Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Claucia optimista?!Bravo,ne face si noua bine...
Sa va fie de bine controlul

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor multumim de urari.
Monikus sanatate multa lui Rares
Maria spor la mutat
Anadomnica imi pare rau sa aud d enecazul. Cu indemnizatia cred ca in medie cam 2 luni. Eu am dosarul depus la inceputul lunii decembrie si inca n-am vazut urma de alocatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor multumim de urari.
Monikus sanatate multa lui Rares
Maria spor la mutat
Anadomnica imi pare rau sa aud d enecazul. Cu indemnizatia cred ca in medie cam 2 luni. Eu am dosarul depus la inceputul lunii decembrie si inca n-am vazut urma de alocatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna sa va fie inima, cum va e cautatura, fetele mele!

Simon e bine, nu are nicio reactie vizibila la vaccin.
Am citit si eu pe bucatele ce ati scris astazi, dar n-am avut timp sa ma întorc la prima pagina sa vad cine sunt puii sarbatoriti, asa ca îi salut în grup si-i pup pe fontanela!
Anamaria, cât de frumos râde Alex!

Irinel e gatit ca de obicei, fetele Clauciei se dragalesc, iar "terminatorul" lui Santorini a dat gata caruselul. Copii bravi!

Danangi, vin si eu cu o sugestie. Ai spus ca Alessio rupe paginile cartii si din câte stiu eu asta e normal la vârsta lui, îl intereseaza mai putin ce îi citesti, ci sa îi vorbesti constant si de apropape (pâna la urma, asta e o poveste la vârsta lui), sa îl tii în brate si sa cerceteze el obiectul. Cred ca ar merge si daca îi citesti dintr-o revista cu poze multe, colorate, plus ca nu e o mare pierdere sa mai mototoleasca si sa rupa putin. Spor la citit!

Anadomnica, .

Unombun, sa fii sanatoasa, draga noastra! Tu ai avut încercari grele si mereu pomenesti frumos de sotul tau; ma bucur ca va iubiti si va ajutati, ca te întelege si ca e um barbat adevarat, care stie sa gatasca si sa îngrijeasca un bebelus, fara sa fuga de greu si de responsabilitati. Sa-l cresteti tot asa de bine si pe fiul vostru, caci e nevoie pe lumea asta si de oameni întregi. Te sarut si te felicit ca ai schimbat medicul!

Nota bene: Pe toate va îndemn sa schimbati medicul care nu va trimite EL ÎNSUSI sa va mai vada un coleg de-al lui atunci când aveti o situatie dificila!

Mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Deci am fost la cumparaturi, vroiam sa imi cumpar niste haine pt sezonul asta si am constatat ca in magazinele mele preferate numarul cel mai mic pe care il port eu de obicei acum nu imi mai este bun , deci intru si eu in clubul cu dieta ca tb sa dau jos 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Unombun multa sanatate iti doresc, oricum ma bucur ca esti pe drumul cel bun.

Monikus lasa ca creste el mai mare si scapati de probleme, sper doar sa rezisti in continuare. Oricum sti tu in situatii din astea tb sa vezi partea pozitiva, macar sti care e cauza, il tratezi, in timp o sa dispara, bine ca nu e ceva mai grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Monikus, eu te-am mai întrebat o data, dar insist si acum, asa, pentru linistea mea (sa nu te superi, ca eu sunt sigura ca ai întrebat): sigur nu era nimic la ureche?
Sunt unele afectiuni auriculare mai greu de diagnosticat la bebelusi, cu dureri care se intensifica atunci când copilul este pus la orizontala si noaptea. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Manga draguta nu am fugit nicaieri!Aici sunt! Numai ca azi am avut zi de aspirat si dat cu mopul..si am terminat acum..Azi a fost ziua lu' BUbu sĺ iasa la promenada cu fiul.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitĺ de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrĺ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

<<Uka si fetele mai tari cu pozele vroiam sa va intreb cum sa modific si eu o poza ca sa fie alb negru si ochii lui david sa ramana albastri.Am vazut eu undeva si mi-a placut enorm. Oare e greu de facut ? Eu am mai lucrat cu programe de poze, stiu sa editez una alta dar asta nu stiu de unde sa o incepsi cum.
Aveti ceva idei ? Sau macar stiti la ce ma refer ? ca in ultima vreme imi zice barbatu ca folosesc foarte multe cuvinte inutile ca sa exprim un lucru foarte simplu.....
Sper ca nu suntem totusi niste cauze pierdute....>>

buna!

daca ai photoshop e f usor sa faci asta: deschizi poza in photoshop, te duci la layer-->duplicate layer (o sa lucrezi acum pe layerul nou), apoi image-->adjustments--->black&white, dupa asta iei guma si stergi pupilele care se vor face albastre, dai save-us, alegi sa salvezi ca jpg, cam asta ar fi. ar trebui sa mearga si cu alt program de editat cam similar.

Mellina mamica fericita de Eva 25.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

multumesc tuturor fetelor pentru sustinere
mellina,scuza-ma ca te intreb,nu mai stiu,ai botezat copilasul?era o problema,parca

Mergi la inceput