este greata de mor, asta-noapte aveam crampe si plus oboseala dupa noptea nedormita ... sunt . Asta e, sper sa-si revina Andra si sa nu mai faca febra ca io ma tarai pe aici ca rama , numa' sa fie ea bine.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic ...
Ah , da ... greu e sa-ti vezi puiul moale ca o carpa si suferind
Multa sanatate lui Patrick , sper ca noul doctor ii va da de cap! Multa sanatate fetelor, Adriana! Sa-i fie de bine caviarul Victoriei . Voua fetelor, sa va fie de bine cumparaturile!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...