Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aelita, nu stiu daca sa rad sau sa-mi para rau... de tine. Important e ca ei s-au distrat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
DOloress, cum mai sunteti??
Desiree, am admirat micuta mexicana!
La fel pe Cristiana de Luminel, ce bine-i vine camasa...SI iar mi-am amintit cum ne impopotonam noi cind eram mici cu hainele mamei si ale matusilor....Eram zine.
China, mucalita , zimbareata-i fie-ta in toate pozele. Imi place de ea!
Aelita...wow, ce distrugere in casa. Astia mici se uita la Tom si Gerry, asa-i? Sa vedem partea buna, bine ca totul s-a putut remedia. Ca Matei de ex a prins prostul obicei d ea scrie peste tot, canapea(de nenumarate ori), pereti, covor. DOar covorul s emai poate spala in rest nu prea se mai ia...Oricum ai nervii tari daca nu ai tipat la ei...cred ca ma tineau minte juma de an...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

am vazut poze de Desiree, China, Lumi
Aelita vai de capul tau ce crizuta de nervi faceam
Ali si eu voiam SUpleantul, l-am vazut nu l-am luat, apoi s-a facut atata tam tam...dar de citit...timp ioc, asa ca...
Ylari si noi avem zile d-astea...

gata ma duc la mopul meu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, intrati asa cu saru'mana dar nu dati si voi o cafea Off, hai sa fiu tot eu aia generoasa. POFTITI:

A fost atat de greu ieri numai in casa, mai aveam putin si intram in depresii, azi ies orice-ar fi.

Aelita, m-am amuzat cu intamplarea voastra, dar cred ca m-as fi si crizat un pic.

Laurita, iti dau eu Supleantul cu prima ocazie. Se citeste fffff repede.

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Vad ca nimeni nu mai da o zilele astea . in cinstea revenirii noastre pe firmament . Ca pasarea Phoenix

Simona taman de asta nu-i ofer io mandrei mele putere de creatie. I-am luat la un mom. dat un set de creioane colorate dar mai..."chioare" asa , din cele numai cu mina, fara invelish, ma gandeam ca nu va reusi sa mazgaleasca casa. Insa, sub stricta supraveghere lu' taxu' a reusit sa manance "babi" ( galben ) . Pt Mati e mai usor sa-si incerce talentul de Piccaso avand fratior mai mare

Desiree - ffff frumoasa palariutza si, ov cors, modelul . Acum : ma bucur ca a venit Daddy acasa dar imi pare tare rau pt casnicia nashilor ce pare sa se destrame. Sper sa gaseasca solutia potrivita.

Aelita o mai gad . Trebuie sa recunosc ca voi n-aveti timp de plictiseala acolo . Fetelor, care asteptati bb no. 2 puneti mana la ochi . Nici eu nu cred ca as reusit sa raman calma - as fi fost cu spume la gura de ma cautau de calciu efervescent in gura .
Sunt, insa, momente unice, ce peste ani vor deveni prilej de zambet si oftat !

Ylari -

Citat:
lasa ca mai e putin si ne culcam de seara si maine va fi o noua zi
Asa este, astazi VA FI o zi mai buna! Va tin pumni , sa rezolvati ceva , sa aveti cuibusorul vostru

io am parte live de gogo

Luminel ce simpaticaaaaa e Cristi cred ca de asta s-a facut asa liniste pe aici au fujit mamicile sa ascunda parfumurile , rochitzele ....
dansatoarea mica! Imi imaginez ce frumos a bluezuit ea cu tati
Sa fii fata cuminte sa iei toate patilutzele, da?

Uf , Doloress, tragic! Parca viata asta ne zguduie din cand in cand!
Ce ati facut la ? Cum este Patrickutz? Asteptam vesti bune

Lilly - o luna la Madrid? Sa folositi sanatosi ergo baby carrier-ul si abia va asteptam inapoi cu povesti multe Drum bun!

Simonix ce greu trebuie sa-va fie cu Robertix la ! Multa sanatate si voua!

Belleane si voi ??? Nu cobi cu antibioticul ala , sa speram ca e doar o intamplare nefericita!
Cum mai sunteti? Mai bine ? MULTAAA SANATATE!

Adriana? voi cum mai sunteti?

Lori? Cam rarutz pe aici Sunteti ok?

Dani, sper ca tu te menajezi, da?

Laura - spor la ! Cum mai e ? Creste-creste Ilincutza eh ?

Mi-bebelina , Magnetism

Gata, , s-a trezit mandra de la Bacau

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, Aelita, nici nu stiu daca sa rad si sa ma amuz, sau sa ma ingrozesc ce a fost pe capul tau acolo !!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Doamne, Aelita, nici nu stiu daca sa rad si sa ma amuz, sau sa ma ingrozesc ce a fost pe capul tau acolo !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

deci pe mine m-a bushit rasul. Probabil in locul aelitei as fi ras isteric, dar ce rasete as fi tras...

Am MARE noroc ca am pisica. Pt ca inchid usa la baie ca acolo e o tentatie mai mare decat WC-ul: apa pisicii, crantzanelele pisicii, linguritza pt pisica cu care ii muta crantzanelele din castron in castron... nisipul inca nu i l-a descoperit.
Ba mai nou, ne imita si vine cu punga de wiskas la pisica. Sa o hraneasca.

Apropos, ca nu v-am intrebat de mult, nu vreti o pisica?

Magnetism, imi pare rau de raceala, iti pupam flacaul si sper sa apuc sa te sun.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Si eu si sotul am zacut ieri, ne-a fost rau cu stomacul, sotul si a vomat.
Azi am primit un mail de la gradinita Larei, mai multi copii si parintii lor au fost afectati.
Deci n-a fost mancarea mea de vina

MsBb, tu ce i-ai dat Andrei?
Annika tot are diaree si nu are deloc pofta de mancare. I-am dat si Enterol si Smecta, da nimic.
Noi ceilalti ne-am revenit toti, numai ea nu.

Belleane, voi cum mai sunteti?

Aelita, mama ce dezastru! te admir insa ce calma ai fost
t! Eu nu stiu daca mi-as fi putut pastra calmul. Bravo tie!

Pe mine ma enerveaza la culme de fiecare data cand copiii strica ceva sau isi bat joc de lucruri sau risipesc/imprastie fel de fel prin casa. Mereu tip si-i cert, as vrea sa fiu calma, sa ma amuz, da nu pot, cand vad dezastru in casa imi urca sangele la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

[

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Si eu si sotul am zacut ieri, ne-a fost rau cu stomacul, sotul si a vomat.
Azi am primit un mail de la gradinita Larei, mai multi copii si parintii lor au fost afectati.
Deci n-a fost mancarea mea de vina

MsBb, tu ce i-ai dat Andrei?
Annika tot are diaree si nu are deloc pofta de mancare. I-am dat si Enterol si Smecta, da nimic.
Noi ceilalti ne-am revenit toti, numai ea nu.

Belleane, voi cum mai sunteti?

Aelita, mama ce dezastru! te admir insa ce calma ai fost
t! Eu nu stiu daca mi-as fi putut pastra calmul. Bravo tie!

Pe mine ma enerveaza la culme de fiecare data cand copiii strica ceva sau isi bat joc de lucruri sau risipesc/imprastie fel de fel prin casa. Mereu tip si-i cert, as vrea sa fiu calma, sa ma amuz, da nu pot, cand vad dezastru in casa imi urca sangele la cap

UFFFF! , mititica! Cred ca Andra a fost nitzel mai norocoasa. Cel mic al vara-mii a tras-o cel mai rau dintre toti, voma, diaree pt vreo 4 zile, nemancat, febra ... tot tacamul .
Eu, cand a inceput sa vomite, i-am dat Metoclopramid, i-am dat 5 picaturi de 3 ori pe zi. Apoi regim : banana, orez cu morcov, i-am facut ceai de menta cu smecta ( dar n-a vrut sa bea deloc-deloc! , nici macar apa cu smecta, nici o combinatie) . I-am cumparat Milupa HN25 dar nici pe asta nu l-a vrut si cum mi-a fost mila sa o culc cu stomacul gol i-am dat pana la urma laptic normal cu un pliculet de Biotics. De fapt i-am dat Biotics la fiecare laptic pana acum cand am vazut ca e clar bine. Rau n-are ce sa-i faca.
Am avut noroc ca pana la urma si-a revenit, practic singurica, dupa o noapte de febra a fost ok. Acum e in forma maxima, danseaza , chiuie, nici nu zici ca acum 2 zile era ca o leguma . Ma bucur insa ca a trecut asa repede peste episodul asta. Dupa cum era cel mic al vara-mii ma asteptam la ce era mai rau , dar bine ca a trecut! Pe el l-au trecut pe antibiotic pana la urma - ajunsese intr-o zi la 20 de scaune , bine plus si raceala, tuseau toti 3 de ziceai ca-si scuipa plamanii
sper sa-si revina cat mai curand si Annika!!!!!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

multumim de aprecierile la adresa gogoasei. sunteti niste dragute
aelita, super tare intamplarea cu apa si sarea am lesinat de ras!!! pupam nazdravanii!
doloress, ce mai face patrick? ce ati facut la medic?

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput