Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu incerc sa rezist cu greu , mi-e foame de as linge si varul de pe pereti cand ma gandesc la ziua de maine, adica de vitamine, mie mi se pare groaznica, ca mi se face foame si mai rau de la fructe
maine o sa incerc si eu o salata cu telina si morcov

azi am mai baut asa in loc de apa zeama de la legumele Anastasiei, nu stiu daca e voie saunu dar nu mai puteam sa beau apa parca imi face foame si mai rau

off nu mai vine vara odata sa pap de dimineat apana seara numai pepene rosu, cred ca as putea tine 1 saptamana cura de pepene

mor de ciuda ca n-am vazut mai devreme reteta de mamaliga cu ceapa si sos de rosii, o s ama uit acum pe toata cartea si scot ce e mai interesant pt fiecare zi, de fapt mie zilele 3 si 4 mi se par grele restul sunt ok

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

salutare fetelor,
azi am avut carbo si am facut spaghete cu ciuperci si sos de rosii, o bunatate ca mie imi plac spaghetele
din pacate in seara asta am facut pacinta cu branza si foetaj cu susan si am mancat putin cam mult cred ca si pe fond nervos ca am facut un papanicolau si nu mi-a iesit tocmai ok, dar asta e alta poveste
si ca sa pun capac am baut si un pahar de vin rosu
oricum daca mai dau 1kg saptamana asta sunt super multumita
maine sunt la fructe sper sa le tin ca la carte
v pup si somn usor

67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

si eu sunt in zona. mi-a fost cam rau zilele astea. nici sa ma cantaresc nu am avut chef si nici timp.si eu tot de la fiv-uri m-am deformat (zic eu...acum nu stiu daca e adevarat). mi s-au latit oasele...si am facut 2 fiv acum vreo 9-10 ani. o mai fi si varsta, nu zic nu.eu, maine sunt la amidonuriseara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

eu maine am zi de amidonuri si cred ca o sa mi fac PILAF sarbesc. eu pun 200 gr exact cat spune in Carte si iese o craticioara plina, adica o cantitate suficienta cat sa ma satura la pranz si seara (numi place sa fac foamea). alaturi imi fac salata verde.

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

buna seara! in primul rand vreau sa le incurajez pe fetele care simt ca e greu...si eu sunt una...ma consolez insa cu ideea ca sunt la inceput (e a treia zi abia)
maine e zi de vitamine si sper sa fac fata cu mere, portocale, o banana si cateva stafide, curmale si miez de nuca (sper ca sunt toate permise).
voi cata cafea beti? eu as fi in stare (uneori asa se si intampla) sa beau si 3 cafele pe zi...
azi am avut zi de carbo si la cina am mancat prajitura si ciocolata prescrise...doar ca mi se pare foarte mult dulce...oare am exagerat?
scuze pentru modul dezlanat in care postez, dar nu prea sunt obisnuita sa scriu.
spor la slabit si mult curaj celor care vor sa renunte! suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

si eu beau vreo 2-3 cafele/zi, dar negre (fara zahar, fara lapte). in carte spune ca e permisa cafeaua (de preferat naturala, nu ness).

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

neata,
eu beau o singura cafea pe zi dar cu zahar ca nu pot altfel si am avut rezultate

azi fructe
dimineata am mancat ananas din compot cam jumatate de cutie apoi dau cu nuci, mere, portocale, poate la pranz o salata de varza
si sport ca de cateva zile nu am pedalat deloc

67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merry_28 spune:

salut, fetelor. si eu am zi de fructe azi, meniul e o banana, o para, la pranz salata verde, si seara iar fructe. oare e permis sa mancam si seminte? de floarea soarelui, neprajite si nesarate. eu sunt in ziua 8 de dieta si nu m-am cantarit pana acum, poate din cauza ca mi-e frica de ce voi vedea, pentru ca nu am tinut prea strict dieta in primele zile. Maine am zi de proteine si m-am gandit pentru pranz la un iaurt simplu, cu o felie de paine si legume crude.
imi pare foarte bine ca am scapat de poftele pe care le aveam mereu, si stomacul meu se simte foarte bine. va pup
succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Si eu beau 2 cafele pe zi dar cu zahar ca altfel nu pot
Azi am zi de carbo si mi-am luat trei covrigi pentru pranz iar diseara prajitura pe care am facuto aseara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu azi sunt la ziua de vitamine, o urasc, orice as manca mi-e mai rau foame, dimineata am papat 4 morcovi, acum pt pranz imi fac salata de cruditati cu zeama de lamaie si un pic de ulei de masline

incerc sa rezist pt ca maine vreau sa vad ceva cu 62 la cantar

pt maine mi-am facut deja meniul
omleta din 3 oua cu ceapa , ardei gras, rosii cherry, marar, si cred ca o sa trisez si pun si putina branzica , ma mai gandesc

pt saptamana asta mi-am propus sa dau jos 1,5 kg am dat deja 800 gr mai am putin, dar se duc asa de greuuuu...e drept sport n-am mai facut decat prin curte la lopata, dar pe foamea asta care o am numai de bici nu-mi arde
maine sper sa prind puteri dupa omleta si sa bag 1 ora de sport

si eu beau 1 cafea dimineata cu zahar ca altfel n-as putea, ceaiuri in schimb beau fara zahar

merry_28 ai voie seminte crude, nuci

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput