Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Buna fetelor.
Noi am fost la mall......... Moooaaaama parca ziceai ca sunt scapata de la balamuc, asa imi faceau okii Mi-am cumparat pantofi, si un sutien misto, dup-aia m-am ofticat ca am vazut unele si mai misto de la CK, am luat niste prosoape ptr baia noastra, si-a luat si sotul pantofi, am vrut sa-mi iau si tus de oki dar incepuse Eva sa se agite, si, culmea, am luat pranzul la o pizzerie, i-am dar si Evei bucatele de pui la cuptor, a fost super. Am facut cam mult la intoarcere dar eram toti multumiti si a fost ok.
Monik, bine ai revenit draguta, merci de pupic, si noi va pupam! Ce m-ai emotionat cu partea aia cu alaptatul...
Va pup
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
aelita spune:
SIMONA la noi gradinita e necesara si obligatorie nu pot sa tin copilul in casa nescolarizat.
asa e ,cu geloziile conteaza mult atitudinea parintilor fata de ambii copii!
DOLORESS normal sa urli,saracuta,fara mama si fara tzitzi...si depinde mult ce faceau si bunicii cand urlai,daca si bunicul ajuta cu copilul asa cum fac taticii in general..
asa spune bunica-mea despre frate-meu ca urla si ca ii era scarba de el ca se jupuia urat pielea-cine stie ce fel de dermatita o fi avut-si bunica-mea zicea "ia-ti-l de aici ca eu nu pun mana pe el"-,ma gandesc ca de atunci au tot tinut-o asa incat el s-a simtit neiubit.
Alysh,tu luai lucrurile murdare ca sa atragi atentia ,ca te simteai neglijata,ai fi facut-o oricum daca te-ai fi simtit la fel si fara surioara.deci la tine nu a fost gelozie,a fost trasul unui semnal de alarma.
cum zice si YLARI de frate.sa stii ca desi nu este adevarat,ca nu l-ar fi iubit,undeva paintii pe vremea aia nu au stiut sa ii demonstreze iubirea,si el a ramas afectat.
eu,despre fratele meu imi amintesc multe si ii dau dreptate lui,pt ca de cele mai multe ori parintii credeau ca el trebuie sa stie ca e iubit,sa nu astepte demonstratii,si imi amintesc perfect ca ne trata diferit.ca il invinovateau pe el ca face nebunii,si el de ce facea ca sa le atraga atentia,de-aia atragea mai rau respingerea lor.
deci ei se comportau cumva in functie de comportamentul nostru .
Noi acum,la cate cunoastem,nu cred sa mai facem greselile care se faceau in trecut!
SIMONA,LAURA,imi pare rau de prietena voastra!!doamne,saracuta...poate aflati ce a fost...in 7 luni se putea naste..
YLARI incearca sa nu te mai certi cu sotul din cauza lor.tu nu vezi ca ei asta vor sa nu te vada bine,sa isi demonstreze ei ca nu esti buna pt ei??asculta la mine,nu te mai certa niciodata cu el din cauza lor!! le faci lor jocul!! nu ii mai povesti o perioada nimic.nu e o perioada buna sa ii povestesti pt ca tu esti stresata si fara sa vrei astepti solutii de la el cand povestesti,si el simte povestirea ta ca pe un repros adus lui si incepe cearta.pt ca si el e neputincios in fata situatiei voastre,si in loc sa isi gaseasca sotia acasa calda si zambitoare,o gaseste mereu suparata cu socrii.si el stie ca nu e vina ta,stie desigur ca ai dreptate,dar se razbuna si el pe situatie.tu spui ca e un om bun si sufletist,deci clar nu ar avea cum sa se duca la ei sa se certe cu ei din ce povestesti tu,nu mai zic ca nici tu nu l-ai lasa probababil,ca socrii te-ar uri si mai tare ca ar considera ca tu il pui.
Rezista cat poti,si cat nu ai incotro acolo cu ei,cand vine el nu ii mai povesti nimic,o sa i le spui candva la casa voastra,dar nici atunci sub forma de repros .nu trebuie sa te simti ca te sacrifici,ca ajungi la depresie ! va sacrificati amandoi ptca nu aveti incotro deocamdata,si cum sotul nu are solutii,nu aveti de ce sa va certati voi!
incearca sa ii iei ca atare,sa nu te mai enervezi.lucrurile pe care nu le poti schimba nu merita efort si nervi.doar te adaptezi,ca nu ai de ales.gandeste-te la ceva frumos,cand ii vezi pe ei,la ce fumos o sa fie cand scapi de ei,dar nu te gandi suferind !!!! fii optimista ! incearca sa fii pozitiva,sa iei totul ca pe o lectie in viata.tie ti s-a dat lectia asta a rabdarii.de obice trebuie sa treci prin intamplari din astea pozitiv si optimist,ca altfel atragem prelungirea lor.fara sa vrei,atragi situatii fara iesire,daca nu incerci intai sa iesi mental de "acolo".canta,danseaza,fluiera,cand te enerveaza !!! pune mana la urechi cand ii auzi si canta! stii cum faceam cand eram mici ???
ai sa vezi cum incepe sa iti fie mai bine,si tie,si sotului,si ai sa vezi ca atragi apoi situatii mai placute in viata ta,ai sa atragi iesiri nesperate din situatia in care va gasiti!
Nu zic ca e usor !!!! va fi greu sa ignori,dar crede-ma,mult mai usor decat sa induri suferinta zinica la care esti supusa !! e chestie doar de exercitiu! incearca,te rog !! asteapta-ti sotul cu zambetul pe buze,nu-i mai spune nimic,doar planuri,vise,lucruri frumoase,ce face Eva pe zi..nimic rau!
descarca-te aici la noi,si noi te ajutam !
12+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
YLARI spune:
Aelita, scumpa mea, Iti multumesc ptr toate sfaturile tale. Ai 100% dreptate, sincer, si de multe ori mi-am propus sa actionez asa cum ma indemni si tu dar crede-ma ca uneori (cand se umple paharul) nu mai pot si dau pe afara................ Ai spus un mare lucru, ca mi s-a dat lectia rabdarii... exact ce nu mi-a dat Dumnezeu trebuie sa invat sa am... Si tare greu e, ca eu pe toate le vreau atunci, in momentul ala. Nu prea sunt diplomata in privinta asta, desi diplomatia e o trasatura a gemenilor (ca tot vorbeati de zodii). De regula sunt, dar nu cu ei. Ptr ca nu-i mai suport, asta e adevarul... Dar pot sa spun ca am inceput sa cautam apartament si deja am un alt tonus, plus cu plimbarea de azi, ma simt excelent!
Aaaaaaaaa, si am mai cumparat 2 strumfi (eu sunt fana strumfi) i-am luat pe Brainy si pe Jokey
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cleo78 spune:
aelita, te iube'c mult mult.
Ylari, si pe tine
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
aelita spune:
CLEO si io te 'ubesc si mai mult!
YLARI,sa nu crezi ca eu daca dau sfatul consider ca e si usor! multe le stiu din experienta,a mea,a altora,in viata am fost ca buretele,apoi din toate suferintele,m-am asezat intr-o zi sa vad unde am gresit.si eu am gresit in multe din ce iti spun azi,si realizez ca daca cineva imi deschidea ochii,suferinta mea nu ar mai fi fost,ca de cele mai multe nu imi mai traiam viata mea,traiam intr-un cerc vicios .si nu erau de vina cei care ma trageau acolo,ei ,in micimea lor,te duc la fund!! de vina eram eu ca m-am lasat dusa ! eu care am pretins ca nu am sa urasc niciodata,am ajuns intr-o zi sa urasc.ura iti aduce suferinta in primul rand tie! e cel mai urat sentiment cu care ne incearca viata! si daca atunci uram si invinovateam,mai tarziu m-am invinovatit pe mine pt ca am cazut atat de jos.si am reusit sa nu mai urasc niciodata de atunci,si nu sa iubesc persoana,dar s-o agreez chiar,dupa ani si ani.am reusit,dar cu mult efort.eu pana nu am ajus la fund ,nu m-am trezit la realitate! nu vreau sa ajungi si tu acolo,nu e bine deloc.as fi vrut sa am pe cineva care sa imi spuna ca eu snt responsabila pt ura pe care o port,nu ei.ca ei am sa mai gasesc in viata,si inseamna sa nu mai am viata,sa traiesc doar pt asta,sa lupt continuu.credeam ca viata e un razboi,asa invatasem,asa traiam.nu zicca nuam avut pe nimeni,am avut prietene care au fost langa mine mereu,doar ca nici ele nu stiau prea bine cum se traieste fericit,mi-a lipsit obunica(aveam,cum nu,dar era tot razboinica) din aia care sa itidea sfaturi bune.asa ca ,daca vrei,pot fi baba ta
stiu ca iti e greu,cui nu i-ar fi??euam fost prima care am spus ca ma duceam cu capul.
dar cu ajutor si cu efort,ai sa reusesti!!
doar faptul ca te iluzionezi pt o noua casa,te ajuta dar nu de tot,pt ca uite ce se intampla daca nu se implineste,cazi mai rau! e bine sa ai iluzia,dar pe langa asta,sa incerci sa iti spui ca daca alta solutie nu exista,trebuie sa ii suporti!!uf,suna greu,si E greu! sa nu crezi ca ti-o spun doar ca imi e usor sa vorbesc! e groaznic de greu,dar se poate!! se poate si se merita!!! mintea ta,sanatatea ta,are nevoie de asta! e greu pana incepi,apoi te obisnuiesti.
eu cand imi e greu,ma gandesc la ceva mai rau,la altii care sunt in situatii mai rele,si atunci zic,trebuie sa ies din asta,trebuie sa rezist,daca eram in alta situatie ce ma faceam???pe mine asta ma repunde,gandul la altii.
vorbeste mult cu prietene,scrie aici,descarca-te si apoi rasufli usurata si zici:a mai trecut o zi,ia uite ca nu au reusit sa ma mai enerveze!!
imagineaza-ti cum ei ar face intentionat si ar jubila ca te-au enervat.imagineaza-ti asta si fa invers:rade-le in nas!
inteleg ca te afecteaza cu Eva.ceea ce poti sa schimbi,le zici.ce nu,faptul e consumat,nu are sens sa te mai consumi,tu nu mai poti schimba nimic din ce au zis sau facut,incerci rational sa poti sa pui limite,cat poti,daca poti.unde nu poti,nu are sens sa te mai enervezi,stiu ca suna a sta cu mainile in san ! dar nu e asa,e acceptarea faptelor deja implinite si contra carora nu ai solutii.
nervii de dupa te ajuta la ceva?nu! ii fac rau si Evei.o iei,o alinti,ii vorbesti,ii spui cat de mult o iubesti,te incalzesti cu ea la piept si mergi mai departe!usor usor ai sa reusesti,numai sa crezi in asta,sa crezi ca poti si sa vrei !
12+
Luminel spune:
Aelita, tu chiar nu esti pshiholog de meserie?! pacat!
...la fel de bine puteai fi si scriitoare...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
aelita spune:
hai,ma,eu ma mir ca intelegeti cand scriu asa in fuga tastaturii si leg frazele una de alta fara sa mai pun punct
12+
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 aelita, te iube'c mult mult. Ylari, si pe tine o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Si eu! Pe toate trei! De fapt, cate suntem? 114? Deci, pe toate 114, da, inclusiv pe mine insami!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Pupici si noi lui Ylari si Aelita, unul pentru rezistenta, celalat pentru sfaturi bune!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina
Alysh spune:
O si poate va e dor : http://www.youtube.com/watch?v=i5XdWHtQGCg
ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca