Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

De maine fetelor revin si eu.Acum imi fac o supa de pui si ma gandesc maine sa mananc carnea fiarta +niste legume congelate fierte +cana cu supa de pui si seara carne fiarta cu salata verde.

Ce ziceti merge?La mine maine e prima zi de proteine.Sper din tot sufletul sa pot sa ma tin de Rina tura asta.
Va multumesc ,ca sunteti aproape,conteaza foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

mai incap si eu in gasca?
am inceput si eu dieta asta acum 4 zile. am zis sa incerc toate cele 4 zile sa vad daca rezist si apoi sa intru pe forum. vad ca e in regula dieta. in unele zile chiar delicioasa mai putin ziua de azi, fructe si legume
Sa ma prezint. sunt alina am 1.65 m. si 76.7 kg la inceputul dietei
musai sa slabesc, simt ca pusc.
am primit si eu cartile de la o doamna de pe forum. ii multumesc si pe aceasta cale am parcurs si retetele si am facut un fel de rezumat al zilelor cam ce se poate manca sau de fapt ce recomanda ei in retete. o sa fac lista si o pun aici poate va ajuta. dar cand am timp ca fetita ma tine ocupata
spor la slabit

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Bine ai venit Alina.Si eu sunt in aceasi situatie ,vedem daca reusim sa tinem pasul cu fetele.Cu cat gasca e mai mare cu atat mai bine,sa schimbam pareri si sa ne inspiram la meniuri.
Eu incepusem binisor dar ,datorita problemelor de sanatate pe care le-a avut fetita mea am lasat-o balta.
Sper din suflet sa fie Alex ok si eu promit sa fac tot posibilul sa slabesc!
Deci ,bine ai venit si spor in continuare la slabit la toata lumea.Fetele sunt departe de noi....cu rezultate chiar foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Korri ,nu esti singura! Si eu am cam lasat balta dieta zilele trecute,dar am mancat cat de cat ok ,adica fara rontaieli .Am facut si sport zilnic asa ca pt raport STAGNARE . Asta e..bine ca nu-i cu plus.

Alina,bine ai venit!

De azi si eu proieine. Ceva ciuperci cu copanele cred.

Addicted,gata mini-vacanta? Te asteptam cu forte noi.

O zi buna!

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

'neatza!fetelor, am o rugaminte la voi:ca deschiderea noului capitol sa o faca altcineva. nu mai am cand sa ma ocup. de maine, cateva zile voi lipsi si nu voi avea acces la net.si eu stagnez de 2 sapt. dar, recunosc am mai avut si abateri. sper sa se mai clinteasca acul. diseara, daca apare ceva la raport voi completa.o zi buna va doresc,
terry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
raport : 62,7 kg

mi-a trebuit pizza ieri, am zis ca pap doar 2 feliute si am mancat jumatate de tava

azi am vitamine maine sper la 62 fix

azi o sa pap mere , portocale si salata de ridiche neagra, altceva nu am , visam la o salata de rosii cu castraveti dar pe vremea asta mi-e lene sa ies din casa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Monica eu zic ca merge, bine ai revenit

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

neata fetelor
la raport 1 in plus
deci...din nou 65
asa imi trebuie daca am fost obraznica
astazi vitamine ca sa pastrez ordinea zilelor, am inceput cu doua portocale si apoi mai vad. probabil o salata cu ceva varza, morcov

bine ati venit fetelor noi si multa ambitie sa aveti

67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Si eu am 84,9 deci m-am ingrasat ca porcul.
Ma ocup eu de noul capitol daca vreti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
m-am cantarit ca ma rodea curiozitatea si am 75.6. se poate in 4 zile sa dai aproape 1 kg? si m-am cantarit corect si cand am inceput si azi.
azi sunt la proteine. am cotlet de porc degresat si cred ca il fac scazut cu ceapa, ardei, morcovi, rosii. momentan nu imi e foame ieri a fost mai rau pana pe la 6 dupa-masa. mancasem dimineata salata de banana, jumate de portocala, jumate de mar. mare greseala ca am pus mar ca imi face o foameeee apoi pe la 12.30 o portie de fasole verde pusa la borcan de mama cu ceapa si rosii. pe la 14 mi s-a facut foame de am crezut ca rup frigiderul dar am fost cuminte si am mancat si a doua portie de fasole . apoi am mers la mama."noroc" ca avea praji cu miere nu m-am atins de ea. avea sarmale dar nu ma dau in vant dupa ele. asa ca statea si se uita la mine si nu stia ce sa imi dea sa mananc. ai apoi s-a aprins beculetul compot de cirese, chiar daca era cu zahar am mancat jumate de cana ca lesinam de foame. asta pe la ora 18. si acasa am rontait o lingura de seminte de floarea soarelui si 3 prune uscate. si gata ziua. greu dar a trecut.
mi-a pus mama la pachet praji cu miere sa am in ziua de carbo
doarme pitica, sper sa fac lista cu ce se poate papa
spor
noh tocmai s-a trezit galusca.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput