Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 13
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Andra, am si eu o curiozitate Hi hi, copilasii nostri sunt la indigo ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Cristi nu este tot actor. Ne-am cunoscut in liceu la un curs de actorie, insa nu a mers pana la capat pe calea aceasta. A facut o facultate de business. Are totusi inclinatii clare spre creativitate. Il pasioneaza si ii place mult ce fac eu. Total support so far.
Acum devine dificil pt ca de teatrul si activitatile mele mi-e un dor de mooor...dar nu vad cum as putea eu vreo clipa sa plec de langa papusa. Mi-e tare greu. Si e pe viata. Este si mai dificil deoarece este vb de doua pasiuni enorme. Nu ma vad nici fara una, nici fara alta.
Iulika29 spune:
Liliac Radulescu a fost minunat..Ce culoare faina are la pår
..Si nasica tare mandra mai era..Andra nu mai zic ce frumos era imbracatå
..Si fetelor daca ati sti ce bine seamånå Lili cu mami meu cand era tanarå
..
Danangie imi pare tare rau cand aveti momente din astea si nu poti så impaci pe amandoi copilasii..cand unul , cand altul.Si nu stiu ce så iti spun de ce ar plange Mattia.Stiu ca colicii trec pana la 4 luni.Eu te pup si så stii ca ma gandesc la tine pt ca ai trecut prin mult prea multe decat as crede eu ca pot duce..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
andraiulia spune:
Luto, multumesc mult de sfat. Numai ca filmarea ultimei reclame pe care am facut-o a durat 17 ore. Eram in luna a5-a. Momentan Sophie nu prea mai vrea sa stea cu nimeni. Si face oribil. Cred ca a inceput sa simta mai tare cand nu e cu mine. Si vorbesc de o ora-doua. Daca semnez cu ei, acolo intepenesc, n-am voie sa plec sub nicio forma. Plus ca a doua zi e botezul. Filmarea poate dura pana dimi. Nu e posibil deocamdata. Ata ete. Am mai ratat intre timp diferite questii...
monica_dicut spune:
Plec si eu la nani, va doresc noapte buna 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Noapte buna si de la mine!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
DANANGIE eu zic ca arata foarte bine Mattia si cum am observat nici Alesio nu e vreun butuflei ca sa-ti faci probleme ca unu a fost grasun si altul e slabut.Ai niste copii minunati si frumosi foc
Si eu ma duc la somnic ca am adormit piticu.Somnic usor mamicutelor si dovleceilor
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
lutoniana spune:
Azi se pare ca e seara baietilor 

Dragoselu si-a tras pijama mortala 

Raducu e minunat, cu freza lui splendida si cu mocusoara aceea atat de dulce. (Andra e imbracata ca o bomboana )

Allesio si Mattia sunt niste dulci care nu par sa o necajeasca pe mami asa mult
Lasa ca se fac ei mari sa vezi cum vor dormi impreuna 
Simon e bine dupa vizita la doftoras....
Eu ma duc sa ma culc 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
devylla spune:
Erika avea 9 kg la un an!Deci...stati linistite mamici,copiii vostri arata foarte bine!Atata timp cat uda scutece,si sunt activi,nu exista nici o problema
danangie spune:
Buna dimineata,
Va invit la o
, la o ceasca de cafea..la o briosa.....hmmm de cand nu am mai mancat o brosa. LUTO,MADA,DEVY,IULIK va multumesc de incurajari. Da, copiii sunt activi si sanatosi.....poate imi seamana si mie si bine ar fi.....ca toti din familia mea sunt slabi si nu ca familia lui Alin grasi.....
Am avut o noapte destul de linistita......cum am dat laptele la baieti....acum ma duc poate mai dorm o ora pana vine Alin....o zi buna tuturor!!!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

ALESSIO si dovlecelul
MATTIA