Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 18
santorini spune:
Buna ziua fete dragi!
In ultimele trei zile nu prea am reusit sa va citesc pt ca nu prea am stat pe acasa. Am profitat ca a fost Adi in concediu si ne-am plimbat ba prin parc, ba pe la magazine, ba pe la banci... Ce mai, au fost niste zile pline! Azi pot sa ma declar fericita ca am achitat creditul pentru casa

. Hi hi hi fericirea e de scurta durata pt ca ne pregatim sa contractam un credit muuuuult mai mare de data asta, ca sa ne mutam la trei camere. Deci urmeaza o alergatura si mai mare ca sa-l vindem pe asta si in acelasi timp sa gasim si ce sa cumparam! Sper sa finalizam cu bine operatiunea, dar nu ne grabim!
Inainte sa ma duc sa recuperez ce ati scris (mai ales ca am vazut ca s-a nascut o noua controversa legata de mesajul Devillei si vreau sa-l citesc si eu) sa va spun ce a facut azi Andrei! De dimineata l-am pus la el in patut, am dat drumul la carusel si am plecat la bucatarie sa mananc ceva! Dupa vreun sfert de ora in care el a tot vorbit cu calutii (de la carusel) si i-a tot smotocit aud niste sunete victorioase (are el un fel specific de vorbit cand iii reuseste ceva). M-am dus curioasa in camera sa vad ce fac si ce credeti: a tras atat de calutii de la carusel incat a reusit sa rupa baza cu care se prindea de patut. exemplificarea ispravii
Pupici!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
suede spune:
Fetelor
,
Voi la cate kg ale bebeilor ati trecut la scutece nr.4?Ca Mihnea are 7 kg aproape...si vad ca numarul 3 il cam strang la pulpite ...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Maria te compatimesc sincer cu mutarea .Parca ma vad pe mine in luna a 8-a cand ne-am mutat ...dar lasa ca scapati.Va tinem pumnii!Ma bucur sa aud ca Aidan este in forma dupa vaccin Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
Noi ne-am mutat in 8 si in 13 am nascut
Dar am avut o scuza ca am burta mare si eram doar cu gura/sfaturile/indicatiile.
Si nici asa multe lucruri nu avem.
Bafta Mangulici

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun suede,de unde ai stiut ca ti-au venit banii,daca nu ai avut decizie?Doar daca au venit prin mandat postal.cit ai asteptat?doar 2 luni?buuuuuuun |
Unombun buna dimineata !
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Luto si am scapat de carat si strans.....dar stress a fost,ca trebuia sa terminam cat mai repede ca venea baiatul...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
anadomnica spune:
Fetele, suede, Ioanna,liliac, selen multumesc de suport moral. monikus- draguta, cu feciorasul tau cu tot te astept in vara in zona sa ne "dicstram" cum zice finuta mea de 5 ani. Mai ales ca poate... ne incuscrim ![]()
Da, eu nu eram acasa cand mi s-a intamplat minunea de inghet, eu stau cu sotul acum in apartamentul lui de servici de langa iasi. In fine, sunt foarte suparata ca ai mei parinti stau numai la 5 case de mine si ... asa au stiut sa aiba grija de toate ca acum casa mea e plina de apa, iar in casa lor, minune de minune, au crapat nu mai putin de 4 calorifere: ca ei acum nu mai incalzesc toata casa, ci numai dormitorul lor si bucataria si baia. Restul... va dati seama ce temperaturi au putut fi, ca au crapat toate caloriferele.Dar si eu m-am enervat ca doar i-am sunat cand s-a anuntat la tv ca vor fi -30 grade in suceava sa mearga sa dea mai tare caldura si nu au vrut sa ma asculte [vai de capul meu]!!! Acum ma intreb eu, cine plateste reparatiile??
Multumesc la toate pt. ca fiecare mi-a zis ce si cum a patit cu CIC, asadar, buna vorba lui Selen ca nu suntem in aceeasi tara. Mai tare e ca tata meu chiar lucreaza la primarie in Falticeni, e si director tehnic pe deasupra, eu de acolo tre sa iau banii, dar el nu poate veni cu un raspuns, asa colegi are. Nu mai zic de cate ori m-au intors cu actele pana am reusit sa depun dosarul, halal colegi, invidie mare, ce stiu eu, ce sa zic?? O minunatie de tara si de politicieni. Cel mai tare m-a intristat vestea lui vik...cu procesatul actelor din septembrie

cine stie cum o fi stand treaba si pe la Suceava!!!
La final... m-am distrat cu realizarea lui Andrei de Santorini
minunat baiat si minunata isprava. Ce-mi plac mie copiii astia ca nu se lasa pana nu fac o treaba ca la carte 
unombun - imi pare rau sa aud de probleme medicale asa mari. Bine ca s-a rezolvat cu steriletul... of, Doamne, sa scoata uterul, la femeie tanara si in putere
. Multa sanatate
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
MangaGirl spune:
sa revenim
liliacule m-au dat gata copii tai. ce frumosi sunt ptiu. ce buzat ai tu acolo si Andruta, parca e schimbata. domnisoara eleganta cu fustita movulica. super poze. saculet din ala bleu avem si noi de la bunici. il folosesc mereu afara. ma duc sa ma mai uit la poze ca tare mi-au mai placut. iar tu mami, proaspat vopsita si eleganta...business nu alta.
iulikounde fuji fata hai?
danangie am admirat casuta voastra si perdelel. inca la pozele cu copii n-am ajuns. dar, cred eu nu ar trebui sa-ti faci griji de greutatea lui Mattia. fiecare in ritmul lui.
Elle te pup. intr-adevar Anna e supe dezvoltata. La multe lunite pnetru o sarbatorita frumoasa si ochioasa.
Mama si pisa felicitari pentru grasunel si vaccin. vad ca si la noi a trecut cu bine. copchilu' mi-e vesel, zambitor, tipator. drept premiu, il scot afara in 10 minute.
ralukimi pare rau de febra lui Alex, recunosc eu citesc pe diagonala ca altfel nu apuc sa tin pasul. si, desi am citit, pana am apucat sa scriu mi-a zburat mintea la altele, ca nu mai notez ce vreau sa zic. Dar oricum, felicitari ca ai fost calma si a trecut. eu inconstienta, am uitat ca starea subfebrila e tot nasoala si am lasat copilu' asa la vaccinul trecut. acum am fost prevazatoare. cum a fost ziua sotului?
cristinaeu zic asa: inca e in limite normale. chiar dk spre cea inferioara. pararea mea - fara nervi, stress. consitentizeaza ca esti mai sensibila si incearca sa controlezi. in primul rand celor bolnavi cu tiroida li se recomanda o viata linistita, fara excese de o parte si de alta - nici prea multa suparare, nici prea multa bucurie. incearca sa mananaci sanatos, sa-ti mai faci analizele in vreo 6 luni. nu uita ca ai nascut si poate ai un pik de tiroidita in urma sarcinii. toate ne dereglam usor in perioada asta de pana la un an de la nastere. si odihneste-te. extenuarea e iarasi un factor care aecteaza tiroida. e bine s-o tii sub control, deci repeta analizele in cateva luni. eu fac acelasi lucru acum, adik azi dupa amiaza. pentru ca ma tot ingras si nu as avea de ce. dulciuri nu prestez deloc, de mancat nu mananc industrial, deci nu vad de ce urc pe cantar. vom vedea ce zic analizele.
ce voiam sa mai spun? Andrushka, lasa, vor mai fi si alte ocazii, daca zici ca ar fi prea obositor pentru tine si bineinteles, Sophie. dar nu lasa prea multe ocazii sa treaca. intre timp astept si eu cu frematare pozele de la botez.
gegea ma bucur de vestile bune despre Filip. 
mada ti-am vazut piciul in ultimele poze. super dragalas si smecheras. cat despre juvitele tale, vrem sa le vedem. acum, uitandu-ma eu la pozele cu tine si sora, eu zic, pararea mea umila, ca-ti sta mai bine bruneta.
mihaela super explicatiile cu baby nestul. eu te vazusem oricum live. multumesc inca o data. si eu l-am pus aseara pe Piski intre doua perne in sezut, nu mult. dar el se dadea in fata sa se ridice. ne-am distrat.
dana pe unde esti?
monikus nu pot decat sa-ti trimit multe 

.
adinus dupa cum vezi, te-am tot sunat. ![]()
a facut si el kk ieri ca omu' normal, dar se pare ca nu de ajuns ca aseara s-a agitat dupa o ora de somn - adik de pe la 10 pana la 11.20 si nu a adormit decat dupa ce ne-a mai oferit o placinta sanatoasa.
ma duc afara si revin. cum mutatul e cam asa: vreo 7 cutii si nu suntem nici la sfertul drumului. 
maine dam un var si punem mocheta. nu eu, el cu un prieten. macar camera noastra sa fie gata pana sp viitoare. si apoi incepe distractia aka caratul.
pup ca plange.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
claucia spune:
Buna dimineata la pranz dragele mele,
Noi intram rar, bagam cate un buletin de stiri, iertare ca nu avem timp sa citim chiar tot, incerc, dar nu promit. Asa ca daca cineva vrea sa ma intrebe ceva, va rog din inima, nu considerati ca nu am vrut sau ca raspund selectiv, chiar nu am cand sa citesc tot si nu tin minte.
Ma bateti la cap si fara probleme "aud" pana la urma.
Noi suntem cam ca Roxxy cu treburile, suntem fara bona, fara tati, numai noi 3 toata ziulica, eu si fetele mele. si suntem asa de ceva timp si asa stam toata luna, poate si mai mult.
Fetele mele sunt foarte dulci si bune, sunt cumintele si se iubesc tare, uitati aici si dovada: http://family.webshots.com/photo/2059880680102256463viUkRe 
Am fost cu Isa la controlul de 5 luni, are 7,100 kg si 69 cm. Mai mult lunga decat grasuta, insa e ok, nu a luat excelent in greutate insa e bine, e in grafic. Mananca destul de bine, mai ales in ultimele 2 saptamani asa ca speram la o mai buna evolutie pana luna viitoare.
Astazi am fost harnicuta, dar sincer, ma si misc cu talent
, am timp de de toate si sunt numai eu cu fetele. Am incalzit Alessiei piureut cu carnita de pui (le-am facut ieri
), am facut Isei piure de morcovi cu dovlecel si cartofel si ulei de masline, l-am dat la blender si astept sa se raceasca sa manance, am pus niste ciupercute (le-am si spalat si curatat) la tigaie cu ceapa pentru mine
si fara ulei, doar cu apa lor, sa vad ce iese si o sa fac si o prajitura simpla de tot cu caise sau ce gasesc mai incolo. Si daca imi dorm copiii la pranz impreuna si eu nu dorm cu ele, atunci poate ma si epilez. Wow! ![]()
Dupa ce vine indemnizatia (o astept ca pe nu stiu ce...) ma duc la coafor, imi fac un aramiu cu reflexe aurii, imi cumpar produse pt par speciale si imi mai iau niste chestii pt par, imi rezerv si platesc excursia, inca nu stiu daca e Rhodos, Corfu, Antalya sau Thassos, si ma pregatesc pentru primavara-vara. Eu cand e soare si caldl zici ca sunt planta si fac fotosinteza, imi creste nivelul de viata si de chef ceva deosebit! ![]()
Gata, ma intorc la pui (unul mic e pe covor, am pus perne mai multe una langa alta, i-am facut ca un patut moale, am pus o paturica deasupra si jucarii ca o bolta si am lasat-o sa se descurce ca e mare, nu)? Unul a si mancat, one more to go!
Va pupam
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
claucia spune:
am uitat: are fata mea cea mare niste craci lungi...
http://family.webshots.com/photo/2304295540102256463AMbhJr
si un salut de la Isa: http://family.webshots.com/photo/2307983860102256463kJURgF
cu rochita: http://family.webshots.com/photo/2500978250102256463momaor
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
anadomnica spune:
claucia- am mai admirat odata si alte poze cu nazdravanele tale!!Sunt atat de scumpeeeeeeleeee. Sa-ti traiasca! Sa-ti lumineze toate zilele. Gata, m-am indragostit si de fetitele de pe aici, cred ca-mi fac gradinita ![]()
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze