Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
Buna seara fetelor,
IULIA La multi ani si din partea mea.Sper ca nu e prea tarziu dar abia acum am reusit sa intru pe net...si asta ptr ca am reusit sa adorm baietii.
Alin a fost aseara de noapte si e si in noapte asta. Aseara a fost un cosmar.Am reusit sa-l adorm pe Alessio la 23,10 si pe Mattia la 23,25.Un cosmar. Cand atipea Mattia....Alessio facea galagie si-i trezea...............cand atipea Alessio......Mattia incepea sa scanceasca ptr ca-l durea burta si asa Alessio se trezea.....vai de mine si uite asa 2 ore jumate nu am facut decat sa incerc sa-i adorm.Azi a fost mai usor.....numai ca l-am pus pe Alessio pe picioare....altfel nu ar fi adormit.....si am profitat in acelasi timp sa-i dau lapte lui Mattia....asa nu facea galagie si Alessio a adormit repede.La 21,35 dormea deja.Nici nu-mi venea sa cred......atipise si Mattia manacand dar incetul cu incetul s-a trezit. Si a inceput sa dea sa planga de durere de burta.Aveam inima in gat ca mi-l trezeste pe Alessio si asa....l-am luat pe Alessio in brate si l-am dus in camera la el. S-a trezit el putin...a dat sa plnga dar ii pregatisem laptele dinainte si asa i-am bagat biberonul in gura si s-a linistit.....pe urma, l-am adormti si pe Mattia. Mai fetelor, eu nu stiu ce se intampla cu Mattia ca de 4 zile s-a schimbat la 360°. La aproape 4 luni e posibil sa aiba vreun puseu de crestere sau e posibil sa se intoarca sa aiba colici?? Eu nu mai inteleg.Cand nu mananca deloc deloc....adica foarte putin...cand mananca des...e nervos mai tot timpul...adica nu mai este linistit...nu mai sta deloc in leagan sau patut...hmmm nu stiu i se intampla......
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
MAMI SI PISA felicitari ptr grasunel.Mattia e micut tare.....oare e prea micut? Ce bine ca nu plans la vaccin...ce vaccin i-ai facut? A facut febra pana acum? Cat despre decalotare....un subiect foarte delicat....
APROPOS mamici de bbi de 4 luni cat cantaresc ai vostri?? Mattia are 5,880.....oare e prea slabut? El asa nu pare slab.....dar ma gandeam.....
MONI vazut si eu poze. Ptiu sa nu fie de deochi comoara.Are ata rosie la mana?
Sa nu se deoache.![]()
Mama_si_pisa spune:
Da, liniste īn seara asta...
Monica, multumim.
Dragos pare mai maricel cred eu pentru ca are trasaturi foarte bine conturate. La doi ani cred ca va artata tot cam asa, doar ca va fi mai mare, evident. Pe cānd Simon se schimba de la luna la luna, plus ca s-ar putea sa-si mai schimbe si ochii si parul.
Danangi, greu e ce povestesti tu! Cred ca īl deranjeaza ceva pe Mattia si se linisteste doar la tine īn brate. Ai verificat dintii? Gaze? Ceva īn gurita, vreo afta?... Pupam rāzaciosul sa-si revina!
Va las acum cu adevarat. Sa ne auzim māine cu drag!
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Buna seara fete dragi! Desi incerc sa fiu cu voi dispar mult pt din pacate nu reusesc sa o fac pe Ramona sa accepte faptul ca Mihai este mic si plange. Sincer sunt din ce in ce mai ingrijorata. Stiu ca Ramo este un pic mai sensibila,dar nici asa. Trebuie sa stau tot timpul intre ei...pt ca Mihai sa nu planga iar Ramona sa fie vesela. Pupici la toate si numai bine sper sa mai pot intra si scuze ca ma bag doar ca sa-mi descarc grijile dar am momente cand nu mai pot![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Cat de inteleg...acelasi lucru mi se intampla si mie.Sper sa reusesti sa o scoti la capat si daca gsesti vreo "reteta" da-mi si mi ed e stire.
liliac1 spune:
Seara buna si de la noi.
Mely sa-mi dai si mie link-urile alea cu bijuuri hand made poate ma reactivez la margelit ca am o sacosa de margele de nisip si-i pacat de ele.
Selenica Ebru s-a facut atat de faina
Dar ea cred ca a fost faina dintotdeauna asa ca o sa rupa gura targului.
monic l-am admirat si eu pe Dragoselu' si mi se pare maricel binde de tot in comparatie cu fii-miu. E simpatic foc, cu sau fara pijamaua bengoasa.
Luto Primii pasi spre marea diversificare deja i-ai facut. De-acum sa vezi ce iti intri in ritm. Cat despre cele activitati de-o lira/doua...pai sa faci bine sa mergi si sa ne pove si noua ce si cum se traieste in lumea buna ca noi in afara de de-astea clasice nu mai stim. Adica io!
Nu mai stiu ce-am mai citit...
Nu stiu ce-i cu Danuta mea ca ea mereu intra si ne mai zicea cate-o vorbulita si ne anima p-aci.
Hai ca pun si eu pozici de la botez...o parte, ca mai am de primit.
Botez Radu
Alea cu "floricica"-n vant o sa le sterg maine ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
danangie spune:
GEGEA wowwww deja primul dintisor?? Felicitari ptr dintzuc!
andraiulia spune:
Dana, tare greu cu puii la difernta mica. Dar si apoi...numai la asta m-as gandi. Legat de greutate..daca arata bine, nu cred ca tre sa te stresezi. Stii ca au perioade cand cresc mai repede sau mai putin. Sanatos sa fie!! Noi la 4 luni aveam 7300.
danangie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
Daca are fond alergic atunci mai amana banana.Marul copt nu-si pierde din vitamine,ca e copt,nu fiert! Dar nu e nevoie sa introduci fructe neaparat.Poti sa mai astepti putin. Eu la Erika am avut un fix,sa nu ii dau fructe inaintea legumelor,de frica sa nu le refuze cand a dat prima data de gustul dulce al fructelor. Asa ca i-am introdus marul si banana f tarziu,dupa legume. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Asa se face si aici.Mai intai se incepe diversificarea cu legume si pe urma cu fructe.
Mama_si_pisa spune:
Hai, ca mai dau un raspuns. ![]()
Dana, nu are febra, dar īn noaptea asta stau pe faza. Cu decalotarea, am mai spus aici, noi ne-am gāndit si asa, si asa si am decis sa nu facem mai mult decāt au facut parintii nostri (si ai mei cu fratele meu),ramānānd sa fim atenti la igiena si sa-l īnvatam pe copil sa se curate cu grija. Pe noi ne-a īntrebat un medic daca si de ce nu facem circumcizie si ne-a explicat care sunt avantajele medicale, dar mi s-a parut ca e o decizie pe care nu am dreptul sa o iau eu pentru copilul meu. Asa am gāndit noi. Īnsa, daca, Doamne pazeste, va aparea o problema, vom redeschide subiectul, nu e ceva de nediscutat cu decalotarea.
Te sarut si sper sa te odihnesti īn noaptea asta. 
danangie spune:
ELLENUTA Anna are 9 kile la 4 luni???
Pai inseamna ca Mattia al meu e slabut tare...ce sa-i mai fac sa manance si el mult??
El pe 21 face 4 luni si are abia 5,880.Deja sunt super preocupata...

a doua minuni : pepenasul
ALESSIO si dovlecelul
MATTIA
Mihai Dragos 14.10.2009 si
Ramona Cristiana 20.03.2007
. EU banana iar nu-i pot da ca si la banana e discutabila treaba. Se pare ca ar avea fond alergen iar zgatix are dermatita atopica. Nu m-as risca.