Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutari!

Lorich, Laura, saru'mana

Adriana, boala am descoperit-o in timpul sarcinii (care se pare ca a accentuat simptomele) si de atunci mi s-a prescris un betablocant si inca un medicament (trimetazidina) dar pe care eu nu l-am luat decat o perioada si apoi am renuntat la el ca mi-era greu sa tin minte sa-l iau si dimi si seara si mi s eparea mie ca n-are nici un efect...ca sa vedeti cat de iresponsabila pot fi si cat imi place sa iau pastile...nici nu i-am zis doctorului ca eu n-am mai luat medicamemntul ala de un an de zile ca ma facea albie de porci cred...
Dar uite ca boala a avansat si de pastile n-am scapat acum mi-a mai dat inca doua medicamente...cand se duse sotul sa ia reteta, il intreba farmacista ce lucrez de am asa o boala la varsta asta?!...

Legat de Lara..."I told you so!"...ti-am zis de atunci sa n-aiba cumva reflux gastroesofagian si se vede ca am avut dreptate...imi pare rau, totusi ca am avut...sanatate multa!

ALysh, Laurita sunteti tare frumosi...iar baietii chiar seamana cu voi...sa va fie de bine "intalneala" si la mai multe!

Mi_bebelina, nu trece cu nimic pardalnica de constipatie?!?! succes la !

Aly, si mie imi place "J'adore"...dar niciodata nu m-a ajuns randul sa-mi iau

Simona, sanatate lui Mati

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andrada, da vreau sa-mi dai nr lui, merci mult.
Si Matei e innebunit dupa carti. Ii place desigur cartea cu cars si cartile Thomas, toate volumele, le stim pe de rost cu totii. Iar din desene am observat ca-i place f tare Ice age 3, stie tot ce urmeaza, e tare haios cind il vezi cum imita totul pe acolo...nu cu vorbe desigur(nu vorbeste inca), cu onomatopee, interjectii, mime..

Fetelor, am aflat o veste foarte urita despre o prietena de-a mea si de-a sora-mii. Era insarcinata in 7 luni, avea termen ca si SIs...si a pierdut copilul. Nu stiu mai multe detalii c anu raspune la telefon...in ce stare o fi....offf, nu-mi imaginez.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, Gabitza, Luminel ms pentru complimente.
Eu am facut curat in toata casa, ma duc la nani cu puiul. ce bine e vinerea!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

WOW, cate fete in clubul J'adore, nu ma asteptam....mai ales ca n-am nici o prietena care sa-l mai aiba. Eu l-am luat mereu pe cel clasic cu capac auriu. Dana, chiar m-ai facut curioasa cu cel cu capac argintiu, dar eu nu l-am ochit pana acum...hmm, m-ai pus pe ganduri

Simo, LAurita, imi pare rau de prietena voastra, Doamne, ce cumplit...ma rog mereu sa ajung/gem cu bine la termen. Doamne ajuta!

Multumim fetelor care ne-au vizionat si apreciat pozele, va pupam, sunteti niste scumpe!

Luminel, pai bate un a-propos sotului, ca in strainatate sunt ceva mai ieftine parfumelele. MAi ales daca le ia de prin vreun aeroport.

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simona, imi pare tare rau de prietena voastra...cred ca e cumplit, mai ales intr-o luna asa mare...Sa-i dea DD putere sa treaca peste nenorocirea asta...

Andrada, multumesc si bine ai revenit! chiar te-am strigat la un moment dat in capitolele trecute (alaturi de Dani, care vad ca s-a dat la fund de tot, sper ca n-are probleme cu sarcina)...stai maimult cu noi, poate reusesti sa iesi din starea proasta mai repede...sa stapaniti sanatosi masalutele...

Laura, sotul a venit doar pentru doua saptamani si se intoarce inapoi...asa ca tot singura voi fi...anul asta e hotarat sa stea acolo sa faca o treaba, ca aici....e greu

Alysh, am batut de multe ori apropouri...dar de fiecare data am renuntat eu in favoarea altor "prioritati"...mai ales ca am stat acasa si oricum n-aveam unde sa-l "etalez"...dar acum ca o sa ma intorc la serviciu, trebuie sa ma mai gandesc si la mine....

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Am fost si noi pe-afara.....tare frumos, dar spre final am cam inghetat.
In sfarsit am rezolvat cu kk, acum doarme pitica...si eu ma apuc de facut curatenie.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si eu sunt in clubul J'adore! Alysh mi se pare ca se potriveste tare bine cu personalitatea noastra calda de leoaice! Al meu e pe terminate, ma dau numai la ocazii speciale, ca vreau sa-l am cat mai mult. Noul pe care mi l-a facut cadou Gabi nu-mi place deloc Notorious de la Ralph Laurent. Nu ne prea potrivim la gusturi, e un parfum tare, masculin. Mie imi plac cele dulci, feminine.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cate magneziu si B6 ar trebui sa iau acum? Dupa ce eram supi ca bunicul a fost diagnosticat cu diabet si hernie (ce va trebui operata) si mai rau e ca a intrat intr-o depresie, nu prea mai putem vorbi cu el, azi un tampit de asta care zice ca "trebuie sa ma bag, ca ala trebuie sa am lase" a intrat in Cristi la pasajul Baneasa, i-a rupt o roata si a incremenit masina acolo; noroc si asta e norocul, da, ca el nu a patit nimic, nici masina nu are mare lucru, doar ca nu mai are roti in fatza , noi eram pe afara, am fost sa vad eu cu ochii mei ca e ok si am stat acolo sa vina platforma sa ia masina... Doamne, cati tampiti pe lumea asta, intra in tine, nu se gandesc ca pot muri sau pot omori. Acum i-e si mila lui Cristi de el ca nu stiu ce nu are la masina si nu-si poate folosi RCA si nici CASCo si o sa facem noi reparatia pe cascoul nostr, asa ca la fraierul srl. ufff.. tot imi zic, bine ca nu a patit el nimic, ca idiotul care l-a lovit a ajuns ricosat si intr-un autobuz, of.

Am stat acolo cu Robert, el le zicea"paaaa" la toti, "gata!!!" lu nenea cu platforma, era f interesant pt el.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

In primul rand imi cer mii de scuze fetelor care au intrebat de noi, Luminel, MsBB si Doloress.

Am fost prinsa rau cu auditurile, unul a trecut, mai am unul si scap. Nu m-am simtit bine dupa primul care a fost de o zi, nu stiu ce voi face cu urmatorul care dureaza 2 zile plus mese festive in 3 seri, nu cred ca fac fata, o sa incerc sa ma scuz si sa lipsesc macar seara. Treaba e ca nu se descurca astia sa faca conversatie cu auditorul care este strain. Ma rog … voi vedea.

Urmeaza 2 saptamani cam aglomerate, intr-o zi tre’ sa merg la firma sa verific toata documentatia, dupa aceea auditul de care va spuneam plus doua drumuri la Buc, analize, eco si control. Sper sa trec cu bine de ele.

Sarcina este ok pana acum, sorelina este in continuare foarte zglobie, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa. Burta este din ce in ce mai mare si au inceput durerile de spate … o splendoare. Norocul meu este ca Vladuc este un cumintel, ma intelege, ma lasa sa ma odihnesc, e un copil minunat, altfel nu faceam fata.

Va rog sa-mi scuzati absenta, urez tuturor copilasilor multa sanatate, iar pe voi, mamici de M&M, va imbratisez cu drag.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of Lorich ce rau imi pare... Bine ca e sotul tau ok. Si al meu tot asa sufletist e...
Ia sa imi bag si eu nasul in J'adore asta sa vad daca mi se potriveste. Ce nene, vreau si eu in club... Eu sunt cu Hot couture, sunt fana! Si mai imi place Absolutely irresistible, mi l-a adus al meu asta vara de ziua mea de la Lille.
Fetelor eu am o gura amara si mi-e greata de cateva zile. Ma trezesc ok dar spre seara ma apuca starile astea. Sa fie cam o saptamana de cand ma simt asa. O sarcina este exclusa din start, cred ca nici n-am ovulat dupa ultima menstruatie. Ce poate fi? Ceva la ficat? O sa fac analize sapt viitoare si poate o rog sa mi le faca in regim de urgenta sa vedem ce si cum.
Andrada iti multumesc. Imi dau seama ca asa ar fi fost. Dar vreti sa stiti ceva? Pe langa faptul ca am inceput cautarile unui apt (stiu si unde vreau si ce vreau) am sa mai fac cateva drumuri la primarie, nu ma las, pana nu vad macar planurile, sa stiu sigur.
Am incercat azi sa citesc dar sincer n-am prea reusit, am avut si 2 veri in vizita si starile astea de rau ma termina...
Am leu e la cumparaturi, bietul de el, se descurca singur saracutul, mi-e mila de el, ne-am si certat aseara aiurea asa, din cauza socrilor, cu toate ca eu doar ii povesteam, nu ii reprosam nimic, dar nu mai suporta sa auda prostiile pe care le fac/zic ai lui... Si eram si eu nervoasa ca am ramas asa fara speranta. Numai speranta ca o sa am casa mea imi dadea putere fetelor sa nu bag in seama totul, iar ieri mi se parea ca am pierdut totul. Tata saracul cand a auzit s-a necajit tare (el ne-a dat terenul)
Luminel imi pare tare rau de problemele tale cu inimioara. Te pup. Continua constiincioasa tratamentul
Nu mai stiu ce vroiam sa zic.........
Va pup pe toate

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput