Dieta Rina (6)
Raspunsuri - Pagina 15
elly_me spune:
Salutare fetele .
Saptamana trecuta am "studiat" dieta si de sambata am intrat si eu in "hora".
Dar- nici nu am inceput bine sambata cu proteinele - ca duminica am nimerit in vizita la neamuri si nu ne-au lasat saplecam acasa pana nu mancam: sarmale, pui la rotisor, pastrama de oaie , cartoti, acritura si tort de caide .
Le-am explicat ca sunt la regim si ca am acasa un orez ff bun- dar nu au inteles.
Asa ca nu mai voi mai duce in vizite.
oricum continui- azi Z3 Carbo: dimineata- 2 banane, 2 portoc.; pranz-paste cu sos de rosii- cina- cioco neagra.
Deci am 77 kg si as vrea sa ajung la 60 (inaltimne-1.65).
Dar - in rest, nu m-am masurat ...
Elly
Astept, astept si iar astept .....
korri spune:
da, alina, se poate slabi asa repede
eu in primle 5 zile am dat jos 2 kg, dar am tinut ca la carte, apoi cand am inceput sa mai trisez nu am mai avut asa rezultate
multumim anca pentru ca te-ai oferit sa te ocupi tu
67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg
Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca Monica eu zic ca merge, bine ai revenit _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si Anastasia Ioana (7 iulie 2009) "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Multumesc Adriana! E ora 12 si abia am avut timp sa pap 2 banane.
Vedem cum ma descurc pe parcursul zilei.E nasol ca nu pot merge la servici cu supa si in general cu mancarea dupa mine.Sunt plecata pe teren tot timpul,ca sa tin dieta trebuie sa vin acasa musai la pranz.
Alecsia spune:
Felicitari pentru perseverenta si pentru kg pierdute
De astazi sunt din nou cu voi. Am servit deja piept de pui la gratar si sote de fasole galbena pastai.
Bratu Monica spune:
Am citi parca acum ceva timp despre o reteta de pizza cu ceapa si cu rosii.Va rog frumoas autoarea acestui fel de mancare ,imi poate explica si mie cum a facut aceasta pizza?
Nu mai retin spre rusinea mea numele ,dar am tinut minte ca e foarte buna.
Va rog mult vreau si eu reteta!!!!!!!
adrianafedorca spune:
da cam complicat cu dieta la servici, eu stau acasa cu pitica si mi-e mai usor, vb vine, cand tb sa fac de papa la restul gastii e cumplit, mai bine mergeam la servici
Monica supa ai putea s-o pui in termos si le servici o bei din cana, ma refer doar la zeama, carnea o poti manca separat
alina da e normal sa slabesti la inceput mai mult, daca-i dai putina papa organismului incepe si consuma din grasime , dar n-o sa dureze mult ca se invata si cu papa putina de aia trebuie si putin sport daca aveti timp si aveti voie
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinabojuc spune:
salut.
monica tu faci aluat de pizza sau il cumperi? eu fac aluat de paine sau iau de la brutarie mai simplu e cu cel cumparat. eu am copt aluatul cu sos de rosii si am scos din cuptor am presarat ceapa rosie, ardei, ciuperci, masline si am impaturat in doua. am apasat putin si am lasat acoperit cu un prosop sa se mai racoreasca. apoi poti taia ca la pizza. iese ca un sandwich. poti pune si la pachet aluatul eu il intind mai subtirel ca sa iasa crocant.
eu poimaine fac pizza cu varza. e teribil de buna, pentru cine ii place varza scazuta. se face varza scazuta, se condimenteaza,se pune pe aluatul de pizza si se coace. fara sos de rosii fac ca nu imi place. sau paste cu varza scazuta
ma intorc la lista aia ca am inceput-o.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
alinabojuc spune:
Cu siguranta am sarit peste ceva ingrediente, poate unele le-am scris de doua ori pe mine ma ajuta mult lista asta, poate si pe voi
PROTEINE
- piept de pui, somon, vita, salam, carnaciori, pulpe de pui, pastrav, cotlet de porc, hamburger de pui, conserva ton, scoici, ciocanele pui, conserva sardele, coaste slabe de porc, curcan
- vinete, rosii, usturoi, conopida, varza verde si rosie, praz, andive, broccoli, varza de bruxelles, morcovi, castravete, ardei gras, masline, gulie, dovlecei, telina, spanac, hrean, sfecla, castraveti murati, rucolla, ridichi rosii
- oregano, rozmarin, patrunjel frunze, ulei masline, mustar, ghimbir, sare, piper
- branza degresata, parmezan, branza feta, iaurt dietetic, mozzarella
AMIDONURI
- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale
CARBOHIDRATI
- faina alba, faina integrala, faina de hrisca, faina de porumb, spaghete, lasagna, cus-cus, foietaj, paste integrale, taitei, graham, paste cu spanac, tortilla
- drojdie, sare, zahar, ulei, masline, sos pesto, menta, zeama lamaie, praf de copt
- rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel verde, morcovi, capere, vinete, sparanghel, nuci
- marmelada dietetica
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
Addicted spune:
Ciao, fetelor!
M-am intors.. mai grasa cu un kilogram Sa va povestesc cum a fost, doua zile de pregatiri intense, cumparaturi, schimbat cauciucuri, cumparat haine speciale de ski, condus 10 ore.. ca sa aflam, cand am ajuns pe resort, in varful muntelui, ca e inchis, din cauza furtunilor de zapada! Americanii astia, daca ninge mai mult de 5 mm, inchid tot, scoli, institutii.. dar nu ma gandeam ca o sa inchida si partiile de ski.. Oricum, ne-am batut in zapada, ca doi copii prosti, ca nu mai vazusem zapada de doi ani de zile.. si in rest, am mancat la restaurant - vezi kilogramul in plus. Madachan, vad ca nici tu nu esti cuminte, te bat! Pai asta-i treaba? Bine, tu nu esti in stare de urgenta, cum sunt eu, dar totusi, trebuie sa ne punem pe treaba. Si ca veni vorba de treaba.. m-am hotarat sa nu tin dieta asta pana cand nu ma simt in stare de ea, trebuie sa am vointa pentru o dieta si eu sunt persoana care, daca a mancat o firimitura de paine si nu era permis, ma gandesc ca totul e un fiasco si renunt. Renunt la dieta, dar o sa mananc sanatos, nu va faceti idei gresite. Si ma apuc de sport serios, asa ca o sa am nevoie de mai multe proteine decat Rina imi ofera.
Daar, chiar daca nu mai tin Rina, pot sa raportez aici, va rog frumos? Faceti o exceptie pentru mine? Sunteti niste fete minunate si faptul ca trebuie sa ne dam raportul una alteia ma ambitioneaza mult.
Alina ce mandretze de pitica aaaai, sa-ti traiasca! Mor cand vad copii asa frumosi!
Korri, esti ok cu analizele? Ai ceva vesti?
Rallu, cat ati mai slabit in cuplu?
Sa aveti o saptmana frumoasa!
korri spune:
bun revenit acasa addicted
maine ma duc sa vad ce mai e nou cu sanatatea sper sa primesc vesti bune
te primim cu bratele deschise sa dai raportul alaturi de noi si cred ca ne ajuta sa ne spui si alte metode de slabit care dau roade
pana la urma e clar ca obiceiurile nesanatoase ne-au adus aici si daca reusim sa ne schimbam stilul de viata sedentar si cu alimentatie aiurea am castigat batalia cu kg
azi am facut fata cu brio la vitemine: 4 portocale, un castravete murat, o mana de nuci, un pahar de suc de rosii
maine proteine
67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg