Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
bunaa
mi-e tare dor de voi, abia astept sa va citesc sa vad ce ati mai facut si cum mai sunt dovleceii.
azi i-am facut annei rotarixul si vaccinul de 4 luni, sper sa fie ok sa nu-mi faca vreun pocinog ..
poate la noapte dupa ce se culca gazele, recuperez.
maine suntem invitati la film in afi palace la imax .. seful al mare al sotului a inchiriat tot imaxul si a invitat directorii la avatar .. nici nu stiu cu ce sa ma imbrac .. la cata sunt, mi-e si rusine. ![]()
va pupacesc!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Monikus, eu te-am mai întrebat o data, dar insist si acum, asa, pentru linistea mea (sa nu te superi, ca eu sunt sigura ca ai întrebat): sigur nu era nimic la ureche? Sunt unele afectiuni auriculare mai greu de diagnosticat la bebelusi, cu dureri care se intensifica atunci când copilul este pus la orizontala si noaptea. Te pup! ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
Mama_si_Pisa,
eu i-am tot apasat pe urechi si nu reactioneaza in nici un fel. Nu plange. Dr s-au uitat asa fugitiv si nu mi-au zis ca ar fi ceva. O sa mai merg la un alt dr sa vedem si asta ce-o mai zice si gata. Trag pe dreapta ca ajung paranoia.Anamaria, Monique
. Asta e tot ce imi doresc, sa fie bine, sa ii treaca durerile si sa nu mai planga atat.Manga cupilul tau e o frumusete.

Raluk, sper ca cel mic e bine acum. Asta pt ca a scris Manga ca ar fi bolnavior. Sanatate.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
lutoniana spune:
Mellina multam 
Fac si eu ca fetele acelea: credeam ca nu-i pasa nimanui de soarta mea.
Intrebarea mea a plecat in neant.....dar uite cum a gasit-o cineva.
GLUMESC !!!!
Multam inca odata...mai incerc eu si daca ma descurc, cu siguranta ca ma voi lauda cu opera 

Ce vrei la schimb ? Am niste strampi beton cu pisicute, noi nouti ? Ii vrei ? ![]()
![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mellina spune:
| citat din mesajul lui unombun multumesc tuturor fetelor pentru sustinere ![]() ![]() ![]() ![]() mellina,scuza-ma ca te intreb,nu mai stiu,ai botezat copilasul?era o problema,parca |
nu inca, dar am facut programare pt 27 febr. la biserica de care mi-ai zis, e bine acolo ca e biserica incalzita si incalzesc si apa :), multumesc mult pentru pont!
am citit despre problemele pe care le-ai avut, sper ca esti bine acum , iti doresc multa sanatate

Mellina, mamica fericita de Eva 25.09.09
monikus spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ce vrei la schimb ? Am niste strampi beton cu pisicute, noi nouti ? Ii vrei ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

Daca nu-i vrea Melina vreau eu doar pisicutele de pe ei.

Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
Iulika29 spune:
Mådålina Irinel e un frumos zåmbaret..Ce hainute frumoase are
..Esti o draguta dar så stii ca nu prea am mai facut poze si in plus abia azi imi voi recupera laptopul meu unde imi voi permite så descarc poze ma joc cu ele si så fac ce vreau
Monikus se va termina si perioada asta tare grea si vor veni momente minunate si tu te vei odihni si va fi totul bine..Pånå atunci så stii ca eu ma gandesc la tine, la raluk care pe langa ca e incercata ca si tine a mai avut si puiul bolnav..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Monikus se va termina si perioada asta tare grea si vor veni momente minunate si tu te vei odihni si va fi totul bine..Pånå atunci så stii ca eu ma gandesc la tine, la raluk care pe langa ca e incercata ca si tine a mai avut si puiul bolnav.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Iulika nu pot decat sa iti trimit un brat de
si multe
pt grija ta si pt ca nu uiti de noi. Sunt sigura ca vor veni si vremuri minunate. 
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
unombun spune:
mellina,ma bucur mult.Doamne-Ajuta!acum vreo 10 ani eu mergeam la biserica respectiva si era chiar ok.
vik-cj spune:
Buna fetelor!
Liliana acum m-am uitat iara la pozele tale (de la botez)...vai ce copilasi adorabili ai! Si Andra dar si Raducu sunt frumosi frumosi...iar tu inspiri atita calm si liniste...
.
Monikus...imi pare rau de ce aud.
sa fiti mai bine si cu moralul mai sus.
Vad ca lipsesc fete de la apel: Dana, Nela....oare ce o fi cu ele?
Va pup, ma duc sa ii fac baie mamarutzei si ma bag la un film...
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela