Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireille33 spune:

buna ziua fetelor....
va citesc si va felicit.. ma alatur voua..
de aceea las adresa mea de mail mirela.verdes@yahoo.com si va rog sa atasati intr-un mail cartea pentru studiu...
vreau si eu asa
multumesc mult!
curaj si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu azi la ziu ade proteine..am bagat la proteineee, ufff
mi-am facut omleta din 3 oua cu ceapa si gogosar si o felie de branza si un ade salam, plus jumatate de felie de paine si 2 castraveti murati ca era cam gretoasa
am mancat la ora 11 jumatate si pe la 2 restul

mi se pare ca am mancat pt 3 zile dupa ziua de vitamine de ieri

am mai comis-o si cu un fursec, n-am avut ce face si am facut cookies pt baietii mei si n-am rezistat , am vrut doar sa vad daca sunt bune...si erau
merit multe bice
asa ca m-am pedepsit si azi tb sa fac de 2 ori la bici cate 40 min
eu umi pun cate un serial din neveste disperate si bag pedale cand le vad pe ale acat de bine arata

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

maine iarasi zi de fructe!!!! si legume...

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina10pop spune:

Buna seara fetelor,
va urmaresc de ceva vreme si pur si simplu va invidiez,sunteti putenice,ambitioase si va felicit.
incerc sa incep si eu aceasta dieta si in fiecare zi ma razgandesc"incep de maine" ,acum m-am hotarat incep pe 15 si nu mai glumesc
vreau si eu asa ,a nu nu asa deja sunt
vreau asa
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skei spune:

Buna fetelor
Ma bucur sa vad ca nu numai eu trisez...asa cate un pic...
Azi am avut proteine...ziua mea preferata...mi-am facut in punga (ca cea de la Knorr) 2 pulpe superioare si o bucatica de piept de pui...le-am servit cu salata verde cu lamaie.
Maine am legume si o sa imi fac orez cu sos Uncle Bens cu legume...
Azi am trisat cu un pahar de Pepsi!

Am sa ma cantaresc in 18 feb ca e o luna de cand m-am apucat ...si e si dupa ziua de apa...
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchii spune:

Bunaaa...va pup
De azi am inceput faimoasa dieta. Am zis sa incerc..tb sa reusesc sa slabesc vreo 20 de kg...bineinteleg in timp.Va rog fetelor, daca se poate sa-mi trimite-ti si mie cartile la adresa stefaniadobre@yahoo.com
Merci mult.
Pupici

Mergi la inceput

neata am trecut cu bine si pets eziua de proteine, care trece incredibil de repede, in afara de fursecul ala n-am mai vut nici o abatere
azi la amidonuri o sa pap ori zacusca de fasole ori cartofi copti

cantarul arata foarte bine azi dimineata asa ca sunt bine dispusa azi
mai am 400 gr si ajung la 62 fix, sper luni la raport sa am 62

tuchii iti trimit acum cele 2 carti pe mail, succes, se poate daca ai un pic de ambitie

alina10pop de ce de pe 15 si nu e azi? pierzi 2 zile degeaba, hai ca nu e greu te asteptam la dieta

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

neata gagici

liniste mare pe aici
sper ca sunteti cumintele la dieta
eu ma mentin ca ieri, 62,4kg
azi am zi de carbo, si o s afac o pizza, normal cu ce am prin frigider, dar o sa pap doar 2 felite mici, sper sa-mi iasa ceva ca am facut aluatul aseara la masina de paine si l-am pus la congelator

o zi buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Neatza! (la amiaza )
Intr-adevar, cam liniste pe aici, dar nu cred ca e de rau, tinand cont de sarbatorile din acest week-end.
Eu una am sa ies in piata publica si am sa primesc bice de la voi, pentru ca ieri am gresit...
A fost ziua unui prieten si, in plus pe sotul meu il cheama Valentin, deci ieri a fost sarbatoare dubla si nu am reusit sa rezist tentatiei si in loc de cina de orez care am luat-o dupa mine la petrecere, m-am imbuibat cu pizza, fursecuri si alune. Ufff
Oricum, sper ca nu va cadea un meteorit peste mine si ca voi reusi sa imi rascumpar greseala tinand in continuare aceasta dieta
Astazi e ziua de carbo si inca nu m-am horatat ce voi manca...cel mai probabil niste paste cu ciuperci si sos de rosii. Oricum, la masa 2 (cea la 3 ore dupa pranz cred ca voi trisa cu niste pufuleti, pentru ca de vreo 4 zile mi-e o pofta nebuna)
Maine e zi de vitamine, asa ca nu va fi nimic spectaculos...pe fetele "veterane" vreau sa le intreb daca stiu de vreo restrictie pentru curmale sau stafide, pentru ca am observat ca in ziua de vitamine acestea ajuta destul de bine la potolirea foamei.
Si inca un lucru: am descoperit o combinatie de gusturi grozava azi dimineata - banane cu miez de nuca...mmmm... Va sfatuiesc sa incercati.
Cam atat...ne vedem maine la raport si pentru obraznicaturi (adik eu) va rog sa puneti varguta de-o parte. Multi si o zi excelenta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

bine ca s-a incheiat si saptamana asta ca tare obraznica am fost...numai dieta n-am tinut
promit insa ca de maine ma voi tine strict de ea
maine la raport cred ca voi da cu plus nu cu minus
asta e...tot inainte,jos kiloramele

67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg

Mergi la inceput