Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh Ce bine mi-a facut ziua de ieri, ma bate gandul sa ies si azi, dar poate vine B mai repede si iesim impreuna...a fost greu cu carutul totusi, am venit transpirata, gafaind, cu contractii.

Ah! Si Mirosind a parfumul tau cu ce te dai??? Imi place!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

" si mirosind a parfumul tau" - Laura, parca ai venit de la o intalnire amoroasa

Simona, n-am detaliat eu prea bine. Exista mai multe metode pt a vedea de ce regurgiteaza mancarea printtre care se poate baga o sonda in stomac (sub anestezie) sau se poate face o ph-metrie, adica se baga un fir in nas pana in esofag si se fac masuratori 24 de ore, ca firul se baga intr-un aparat ce se fixeaza la sold.
Lara insa si-a scos firul asta din nas in timp somn (nu e prea comod), nu doare, insa e ciudat si uite asa s-au oprit masuratorile
Sanatate lui Mati! Nu are rost sa-i dai antibiotic, daca doar tuseste si are muci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

" si mirosind a parfumul tau" - Laura, parca ai venit de la o intalnire amoroasa

Pai chiar ne iubim, zic eu. Fiindca mi-am dat cu parfumul meu preferat "J'adore" de la Christian Dior, special pt ca ma intalneam cu Laurita. Mi-a mai luat Stef multe parfumuri, dar parca nimic nu-l egaleaza, sau nimic nu se potriveste mai bine cu personalitatea mea.

Ah, si iarta-ma Laurita ca tuta cum sunt ti-am facut poza cu stalpul, il vazusem sa stii, doar ca din cauza soarelui care imi intra in ochi nu mi-a dat impresia ca va iesi asa evident in poze. Scuze, scuze

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, acum am inteles.Scuze ca am scris Annika in loc de Lara.. Da, n-am sa-i dau antibitic, mai ales c asunt acasa si pot sa-l tin...cind voi incepe servciul va fi mai nasol, dar sper c avenind si vremea buna nu vom maia vea probleme asa des.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Alysh, si mie imi place de mor J'adore. cel cu capac argintiu, nu auriu. e parfumul meu de suflet, si, ca si tine, il am pt zile deosebite. acum am descoperit unul de la oriflame. il avea prietena ema caer ne-a vizitat de sarbatori si mi-a placut asa de tare, ca mi l-a lasat mie. cand ma duc in romania, o sa ii zic sa imi mai cumpere unul. nus tiu cum e numeste, dar este pe locul doi dupa j-adore in lista rpeferintzelor mele.

simonix, parca tu ma intrebai de spa, nu? este www.elysium.nl/nl/home/1474,,,,,,/" target="_blank"> Elyseum. Numa da de veste ca ajungi pe taramuri olandeze, si mergem acolo. nici nu e departe de voi, pana la urma. dar eu cred ca sunt si in belgia.

altfel, pupici a tuto mondo.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

ai remarcat bine!

Ali nu-i nimic pt poze, lasa ca mai facem Deci J'adore...l-am mirosit de multe ori, dar parea altfel. Ia sa-l mai incerc!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel sa vezi cum sunt: aseara am intrat special pt tine, dar tocmai tie am uitat sa-ti scriu cateva randuri... Stiu de boala ta inca de cand erai graviduta si erai tare ingrijorata, multa sanatate iti doresc, imi pare tare rau ca trebuie luate si mai multe bulinute. Te pup

Laura, Alysh ce flacai frumosi aveti. Alysh..tu esti o frumoasa, iti sade tare bine fesulica ala lila si ...da...Laura pe unde ierea?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ahhhh, facem un club J'Adore este si ultima mea iubire in materie de parfumuri, le-am abandonat pe toate celelalte. Eu am varianta J'Adore L'eau Cologne Florale, imi place rau de tot. Asta a fost cadoul de la Mos.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pozele cu Mirci si Vladi, cat sunt de frumosi Doamne !!!
Iar Alyshcutza este o mamica radioasa si fericita

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ylari off imi pare tare rau, stiu cum e sa alergi de nebun si cat stres cu toata alergatura si acum sa ti se zica asa ceva ! Fruntea sus, stii eu cred ca in viata atunci cand se intampla sa apara astfel de momente, toate se intampla cu un rost. Poate e mai bine asa ! Ideea e sa nu renuntati, sa luptati in continuare si sigur la cat te vad eu pe tine de razboinica veti reusi sa va cumparati un apartament al voastru si de ce nu sa scapi de stresul enorm pe care il presupune ridicarea unei case, eu una m-am imbolnavit rau cu constructia casei si haaaat……mai am inca de tras ff mult ! Acum pot sa iti zic sincer ca daca luam un apartament viata mea ar fi fost mai linistita si ma intreb de multe ori oare merita ca pt confortul de a avea curtea mea sa imi distrug sanatatea? Fruntea sus ca sigur veti reusi si nu uita ca toate se intampla cu un rost, pupici multi multi multi !!!!

Luminel pupici multi si sanatate muulta si sa ai grija de tine !
Adriana lasa ca sa vezi tu ce repede trece luna si il recuperezi !
Simonacip pt cadastru daca vrei iti dau numarul celui care ne-a facut noua, e mai invarsta si e tipicar dar a fost ok de fiecare data ca am facut vreo 3 cadastre cu el si l-am mai recomandat si altora si a fost ok ! O sa iti scriu un pm cu numarul ca nu il am acum la mine si vezi cat mai costa si daca iti convine !

In rest noi suntem bine crestem frumos si suntem un mare pofticios! Ne+au spart 3 masele si acum urmeaza a 4 a, toate una dupa alta! Ne place sa citim si iubim Alba ca Zapada si cartea si filmul, preferatul fiind Mutulica la care chiuim cand il vedem. Pasajul cu vrajitoarea il sarim ca ne sperie si atunci am grija sa nu apara! E un dulce, noroc cu el ca uit de toate cand ajung seara acasa. In rest sunt intr+o pasa ffff nasoala dar promit sa imi treaca si sa reusesc sa imi ridic moralul care acum e undeva sub pamant bine ascuns!

Va pupppppp pe toate si scuze ca nu scriu mai mult dar abia ce am citit capitolul asta, in rest nu am mai citit deloc ca nu am avut timp!!!!!!!!!

Mergi la inceput