Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 10
mary_07 spune:
Deci,eu cu toata rusinea
,recunosc, nu m-am prins ca postarea Sabinei era o gluma
...eu am luat-o de buna la modul cel mai serios
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Mama_si_pisa spune:
Am revenit. Simon deja doarme, dar nu sunt convinsa ca nu se mai trezeste, pentru ca a avut azi un program mai haotic, din cauza vizitei la medic, cu baita în mijlocul dupa-amiezii si vaccin.
Asa... Spuneam ca va povestesc cum a fost. Ne-a cântarit si masurat (cred ca de data asta a masurat mai bine, am fost si eu mai atenta, caci mie nu-mi ieseau aceleasi cifre de obicei): avem cam 65 de centimetri si 8970 de grame. V-am spus ca e durduliu.
Am întrebat de diversificare si i-am zis ca eu vreau sa încep la 6 luni. Doctorita mi-a raspuns ca având în vedere ca îi merge asa de bine cu lapte, sa-l tin asa macar pâna la sase luni, ca sa începem prin aprilie, când ies loboda, spanacul si alte bunatati proaspete. Pâna atunci, peste câteva saptamâni a spus ca pot sa încep sa-i dau suc de morcov si de mere pentru mineralizare, asa cum stiti si voi, câte o lingurita azi, doua mâine, pâna la 30 de mililitri. Apoi a spus sa opresc morcovul si sa trec pe mar. Abia dupa ce ajung si cu mar la 30 de ml, sa-i dau o zi morcov si una mar. Mi-a explicat ca daca îi dau în fiecare zi morcov (chiar si în amestec), pielea copilului capata o tenta portocalie care trece abia pe la doi ani.
Mi-e mi-a convenit ce mi-a spus si ma bucur ca vrea sa evite suplimentele de fier daca putem sa-l luam din hrana. Chiar a spus ca avem noroc sa fie de diversificat primavara.
În rest, am un pui cuminte si bun
, care era atent la altceva pe pereti si nici nu a observat ca a fost întepat, deci nu a plâns.
Arata bine, are toate reflexele normale pentru vârsta lui, l-a pus în picioare si sta bine (ceea ce stiam), nu are tendinta de a face pasi, se ridica tras de mânute direct în picioare, dar nu s-a întors nici de pe burta, nici invers. L-a controlat si la fontanela, nu a spus decât sa continuam cu doua picaturi de Vigantol. Mie nu mi se pare ca s-ar fi micsorat. Apropo, are diametru cranian de 43 de cm si toracicde 47.
Ce nu m-a încântat e ca s-a apucat ea sa decaloteze si ne-a spus sa o facem si noi, o data pe saptamâna, ca sa nu fortam si sa-l usture. Noi n-o vom face deloc.
Cam asta a fost.
Am avut si eu o reactie de asta
la mesajul Devyllei, mai ales ca a trebuit sa ma opresc pentru vreo ora din lectura tocmai dupa fraza cu "kk", si m-am gândit iritata numai la ce citisem. Din pacate, stii si tu, Sabina, va ramâne doar un exercitiu de stil reusit. 
I-am vazut pe draga de Ebru si pe Dragos - la care a intrat si sotul meu în camera si m-a întrebat cât are, când l-a vazut în poala la mami si cu piciorusul în gurita; el credea ca e mult mai mare.
Da, s-a trezit pisa. Va pup!
monica_dicut spune:
Mai, am vazut pijama asemanatoare cu a lui Dragos la Okaidi. Atat ca e bej cu grena dar e f misto. Si pretul pe masura 89 ron 
Piticul meu a papat azi numai 4 mese de lapte. Nu stiu ce a patit
. A papat la 4 dupa 3 ore de somn si trebuia sa pape la 7. I-am facut lapte si pana la 9 fara un sfert nu a vreut neam sa bage bibe in gura. SI a fost si vesel, a ras, a vorbit de m-a zapacit de cap
. Acum recunosc ca eu i-am dat piureutul la 5, la o ora de la lapte si a papacit bine. Acum am si o dilema. Oare o fi bine sa ii dau piureul intre mese? Oare nu ii zapacesc stomacelul? Oricum la 4 nu as fi reusit sa i-l dau ca dupa 4 ore de nemancat urla ca din gura de sarpe. Am vrut sa-i dau imediat dupa bibe dar nu a vrut si am incercat dupa o ora si l-a lins
. POate ma dezmeticeste si pe mine o mamica mai cu experienta daca fac rau asa.
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vik-cj spune:
Buna seara fetelor...alerg de zor dupa voi de vreo doua ore sa recuperez.
La Multi Ani sarbatoritor de azi! La Multi Ani Iuliapapusa! Sper sa esti ok si tu si luta ta!
Recuperand am vazut ca Raluk a avut de sarbatorit ziua sotului (LMA cu intirziere) si a trecut si de prima febra...eu la primele colici ale mamarutzei am plans de a crezut sotul meu ca eu am patit ceva nu copilul. Deci nu stiu cum as reactiona la prima febra. Oricum el cu umorul lui mi-a spus atunci "colicii la copii se trateaza cu ...distonocalm dat mamei", la mine se aplica...![]()
![]()
. Bine Raluk ca a trecut ...
Despre denstist...din pacate e nasol, mi-a spus ca toata dantura are aspect demineralizat si sa imi cresc doza de Ca cu D3 ca se pare ca eu nu asimilez si bebe isi ia de la mine. Asta e. ne mai vedem marti ca cica mai are de lucru inca vreo doua zile. Despre anestezie...eu stiu ca dozele sunt mici si nu pun probleme...dar trebuie intrebat.
Va
, o seara faina!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monica_dicut spune:
Uau Doamna cu pisica, ce grasunel ai tu acolo
. Felicitari penru puiul cuminte la vaccinel si ca-s toate bune.
Chiar asa mari parem??

Dar mai fetelor, nu mai scrieti cu atata verva ca nu reusesc sa va citesc la doujde mesaje pe minut ![]()

Monica
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
andraiulia spune:
Doamne,Moni, ce baietel frumos poti sa ai. Este chiar un copil frumos. Ne-am indragostit!!
Cat imi doresc si eu sa pape si Sophie degetele de piciorus!! Si poza aceea in care va dragaliti voi..

vik-cj spune:
Nu pot sa plec pina nu ii spun Monicai ce dulcic leit cu ea are! Acum am vazut pozele...E total 

...
Acuma pe bune mai fetelor..."a tunat si ne-am adunat" vorba zicalei...dar spuneti si voi daca nu suntem un "club" cu bebei foarte reusiti! Eu vad in pozele postate de voi copii atit de frumosi!
Va
!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monica_dicut spune:
Hai ca ma faceti sa rosesc toata ![]()
Nu faceti cioara sa se umfle in pene ![]()
Da zau mai fetelor, azi nu ati avut deloc chef de scris 
Monica
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
imi pica ochii-n gura de somn
dar am gasit niste blog-uri cu bijuterii hand-made si stau asa in fata ecranului

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Iulika29 spune:
Selene a intrebat Brucu daca nu il ia si pe el ebruska in bemveu??
Eu nu ii mai cumpĺr daca are Ebru masinĺ![]()
Adinu am vazut poze frumoase cu o familie frumoasĺ..Sonia este o frumoasĺ si mi-ai placut tare mult pozele la baitĺ
Alex bine ai revenit!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitĺ
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrĺ