Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Felicitari celor ce au mai slabit!!

Pe unde sunteti? Haideti la raport...

Ziua mea a fost cat de cat ok,am facut si 30 min cardio si doar 50 abdomene.

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Buna seara,

Raportez si eu, 62.9 kg., fara abateri. Deci 0.300g saptamana ce a trecut. Mai bine mai putin decat deloc. Azi am fost la carbo, am mancat varza calita cu mamaliguta, o bunatate, si seara cornulete si 2 buc ciocolata....maine e mai greu dar cred ca imi fac salata de varza.
Va doresc o saptamana buna, fara ispite si cu rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

meniul meu de azi

Ziua de amidonuri

MD: 2 kiwi, 1 mar
P: 8 linguri zacusca din fasole, 2 cani cu supa strecurata (doar din legume)
C: 4 linguri zacusca din fasole

edit: am uitat de sport: 40 min la bici eliptica, 10 min, tae bo, 10 min abdomene
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
De azi am reinceput dieta si mananca salata cu branza la pranz si diseara la fel

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata,slabutelor!Ieri am avut zi de apa si vreau sa va spun ca am rezistat super bine!Mi-a fost foame doar pe la 2 cand de obicei luam pranzul dar apoi chiar nu am avut nici o treaba de mancare,doar pofte multe pofte,caci astea sunt la mine motivul pt care am ajuns la nspe kg.Azi nu m-am cantarit dar ieri dimineata aveam 5kg pierdute.Super multumita sunt!Astept sa mai scrieti si voi.

Mergi la inceput

As dori sa-mi raspunda cineva daca in ziua de apa se poate bea si o cafea?Oricum fapta e consumata caci eu am baut ieri o cafeluta,dar macar sa stiu pe viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Bravo aleniro, felicitari!!!!
Nu stiu sa iti spun sigur dar parca scria ceva de supa de legume sau sucuri de fructe....nu scrie nimic de cafea. Si eu o sa am ziua de apa curand si oricum o sa beau cafea dimineata si apoi ceai in cursul zilei.
Uite ce scrie in carte:

Dac#259; nu v#259; pute#355;i ab#355;ine de la māncare, prepara#355;i o sup#259; de legume sau sucuri din fructe sau legume proaspete (sau s#259;ri#355;i peste ziua de ap#259;).

Toate bune!! Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Aleniro,felicitati!!! Ce n-as da si eu sa scap de 5 kg intr-o luna.

Fetelor pe unde sunteti??

Eu ma tin tare in continuareCe m-as cantarii...dar deocamdata rezist.

O zi buna!

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

multumesc fetele!Sa stiti ca datorita voua am ajuns pana aici cu dieta,voi m-ati incurajat,pt ca eu dupa 2 saptamani si ceva vroiam sa cam renunt,nu eram prea multumita de rezultate,dadusem doar2,5kg.Probabil eu asteptam sa dau cat mai multe kg in cat mai putin timpAm uitat sa va spun ca anul trecut eu am tinut dieta Atkins si am reusit sa ajung de la94kg la 77.Pentru mine chiar a fost buna dieta(mai ales ca imi plac carnaraiele si ouale,mezeluri),si am avut rezultate foarte bune.Din iunie,iulie(nu mai stiu exact)nu am mai tinut si am mancat precumsi iata rezultatul.In decembrie m-am ingrasat 5kg,asa m-am apucat de dieta.Am vrut sa merg pe atkins in continuare dar am ales pana la urma rina pentru ca mi se pare mult mai sanatoasa,si sper ca voi reusi si dupa terminarea dietei sa pot sa ma abtin ca sunt mareee pofticioasa .Va doresc spor la slabit!!! [metacafe][/metacafe] [metacafe][/metacafe]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor!!!!!!!!!!!!!!sunt tare suparata!Mi-a disparut ambitia total.Nu stiu de ce dar nu-mi mai vine sa ma apuc de Rina.Si-mi pare tare rau ....pentru ca vad ca functioneaza!

Mergi la inceput