Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 17
unombun spune:
eu am disparut o perioada din cauza disperarii mele.de la 5 sapt de la nastere am avut continuu singerari pe care nu le-a oprit dom doftor al meu deloc.in final mi-a propus sa scoatem uterul,dupa chiuretaj biosic,care este o mare

chinuiala,auschwitz curat.mentionez ca aveam galeti de singe de fiecare data,nu jucarii,ajunsesem in pat sa nu mai intorc nici capul fara sa ametesc.
copilul nu l-am mai vazut,s-a ocupat sotul de el si dupa o perioada cind m-am ridicat se uita la mine cu o fetisoara de genul --cine e asta?--va dati seama cum mi-a venit .
pina la urma am cautat alt doctor,mi-a oprit hormonal singerarile,mare bafta am avut ca a reactionat organismul la asta caci altfel nu aveam scapare si mi-a pus sterilet care mi-a oprit imediat singerarile!!!un sterilet cu hormoni,uterul meu abia astepta hormonii aia.
am vazut fete care se pling de sterilet si au singerari,ce sa zic,daca functioneaza tot bine uterul cauta sa scape de -obect-,la mine abia a asteptat minunea!!
am avut cumpana MARE!de anul nou sarbatoream plingind de dureri si in mari singerari.anemie bonus.
referitor la diversificarea alimentatiei,daca nu ma deplasez citeam si eu pe la voi .luasem in serios mesajul colegei care a glumit.citeam si nu-mi venea a crede.
poate face vreun semn,scrie cumva altadata si pentru unii ca mine,cu capul mai mic,ca sa nu iau in serios tot ce zboara pe net
cit timp a stat si a gindit traznaia aia de mesaj frate...
suede spune:
Chiar ma intrebam ce-i cu tine?
Imi pare rau ca ai avut probleme,dar sper ca acum totul este bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun eu am disparut o perioada din cauza disperarii mele.de la 5 sapt de la nastere am avut continuu singerari pe care nu le-a oprit dom doftor al meu deloc.in final mi-a propus sa scoatem uterul,dupa chiuretaj biosic,care este o mare ![]() ![]() chinuiala,auschwitz curat.mentionez ca aveam galeti de singe de fiecare data,nu jucarii,ajunsesem in pat sa nu mai intorc nici capul fara sa ametesc.copilul nu l-am mai vazut,s-a ocupat sotul de el si dupa o perioada cind m-am ridicat se uita la mine cu o fetisoara de genul --cine e asta?--va dati seama cum mi-a venit . pina la urma am cautat alt doctor,mi-a oprit hormonal singerarile,mare bafta am avut ca a reactionat organismul la asta caci altfel nu aveam scapare si mi-a pus sterilet care mi-a oprit imediat singerarile!!!un sterilet cu hormoni,uterul meu abia astepta hormonii aia. am vazut fete care se pling de sterilet si au singerari,ce sa zic,daca functioneaza tot bine uterul cauta sa scape de -obect-,la mine abia a asteptat minunea!! am avut cumpana MARE!de anul nou sarbatoream plingind de dureri si in mari singerari.anemie bonus. referitor la diversificarea alimentatiei,daca nu ma deplasez citeam si eu pe la voi .luasem in serios mesajul colegei care a glumit.citeam si nu-mi venea a crede. poate face vreun semn,scrie cumva altadata si pentru unii ca mine,cu capul mai mic,ca sa nu iau in serios tot ce zboara pe net cit timp a stat si a gindit traznaia aia de mesaj frate... |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
unombun spune:
iti dai seama ce probleme,sa spuna doctorul gata,in ziua de...la operatie sa scoatem uterul..
monikus spune:
Ioana, eu am inteles ca fimoza e ca o inflamatie a pilitei de la putzulica pt ca nu se trage cum trebuie. Acum nu mai stiu.
Ioana si Liliac
va multumesc pt grija voastra. Am incercat si eu sa il tin cu putza goala dar cum el plange mult si il iau mult in btare va dati seama ca face pe unde nimereste si nu prea se aplica
. In fine, sper sa rezolvam cumva si asta.
Unombun imi pare tare rau ca ai avut atatea probleme.
sa treaca.
Anadomnica, am vazut ca ai o Marie tare frumoasa acasa. Dat fiind ca aveti casa la Falticeni care nu e chiar asa departe de Botosani, poate venim sa o petim la vara cand mergem la bunicii mei din Botosani. 
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
vik-cj spune:
Neatza fetelor!
Ma bag si eu la intrebari despre CIC: eu am intrebat la Cluj si mi s-a spus ca de abia proceseaza dosarele depuse in septembrie...eu l-am depus in 27 noiembrie deci pot sa ma gandesc ca iau banii aia in martie aprilie

. Nu ma mai plang ca...asta e situatia. Cei de la primarie mi-au spus ca nu termina mai repede din cauza salariilor mici si a zilelor de concediu fara plata din decembrie. No comment...
Despre mesajul Devylei..sincer eu l-am perceput ca o gluma . Atit si nimic mai mult!
Mangulici spor la impachetat....nu te invidiez ca e treaba care pe mine m-a scos din minti (mutatul).
Mada...ca de obicei ..Iri este un frumos si un elegant (ce hainute frumoase are).
Eu de dimineata ma ...joc...cu Isabela si cu omida de la Leapfrog care a ajuns azi (comandata de luni) ...e super cool! Rade fata mea de se imprastie...o sa va pun poze sa o vedeti!
Va
, revin mai pe dupa masa!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Ioanna81 spune:
unombun bine ca s-a terminat cu bine! Doamne Dumnezeule ce incercare grea
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
suede spune:
Lasa,Slava Domnului ca a trecut...
Zi-ne ce face puiutul...
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun iti dai seama ce probleme,sa spuna doctorul gata,in ziua de...la operatie sa scoatem uterul.. |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
vik-cj spune:
Unombun...bine ca s-a rezolvat...vai vai...asta da problema!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
madalina84 spune:
UNOMBUN bine ca s-a terminat cu bine totul.Multa sanatate
VIK_CJ multumesc de complimente,sa sti ca Irinel al meu are hainute aduse si de afara,de sora-mea sau diverse rude dar si de la second-hand,ii cumpara mama mereu si spre bucuria mea ii ia numai haine frumoase si unele cu eticheta pe ele.La inceput nu prea mi-a convenit dar cu cat dau eu pe un costumas mama ii ia o plasa
,asa ca am lasat-o mai ales ca sunt super.
IULIKA
si mai pune poze cu juniorul odiseei
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
unombun spune:
bebe nostru-printisorul,coconasul,dulceata,comoara,darul de la Dumnezeu si uitati ca tot asa ii zicem a facut 3 lunite jumatate,a facut si el vaccinul de 2 luni,in sfirsit,pentru ca daca eu nu am umblat si a fost frig nu am avut cum,seamana cu mine,ochi albastri si fata albisoara,e pe lapte praf of course ca eu cu tratam..am scapat si iritatii de la pampers si de raceala usurica.
Multumesc lui Dumnezeu pentru ca il tine sanatos si sotului,ca e om,altfel....
Fetelor,va multumesc pentru postarile voastre,cind mi-a fost rau v-am citit