Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

hop si eu putin, ca azi e liniste in birou. am citit capitolul asta, din urma nu mai stiu nimic...
in primul rand sanatate puiutilor bolnaviori. sper ca mica noastra vecina si-a revenit de tot, aseara era mai bine cand am vorbit la telefon.
am reusit sa vad si poze cu victoria cu sombrero si cu mirci si vlad la intalnire . foarte mult mi-au placut, chiar mi-era dor de pitici.
am mai citit si patania lui ylari cu terenul si am simtit ca nu mai am aer. dumnezeule, ce trebuie sa fi fost in sufletul tau! dar si eu sunt de parere ca tot raul spre bine. se vor aseza toate exact asa cum trebuie, ai sa vezi
despre noi: suntem bine. teo sta cu mama cat sunt eu la munca, apoi recuperam timpul petrecut despartite. parca pe zi ce trece creste si se dezvolta tot mai mult. ii place tare mult sa cante, ne zumzaie "mos craciun cu plete dalbe" (a ramas setata) cat e ziua de lunga. ii place sa se imbrace cu lucrurile noastre atunci cand le gaseste la indemana si de multe ori se izbeste de pereti, daca nu reuseste sa si le puna cum trebuie. am sa va pun niste poze cand am putin timp . e in continuare innebunita dupa puzzle-uri, acum le asambleaza si pe alea din mai multe bucati. vorbeste de toate, ne imita orice am zice, asa ca trebuie sa avem grija ce vorbim de fata cu ea . vestea buna e ca s-a obisnuit cu zapada si acum cere la plimbare
acum fug. va pup pe toate

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina
despre noi: suntem bine. teo sta cu mama cat sunt eu la munca, apoi recuperam timpul petrecut despartite. parca pe zi ce trece creste si se dezvolta tot mai mult. ii place tare mult sa cante, ne zumzaie "mos craciun cu plete dalbe" (a ramas setata) cat e ziua de lunga. ii place sa se imbrace cu lucrurile noastre atunci cand le gaseste la indemana si de multe ori se izbeste de pereti, daca nu reuseste sa si le puna cum trebuie. am sa va pun niste poze cand am putin timp . e in continuare innebunita dupa puzzle-uri, acum le asambleaza si pe alea din mai multe bucati. vorbeste de toate, ne imita orice am zice, asa ca trebuie sa avem grija ce vorbim de fata cu ea . vestea buna e ca s-a obisnuit cu zapada si acum cere la plimbare
acum fug. va pup pe toate

Ia te uita ce mare sunt
Avem viata in sange

si Cris moare sa se imbrace cu lucrurile noastre...aici in camasa mea de noapte

gogoasa cuminte si cantareata

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

China, ce bine c-ai mai scris despre voi....si ce bine ca ai cu cine s-o lasi pe Gogosica

Luminel e simpatica foc Crsitiana cu camasa de noapte

Draga, daca tot va laudati cu fetele voastre, si Vlad isi da cu parfumurile lu' ta-su! NA!

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

luminel, deci fiica-mea nu-i singura . pupam frumoasa in camasa de noapte!
si am pus si poze, incepand de aici

Ia te uita ce mare sunt
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

luminel, deci fiica-mea nu-i singura . pupam frumoasa in camasa de noapte!
si am pus si poze, incepand de aici

Ia te uita ce mare sunt
Avem viata in sange

ce gogosica dulce

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor...
Uf ce zi... Eva a fost foarte nervoasa azi, a plans, ne-a batut (si pe mine si pe soacra-mea) a facut ditamai balamucul in casa cu jucariile dar nu s-a jucat deloc cu ele, nu a mancat calumea, nu a dormit ca lumea, sunt un pachet de nervi si eu va dati seama, ca am incercat sa imi pastrez calmul dar la un moment dat am pierdut batalia. Acum sunt suparata pe ea si vad ca s-a suit pe calutz.
Of... greu e... In fine, lasa ca mai e putin si ne culcam de seara si maine va fi o noua zi.
Diseara merg in Pantelimon, maine sper sa ajung la Primaria sect 2 sa vad ce aflu ref la teren. Pe planurile care sunt postate pe site nu e trasat NIMIC in zona terenului nostru si maine nu plec de acolo fara detalii. In fine. Sincer mi-ar "conveni" sa luam apartament. Macar sa stiu o treaba, ca si aia si ailalta sau nici una nici alta ma enerveaza la culme.
Mda. Azi noapte am dormit intr-o pozitie nefireasca si ma doare coloana in partea de sus teribil. M-am dat cu un unguent dimineata dar degeaba.
Of.
Pupici Gogosicii balerine! Chinabulina spor la servici!
Desiree am vazut si eu micutza mexicanca ieri dar n-am mai apucat sa postez ca e o dulceata si o okioasa!
Va pup pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Mai fetelor, unde ati dezertat?...de atatea ore n-a mai dat nimeni pe aici...

Ylari, o fi fost "deochiata"...si Cristi era tare nervoasa azi dupa somnul de pranz, dar dupa ce i-am descantat (fiindca fusesem afara, m-am gandit ca o fi deochiat-o cineva) parca i-a luat cu mana nervii, s-a linistit instantaneu...pupici la amandoua

Alysh, e cochet baiatul...cand o fi mare, face ravagii printre fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-of cat trageti cu febra!!!!
imi pare rau de coleg....

ieri am primit si eu o veste.fata de 17 ani a unei prietene din copilarie din Ro,a murit dupa mai bine de o luna in coma.pe 1 ianuarie,cand venea de la Revelion,dimineata,a lovit-o o masina...

DESIREE,Victoria e SUPERBA cu palaria!!!!!!!

CHINABULINA ce frumoasa e teodora!!!

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa va spun si voua povestea de ieri.

in timp ce ma elpilam si ta-su dormea ,ai mei copii au luat ligheanele din dulap de la bucatarie,unde eram eu,i-am lasat..au luat carpele de sters praful pe care eu le am teanc curate si imachetate ,i-am lasat...dar nu am vazut ca au luat si o "legatura" cu sare mare intr-un prosop,de cand am fost eu racita si imi puneam calda pe piept...
Au insirat vreun kil(sau mai mult o fi fost) de sare mare pe tot holul,plus salon,plus la intrare infiecare dormitor,in conditiile in care era si asa dezastru,jucarii si de toate pe jos,pline acum de sare!!! covorul lung de pe hol era rasucit ca sarpele pe toate partile,sare si pe el si pe sub el,muulte carpe pe jos,ei dadeau cu carpele de ziceai ca sperie mustele,si aruncau sarea si mai tare ,pe sub mobila,canapele...
Am zis ca intepenesc !!!
nu am zis nimic,ba chiar m-a luat rasul,iau matura sa strang grosul,Andres se duce in baie,cand ajung acolo APAAAAAAAAA multa cu hol cu tot!!!!!!!!
el cu o carpa in mana,nu robinet deschis,ma uit,weceul uscat !!!!!!! uscat adica nu mai avea apa in el,cum sta mereu apa in wcuri.o scursese cu carpa aia,si o storsese in baie.munca nu gluma !!doar cat maturam eu sarea!
nu mai stiam pe unde sa o apuc mai intai,sarea acum era uda,fug dupa mop sa iau apa de pe jos,ii arunc imbracati in cada,ii dezbrac acolo,le pun apa calda,ii las acolo cu apa putina sa nu se inece.
usuc ce pot,ca sa pot sa dau apoi cu aspiratorul ...
nu imi inchipuiam ca se ia asa greu sarea cu aspiratorul!! si nisipul se ia mai repede.am frecat de nu mai pot!! covoarele latoase,in genunchi cu peria mica.
tot ce era pe jos ,jucarii,obiecte,le-am cocotat pe mese si canapele.nu aveam cum sa umblu prin sare sa le pun la loc.
muta o canapea din loc,ce era sub ea!!!!! nu va inchipuiti,sarea nu a fost varsata,a fost vanturata,aruncata peste tot!!!
nu mai pot!!!
apoi spala pe jos ca ce se facuse de atatea talpi ude !!
intre timp,pe ei i-a preluat ta-su in cada,i-a imbaiat,au iesit din baie cand le-am dat eu verde sa poata trece,le-a mai schimbat apa cu alta calda...i-a imbracat si s-a tinut la ei sa nu mai iasa dupa mine sa imi termin treaba.

maaaaai devreme,i-am dat dumnealui un biberon,ca cica e racit si nu mananca,dar de dracii e bun!!!!!!! si nu stiu cum a facut,a smuls tetina,a bagat-o in biberon,si tot laptele era pe canapea si pe el.
am spalat canapeaua ,l-am schimbat pe el la piele,umblase pe jos cu talpile pline de lapte,erau numai urme lipicioase.

si imi zice lumea ca asta mic e cuminte ,Sofia e rea !!!!!!!
alooo,asta ma scoate la pensie!!!

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mumtumim tutror ptr. complimente.

Lumi, ma intrebai de nasi; nasul a venit duminica din Mexic, nasa a plecat duminica in Florida. Daddy a inceput o discutie in Mexic cu nasul, nasul a zis doar ca vrea sa plece cu nasa in vacanta, ca va fi probabil ultima vacanta impreuna, ca nasa i-a spus ca ea nu poate sa stea in casa aia in conditiile in care fata e-n casa; so... sorry ptr. nasa, dar se pare ca asta e finalul casniciei lor. Eu cum am mai spus, eu ii inteleg pe amandoi, dar parca inclin sa-i dau dreptate nasului; eu nu m-as vedea vreodata sa aleg un barbat inaintea propriului meu copil. Edit: dupa care au incheiat discutia ca nasul a zis ca o sa planga, so daddy a schimbat subiectul. O sa vedem ce se va intampla in 2 saptamani.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput