Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
intru repede sa dau raportul pana nu se trezesc copilasii, de fapt unul e treaza deja, cel mare dar sta cumintel in pat si ma lasa sa scriu

deci la mine azi dimi 64 kg, eu chiar azi fac o luna de cand m-am apucat de rina , dar am mai avut abateri si o saptamana n-am mai tinut deloc , asa ca azi incep iar, in orice caz sunt multumita de rezultat -4,1 kg, daca o tin tot asa ar trebui in 2 luni sa ajung l a55 -56 kg

bun venit noilor fete succes in lupta cu kg

si meniul pt azi:
Meniu
ZIUA PROTEINE
MD:2 kiwi, 2 mere
P: piept de pui la cuptor cu salata de varza murata
2 cani supa strecurata
C: piept de pui cu salata de la pranz, jumatate de portie

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Buna dimineata,
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!!!

raport: 64kg,adica 1kg mai utin intr-o saptamana in care am trisat de doua ori (la pomana chiar rau de tot)
sunt foarte multumita

astazi si eu la proteine

hai pup, astept sa vad si rezultatele voastre

67kg la 27.01......65kg la 01.02....targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_cristiana spune:

buna fetelor,
saptamina trecuta am fost fortata sa tin o zi de apa pt ca am facut o indigestie si nu am putut sa maninc. Asa ca am revenit la regim si azi am 72.
Azi e zi de vitamine!
1 banana
salata verde
nuci
sfecla rosie
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu n-am apucat sa ma cantaresc dar nu-s convinsa ca e de bine.felicitari pentru kg pierdute, tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna dimineata,

Eu n-am aparut de multisor pe aici din pricina schimbarii mobilei si implicit calculator indisponibil.
Noutati nu sunt (cel putin la mine), stagnez la 64 kg. Vad ca am ajuns la etapa in care scapi mai greu de sunculite.
E drept ca nici sport n-am mai facut deloc.
Sotul, care de 2 zile da cu orele la zapada se indreapta vertiginos spre 11 kg pierdute. Uitandu-ma la el, ma minunez si eu. Desi il vad zilnic, e imposibil sa nu observ cat a slabit. Nu se compara cu cele 6,5 kg ale mele.
Visul meu e sa reusesc sa-mi pun din nou verigheta pe deget dar se pare ca mai am de asteptat.

Azi e zi de carbo la mine asa ca ma asteapta pizza la pranz si prajitura Almond seara. Yamiiii...

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Eu m-am ingrasat pentru ca nu am mai tinut zilele astea si mai sunt si aproape de menstruatie,sper sa ma mobilizez in cateva zile pentru ca este pacat de kg pierdute pana acum.
Va pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rallu wow 11 kg, super, si tu ai dat super bine intr-o luna, felicitari
si eu visez sa port verigheta din nou, sper pana la vara

si la mine se duc din ce in ce mai greu sunculitele pt ca ma apropii de greutatea care o aveam inainte de sarcina , dar o sa depasesc si momentul asta , pt lun afebruarie mi-am propus -4kg deci 60 kg si atingerea primului target

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pai Adriana, avem aceleasi tinte. Ne tinem de mana si poate reusim.
Daca la sfarsit de februarie reusesc sa ajung la 60 kg (exact ca tine -4 kg), ma consider satisfacuta.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor.
Am incercat sa citesc toate capitolele sa inteleg ceva din aceasta dieta dar nu am reusit sa citesc decat cap.1 si 6

As vrea sa incep sa tin si eu un regim si sa ma obisnuiesc sa mananc mai sanatos- dar nu am am inteles ff multe.

Se pare ca tb sa citesc cartea- va rog frumos sa-mi trimiteti si mie cartea elly_nc@yahoo.com

As vrea f mult sa slabesc - in timp- vreo 15-20 kg.

Va multumesc frumos,

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

saluty!

-6 kg la mine de cand am inceput.
cred ca de acum va fi tot mai greu, cu atat mai mult cu cat saptamana asta sarbatorim de mai multe ori si am de stat cu nasu' intre mancaruri.

bun venit noilor fete si multa,multa bafta!
cheers!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput