Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Dana, uite o
si o
pentru o mamica puternica ce trece prin atatea.
Si sa sti ca si Dragos a avut multe perioade din acestea. Adica zile in care manca de rupea si nu ii ajungea un bibe de 210 ml si zile in care abia papa f putin. De agitat si iritat nu mai spun. Cu colicii si noi ne-am luptat pana tarziu spre 4 luni jumate cred. Si vorbind cu diverse persoane, mi se spunea ca pot tine si pana spre un an
. Slava Domnului ca pana la urma i-au trecut. Noua ne-a ajutat mult de tot Bonnisanul. Poti sa incerci cu Colic Baby de la Erbavita ca e firma italiana si sigur se gaseste si la voi. Asta i-a ajutat mult la nepotel, scotea niste partoance de mama mama.La noi nu pea a mers dar adevarul este ca nici eu nu am insistat cu el. E numai din plante si are cam aceleasi pe care le are si Bonnisanul.
In plus, sunt convinsa ca si tu esti tare agitata din cauza stresului, problemelor, mutatului, a faptului ca Alin lucreaza de noapte etc. Si in mod cert ii dai si lui starea. Sfatul clasic este sa incerci sa te relaxezi dar stiu pe proprie piele ca este IMPOSIBIL. Nici eu cu unul urlator nu puteam, apai tu cu doi... Eu iti doresc din suflet sa treaca perioada asta. Sa vezi tu cand vor creste mai maricei si se vor iubi si se vor ciufuli ce frumos o sa fie...
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
LILIAC tare frumosi ati fost lA botez,Andra a fost o adevarata d-soara si Radulescu un barbatel
MAMI_SI_PISA ce baietel grasunel ai si tu
,ma bucur ca nu a plans la vaccin si ca sunteti bine,fara febra
DANANGIE eu zic sa nu iti faci probleme cu greutatea sunt copi si copii,al meu avea fix 7 kg la 4 luni dar si mie mi se pare slab al meu in comparatie cu alti bebelaci de 8-9 kg.Imi pare rau sa aud ca ti-e greu cu ei cand esti singura,las ca se fac e mari
ANDRA mai e o zi pana la botez nu?abia astep sa vad pozele
Ai mei parinti si surioara au fost la film,la Avatar si eu am ramas cu piciu.el a dormit de la 7;30 pana la 12 si eu de la 8;30,acum sa vedem cand ne mai ia somnu ca suntem in mare forma![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie ELLENUTA Anna are 9 kile la 4 luni??? Pai inseamna ca Mattia al meu e slabut tare...ce sa-i mai fac sa manance si el mult?? El pe 21 face 4 luni si are abia 5,880.Deja sunt super preocupata...![]() S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Dana, yo zic sa stai linistita ca Anna s-a si nascut maricica si e normal sa aiba ceva in fata. Si eu m-am nascut cu 4200 si din ce imi povestea mum, e normal. Totusi am luat ceva mai putin in primele luni decat bebele meu care s-a nascut cu 3300. Anna este o exceptie.
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui danangie ELLENUTA Anna are 9 kile la 4 luni??? Pai inseamna ca Mattia al meu e slabut tare...ce sa-i mai fac sa manance si el mult?? El pe 21 face 4 luni si are abia 5,880.Deja sunt super preocupata...![]() S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Draga mea, Mattia e de-o seama cu Radulescu...si noi acum abia suntem pe data de 4. Pana pe 21 mai sunt 2 sapt jumate. Iti dai seama ca in perioada asta flacaul va mai pune ceva-ceva pe el. Hai relaxeaza-te ca mai este timp pana atunci.
Eu nu mai zic ca al meu are deja 7 kile
El sa fie sanatos in rest nu mai conteaza...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
andraiulia spune:
Mada, da, mai este putin pana la botez. Duminica.
Si eu abia astept.
M-au sunat pt o reclama care se filmeaza sambata si nu pot. Nu pot inca sa o las o zi intreaga fara mine. Cred ca o ia razna. E greu cu revenitul la trebuta.
Si mor de dooor....
Abia astept sa ne cantarim iar...spre 8 cred ca batem acum. Dar la noi lungime e maricica. Vreo 68-69 cm.
monica_dicut spune:
Dana, eu nu cred ca e o problema cu greutatea. Cu cate kile s-a nascut Mattia? Fiecare are ritmul lui si factorii genetici personali. Al meu cred si eu ca e un mic monstrulet daca tasu are 1,90 si 90 de kile si io nu mai spun cate
. EU sincer iti spun ca nu as vrea sa fie grasun dar ce sa-i fac? Noi la 3 luni cat are Mattia acum aveam 6 kile si putin si la 4 luni 7 kile. Asa ca diferenta nu e f mare. Acum la 5 luni am avut 8 kile. AM luat cam un kg pe luna, normal e de la 750 gr in sus. Asa ca eu zic ca sunteti in grafic 
Monica
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
danangie spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Da, liniste īn seara asta... Danangi, greu e ce povestesti tu! Cred ca īl deranjeaza ceva pe Mattia si se linisteste doar la tine īn brate. Ai verificat dintii? Gaze? Ceva īn gurita, vreo afta?... Pupam rāzaciosul sa-si revina! ![]() Va las acum cu adevarat. Sa ne auzim māine cu drag! ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
Dintii...ma gandesc cai prea devreme ptr dinti.nu? Cu tot ca toata ziua buna ziua isi baga mainile in gura foarte disperat. Gurita e ok.Gaze multe,da.Am reinceput azi sa-i dau Sabsimplex plus alte picaturi de aici....sa vedem daca da rezultate.....noapte buna!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
monica_dicut spune:
Andra, am si eu o curiozitate
. Sa nu te superi ca intreb. Soatza ta e tot actor?
Hi hi, copilasii nostri sunt la indigo
. SI al meu la 5 luni tot 8 kile si 70 de cm 
Liliacule, vazut crestinarea baietului 
Mai da ce copchii frumosi ai. SI ce seamana intre ei. Andra a fost tare tare frumoasa si eleganta (mi s-a parut mie sau avea si unghiutele facute
). SI ce freza are RAdulesco. Si mi-a placut tare cadita aranjata mumos. Sa ii fie de bine crestinarea 
NU mai stiu cine m-a intrebat, da nu i-am pus ata rosie. De cand s-a nascut zic in fiecrae zi ca-i pun si uite ca acu face juma de an si baiatu tot fara ata... 
Monica
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
danangie spune:
Vai fetelor sper sa fie asa.....nici nu mai gasesc calendarul lui Alessio ca sa vad cat avea el la 3 luni jumate.....MONI s-a nascut cu 3,560kg. Numai ca in prima luna stii ca noi am avut probleme cu mancatul...lapte ioc...bibe putin ca era slabit si nu avea putere sa manance si trebuia sa-l hranesc ba cu lingurita ba cu seringa...of....pser sa fie ok....tre' sa ma duc pana la pediatru.
MAMA SI PISA nu am zis ca e un subiect de nediscutat....am zis ca e sensibil tare subiectulsi e foarte logic fiecare sa aleaga ce e mai bine ptr copilul lui. Numai bine si tie.
Am citit cap asta....as mai avea jumate din celelalt....dar nu mai am putere...ma doare spatele....si ma duc poate dorm si eu vreo ora. Eu am pus niste poze cu Mattia ( in albumul : Poze noi cu NOI:)) Voi ce ziceti? Arata bine copilul meu? Bine ca si pozele il fac mai grasut...dar oricum ce ziceti? off mama ei de preocupare....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
lutoniana spune:
Andruska eu si inca o buna prietena de aici de pe forum te trimitem la filmare. Vorbesc serios. Fa un efort si lasa fata cu cineva. Scoate niste laptic ca-l papa cu biberonul. Hai ia in considerare si sfatul nostru.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Pai inseamna ca Mattia al meu e slabut tare...ce sa-i mai fac sa manance si el mult??
ALESSIO si dovlecelul
MATTIA