Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh O si poate va e dor : http://www.youtube.com/watch?v=i5XdWHtQGCg ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca |
Ali Mooor!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina
Adriana_78 spune:
Alysh, mai, pune si tu un clip cu palmiere si soare
ce vreme e afara! nu mai vine odata primavara
Luminel, da stiu ca ai zis de reflux ... chiar am citit in ultimul timp ca f. multe persoane sunt afectate de boala asta.
Lorich, naspa cu accidentul, bine ca nu a fost cineva ranit!
Si noi am fost azi in Mall Baneasa, a fost f. bine, nu era deloc aglomerat, nu s-au incumetat multi sa iasa pe viscolul asta - asa imi place, cand nu e ingrozitor de cald si nu e buluceala
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Alysh, mai, pune si tu un clip cu palmiere si soare |
Daddy e in Mexico de miercuri... dar vine la noapte asa dor nu mi-a fost de el niciodata ca de data asta... si Victoriei tare mult ii lipseste, tot ma intreaba de el de un milion de ori/zi. Si aici e tare frig, nu ninge, de fapt a nins o data iarna asta, vreo 2-3 zile si atat! Dar e frig rau, ieri nici nu am iesit din casa.
Sa nu ma certati, dar va zic ce a papat Victoria azi: Caviar! Am papt eu si a vrut, asa ca i-am dat, nu se mai oprea , tare mult i-a placut.
Fug si eu langa ea, sa ma odihnesc putin. Va pup pe toate.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Daddy e in Mexico de miercuri... dar vine la noapte asa dor nu mi-a fost de el niciodata ca de data asta... si Victoriei tare mult ii lipseste, tot ma intreaba de el de un milion de ori/zi. Si aici e tare frig, nu ninge, de fapt a nins o data iarna asta, vreo 2-3 zile si atat! Dar e frig rau, ieri nici nu am iesit din casa. Sa nu ma certati, dar va zic ce a papat Victoria azi: Caviar! Am papt eu si a vrut, asa ca i-am dat, nu se mai oprea , tare mult i-a placut. Fug si eu langa ea, sa ma odihnesc putin. Va pup pe toate. _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
ce mama denaturata esti!!! NUMAI CAVIAR? si o shampanie - ca este fara alcool pt copii...si sa ne inviti si pe noi toate celelalte
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
Cleo nu stiu chiar, cat e de indicat caviarul la varsta asta...
Eu ma plang ca Victoria nu papa. Adevarul e ca ea papa chiar foarte bine, dar numai ce-i place... si, ce-i place? Are fiica-mea niste gusturi de diva de ma doare mintea: somon afuman, somon steak, (iacata) caviar, branzeturi scumpe, si altele super scumpe, pe care nu le-as cumpara ptr. noi, dar ptr. ea le cumparam, evident! O sa ne ruineze!
_
simonacip spune:
Seara buna...Am dat zapada azi la masini, tare mult mi-a placut. SI desi m-am saturat de iarna si de zapada, acuma atmosfera mi se pare mirifica, ca e zapada moale si curata incaSper totusi intr-o saptamina doua sa se faca cald, sa scapam de ea.
Aelita, i-a murit bb in burta, nu am reusit sa vorbesc cu ea atunci si n-am mai sunat. Ma gindesc ca va suna ea cind simte ca poate vorbi despre asta..Prima ei fata care e de virsta M&M -lor nostri s-a nascut micuta 2800, desi la termen. Ea cam fuma...si cred ca si asta e o cauza. Oricum e groaznic..vorbisem cu 2 zile in urma cu ea si era ok. Acum totul s-a spulberat, tb sa reinceapa si sv si nici situatia nu-i era certa la job. Mi-e tare mila de ea!
Desiree, nu cred ca-i o problema caviarul...adica de ce ar fi? Totul e sa nu exagerezi cu cantitatea.
adriana, sa va fie de bine Mallul! Ce ati cumparat?
La fel si pt Ylari, sa purtati sanatosi cumparaturile!
CU casele nu prea am mai rezolvat mare lucru. Pina una alta la zapada care e nu stiu cit vor mai veni la vizionari(vindem si partamentul parintilor mei)..SPer totusi intr-o luna doua sa finalizam treaba..Deja ma uit dupa aranjamente de interior si salivez la greu...Iar gindulc a voi sta linga Sis e ...extraordinar. Da dea DUmnezeu sa fie bine!
PS Imi place cind va vad asa dragastoase si iubarete
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Luminel spune:
Desiree, la varsta Victoriei nu vad ce rau i-ar putea face (ca banuiesc ca a fost proaspat si nici n-ai indopat-o)...doar ca...vezi, tu o inveti la chestii scumpe
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Ylari, Adriana, sa va fie de bine iesirile si sa purtati iubite ce ati cumparat! dar, ce chef ati mai avut dragelor sa iesiti pe o asemnea vreme din casa?!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Multumesc, nu a papat mult, sa zic o lingurita, dar ptr. caviar e cam multisor totusi... si chiar nu stiam daca e ok... vad ca deocamdata e ok...
Lumi, asa zice si soacra-mea, ca noi o invatam la mancaruri scumpe...
_