Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Si eu sunt in clubul J'adore! Alysh mi se pare ca se potriveste tare bine cu personalitatea noastra calda de leoaice!
Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mi-a placut asta f tare eu sunt asa mandra de zodia mea, desi nu sunt deloc un fan zodiac, nu urmaresc horoscopul (il urmaream cand eram mai mica) dar ca trasaturi generale ma incadrez perfect. Si chiar observ asemanari izbitoare intre leoaice, am si prietene f bune leoaice, mmmm, pasionale, frumoase, orgolioase, impulsive, mereu indragostite....de ceva, barbat, copil, job, ele sunt mereu amorezate....si s-ar putea spune multe despre ele dar sa nu deviem de la subiect. Oricum iubesc zodia asta

Lorich, off, ce eveniment neplacut, imi pare tare rau!! Bine ca nu s-a intamplat nimic cu sotul tau si mai bine ca nu erati si voi in masina, ati scapat de o sperietura

Ylari, fa-ti niste analize, l-a tine s-a adunat f mult stres sa stii si tre sa ai mare grija. Poate o cura de Magne B6 nu ti-ar strica dar inainte de orice, fa-ti analizele.

Laurita, daca nu ti-e greu trimite-mi si mie pe mail macar prima poza cu mine si Vlad si cea in care zambeste Vlady in masinutza. Ca sa nu-ti ia prea mult timp si cu celelalte

Dani, ma bucur ca esti ok, vad ca muncesti din greu, ai grija si menajeaza-te

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Of Lorich ce rau imi pare... Bine ca e sotul tau ok. Si al meu tot asa sufletist e...
Ia sa imi bag si eu nasul in J'adore asta sa vad daca mi se potriveste. Ce nene, vreau si eu in club... Eu sunt cu Hot couture, sunt fana! Si mai imi place Absolutely irresistible, mi l-a adus al meu asta vara de ziua mea de la Lille.
Fetelor eu am o gura amara si mi-e greata de cateva zile. Ma trezesc ok dar spre seara ma apuca starile astea. Sa fie cam o saptamana de cand ma simt asa. O sarcina este exclusa din start, cred ca nici n-am ovulat dupa ultima menstruatie. Ce poate fi? Ceva la ficat? O sa fac analize sapt viitoare si poate o rog sa mi le faca in regim de urgenta sa vedem ce si cum.
Andrada iti multumesc. Imi dau seama ca asa ar fi fost. Dar vreti sa stiti ceva? Pe langa faptul ca am inceput cautarile unui apt (stiu si unde vreau si ce vreau) am sa mai fac cateva drumuri la primarie, nu ma las, pana nu vad macar planurile, sa stiu sigur.
Am incercat azi sa citesc dar sincer n-am prea reusit, am avut si 2 veri in vizita si starile astea de rau ma termina...
Am leu e la cumparaturi, bietul de el, se descurca singur saracutul, mi-e mila de el, ne-am si certat aseara aiurea asa, din cauza socrilor, cu toate ca eu doar ii povesteam, nu ii reprosam nimic, dar nu mai suporta sa auda prostiile pe care le fac/zic ai lui... Si eram si eu nervoasa ca am ramas asa fara speranta. Numai speranta ca o sa am casa mea imi dadea putere fetelor sa nu bag in seama totul, iar ieri mi se parea ca am pierdut totul. Tata saracul cand a auzit s-a necajit tare (el ne-a dat terenul)
Luminel imi pare tare rau de problemele tale cu inimioara. Te pup. Continua constiincioasa tratamentul
Nu mai stiu ce vroiam sa zic.........
Va pup pe toate

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Eu as banui mai degraba fierea decat ficatul, nici nu m-as mira, dupa ce ai trecut in ultimele zile, sa-ti faca fierea figuri. Dar fa analize, sa fii tu sigura. sa nu fie nimic grav.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh, Desiree O sa merg sapt viitoare la med de fam, sa vad ce analize imi recomanda.........
Alysh, ma gandeam sa iau si eu magne b6 dar fara analize nu, eu mereu am avut hipermagnezie si sa nu fac alta boacana. vedem dupa analize.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna

Am fost la o intalnire cu fostele colege, am urlat de nervi ca B a ajuns la 7 acasa si intalnirea era la 6, in fine. Mi-a aadus un tort atat d ebun cu martzipan si fructe, il iert. Cel mai bun tort ever..

Lorich nasol cu accidentul, dar slava DOmnului sunteti toti ok.
Ali scumpa mea, nuuu, ti le dau pe toate, lasa ca te prind pe mess. Asta mic iar nu a vrut sa doarma azi si am stat cu el vreo 2 ore incercind in zadar, apoi nervii ca nu venea Bogdan, dar ti le dau pe toate
Ylari ce o fi asta? eu sper totusi la o sarcina

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna!!!

Hop si eu dupa muuulta vreme... Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum ca sunt sigura ca mai invatam ceva de la voi, ma mai antrenam si eu sa o stimulez pe Sara... Din punctul asta de vedere sunt f frustrata ca imi dau seama ca nu ma organizez suficient de bine ca nu ma joc si nu vorbesc suficient de mult cu ea. Nu stiu de ce ca nici pt mine nu fac nimic, dar sunt f imprastiata. Din pacate faptul ca constientizez asta tot nu ajuta la nimic...
Noi am fost saptamana trecuta in concediu 7 zile in Austria, 10 cu drum cu tot ca am fost cu masina. A fost cam obositor drumul ca am fost intr-o statiune aproape de granita cu Elvetia. Sotul a schiat si noi gura-casca pe acolo, dar a fost misto si Sara s-a comportat bine pe drum. Era asa fericita cand o scoteam afara la zapada... Si era asa cald si placut cand in bucuresti era ger nasol... Am prins si zile cu ninsoare dar fara ger. Ne-am intors duminica. Marti mi-am sustinut si eu disertatia ca aveam un master neterminat si am scapat!
Imi propusesem sa o intarc pe Sara la intoarcere dar am hotarat sa mai amanam pana la sfarsitul lunii ca suntem cam obositi si vom avea probabil ceva nopti albe... Mi-e asa de greu... Parca mi se rupe inima cand ma gandesc ca trebuie sa fac asta. Vroiam ca de azi sa nu ii mai dau si cand am pus-o la san si m-am gandit ca e ultima oara a fost... nasol... parca pierd ceva... Cred ca daca nu pune al meu sot piciorul in prag sa ma impinga de la spate eu nu sunt in stare... Si daca mie imi e asa greu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi Sara . Mi se rupe sufletul... dar e totusi asa mare... trebuia sa fac asta mai demult.
La sfarsitul lunii martie o sa o duc la gradinita. Deocamdata nu sunt hotarata, vreau sa merg sa vad niste gradi dar mie mi s-a pus mai demult pata pe una (sf. andrei) prin drumul taberei... sa vedem ca e cam scump (11 mil).
Eu nu am fost in stare sa citesc din urma...
Am citit doar o pag si am vazut ca luminel are probleme cu inimioara.Imi pare tare rau. Eu nu am mai avut nimic de atunci. Mi-a recomandat medicul atunci betaloc si l-am luat o sapt si apoi am renuntat ca eram obsedata ca ii face rau Sarei si nici eu nu ma simtem f bine... Apoi m-am odihnit mai mult, m-am dus la munca la program redus si m-am simtit din ce in ce mai bine. Probabil ca la tine a fost ceva mai serios. Nici nu stiu ce sa zic. Incearca sa te odihnesti mai mult, mai putin stres...e greu. Iti doresc multa sanatate! La fel si pt Ylari! Si pt toata lumea!!!! ca de asta avem toti nevoie, e cea mai importanta.
Cred ca trebuie sa inchei ca s-a trezit SARA.

pup

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

NU ness, Belleane!

P.S. de ioeri nu avem apa calda si nici caldura. Unde sa migrez?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo te primesc la mine daca vrei, adica la soacra-mea ca avem si apa calda si caldura. Multa ca numai io deschid geamul in dormitorul nostru si bucatarie...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Neatza!

Cleo, a vazut si eu stirea dimineata si chiar m-am gandit la voi ca stiam ca stati in Berceni...cred ca e tare naspa situatia! sper sa se remedieze cat mai repede sa nu inghetati de tot

Monik, bine ai revenit pe la noi! sa va fie de bine concediul, ma bucur pentru voi...succes cu intarcatul si Sarei la gradinita! si multumesc pentru sustinere...ma bucur ca tu te simti bine cu inima(eu n-am fost la fel de norocoasa)...chiar te intrebasem dupa penultimul tau mesaj, cum te mai simti, dar n-ai mai raspuns...

Lorich, ce ghinion! dar bine ca a scapat teafar sotul si bine ca n-ati fost si tu cu Robert in masina ca v-ati fi speriat groaznic, cred...masina, se repara...asta e, sanatosi sa fiti!

Dani, bine ai revenit si tu! ma temeam sa nu fi avut probleme, cu o asa absenta indelungata...dar ma bucur ca sunteti bine, si Vladuc e un baiat asa de cumintel...las-o mai moale cu munca...ca mai ai putin...sanatate!

Ylari, si eu zic ca Desiree, s-ar putea sa fie fierea...cu atata stres pe capul tau in ultima perioada, nici nu e de mirare ca nu te simti bine...fa-ti analize...sanatate multa!

Laura, mai ce le rasfata tati pe fetele lui....tort cu martipan...mai ai?!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, mi-a stat inima in loc, my God! Ce ghinion si pe capul vostru. Cred ca tu chiar ai toate motivele sa fii depresiva, la mine a fost un moft cred. Uof! Doamne ajuta sa iesiti din toate belelele!

Monik, bine ai rvenit. Sa va fie de bine vacanta din Austria! Si spor la intarcat, sa treaca lin pentru amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam tuturor pt vorbele bune, sunteti minunate, ca intotdeauna

Monik

Citat:
Imi propusesem sa o intarc pe Sara la intoarcere dar am hotarat sa mai amanam pana la sfarsitul lunii ca suntem cam obositi si vom avea probabil ceva nopti albe... Mi-e asa de greu... Parca mi se rupe inima cand ma gandesc ca trebuie sa fac asta. Vroiam ca de azi sa nu ii mai dau si cand am pus-o la san si m-am gandit ca e ultima oara a fost... nasol... parca pierd ceva... Cred ca daca nu pune al meu sot piciorul in prag sa ma impinga de la spate eu nu sunt in stare... Si daca mie imi e asa greu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi Sara . Mi se rupe sufletul... dar e totusi asa mare... trebuia sa fac asta mai demult.

ai descris o bucatica de suflet de-al meu ; eu insa ma chinui s-o ignor, vreau sa-i dau inainte cu intarcarea, fooooarte treptat, dar pana la 2 ani sa reusim.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput