Dieta Rina (6)
Raspunsuri - Pagina 10
elly_me spune:
jasmi- saru'mana
MA apuc de citit
Daca nu reusesc sa inteleg o sa va mai stresez pe voi sa ma ajutati cu sfaturi, ideii meniuri ...
Azi dim.m-am cantarit si am 77 kg (h=1.65).
As vrea sa ajung la 60 kg- nu la 50 cate aveam acum cativa anisori.
Eu vreau sa incep sa ma pregatesc pt FIV- sper sa nu ma mai ingras.
CA pana acum am luat 27 kg in 4~5 ani - de la hormoni.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
Elly bine ai venit si sigur dai jos sa fii frumoasa cand te intanesti cu bb...si eu am luat mult de la hormoni
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Inaf78 spune:
merci Anca! o sa mai imbogatesc si eu pilaful......
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
[url=http://lilypie.com][/url]
i_cristiana spune:
La amidonuri am facut linte . Suuuuuper buna... Dar am calcat pe linga cu 3 felii de chec cu fructe confiate. Asa ca tin post pina miine cind sar peste carbo si tin zi de vitamine.
adrianafedorca spune:
salutare
sunt si eu aici pe baricade cu voi cumintica foc, n-am calcat gresit deloc si sunt tare mandra de mine
eu azi sunt la ziua de carbohidrati, mi-am luat din auchan niste feliute de cereale din orez, hrisca, porumb, sunt 10 intr-un pachet si au doar 240 calorii, asa ca la pranz am ppat un pachet cu o inventie de sos din usturoi cu sos tomat...n-a fost asa bun ca am pus usturoi cam mult si era tare usturat dar de foame merge orice
la MD am avut 2 mere
pt cina mi-am pregatit ciucalata si probabil cativa biscuiti ca nu am altceva
maine o sa fie tare luuunga ziua
in continuare am facut sport , la lopata, am iesit in curte si am mutat zapada dintr-un loc in altul, m-am cam saturat de bicicleta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
hai Monica ca nu e greu suntem aici sa te sustinem
e greu inceputul, la mine a fost tare greu dupa mai mult de o saptamana de destrabalari dar numai gandul ca la vara o sa fiu sirena m-a ambitionat sa ma apuc din nou
hai te asteptam sa ne zici ca ai inceput
acum am vazut ca azi la carbohidrati puteam manca mamaliga cu sos de rosii si ceapa prajita...suna bine , data viitoare o s-o fac
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Madachan spune:
Mmmm,pare delicios mamaliga cu ceapa si sos.
Eu azi am avut carbo,am mancat ciorba (nu cred ca trebuia) si peste vreo ora o lipie(facuta de mine) ,e delicioasa. A... sa nu uit si o buc mica de cozonac dar nu mai mananc cioco.
Nici eu nu mai rontai ca inainte.Chiar sunt curioasa luni la cantar.Eu cred ca o sa scap greu de kg astea,se pare ca daca am putine de dat jos se duc f greu.
Addicted,distractie placuta!!! Cred ca deja ai plecat la ski,nu?
Eu tocmai am terminat 45 min insanity si 6 min abs pt abdomen . O sa mai fac si niste abdomene mai pe seara. Eu mai citesc la fetele de la subiectul abdomen extraplat si parca imi fac pofta de sport si de la ele mai fur ,, exercitii,, .
Va pup!
28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg
skei spune:
Buna fetelor
Eu inca tot stagnez dar cred ca e bun sfatul cu schimbatul zilei de carbo cu cea de proteine, mai ales ca imi place mai mult!Azi am carbo si am mancat de dim un cocktail de fructe (mure, rodie, kiwi), la pranz niste cornulete din aluat fara drojdie iar diseara imi voi lua binemeritata prajitura
Eu cand fac pilaf sotez si ardei rosu si cateva ciuperci albe..e delicios!!! iar in el mai adaug mazare.
Azi am fost si la piscina si la sauna...dar in rest nu prea fac sport...
Oricum sunt hotarata sa o tin pana la final, ca totusi mananc muuuuuuuuuuult mai putin ca de obicei, mai ales dulciuri, sucuri, rontaieli, asaca trebuie sa aiba un efect!
Marti am zi de apa....am sa imi fac de lucru toata ziua pe afara...
Va pup!
Inaf78 spune:
pe langa dieta mai am si alte angoase si anume scolile si gradinitele din zona Cora Lujerului, Militari, Bucuresti.
daca ma putei ajuta cu pareri sau informatii am deschis un topic nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148468
angoasele mi se trag de la gradinita si de la educatoare. pe una dintre ele nu am cuvinte sa o descriu (o descrie expresia pe care o foloseste: FAI FATO!!!).
o sa mai cercetam , schimbam, luptam cu morile de vant si m am apucat sa ma interesez de invatatoare...
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
Madachan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Inaf78 pe langa dieta mai am si alte angoase si anume scolile si gradinitele din zona Cora Lujerului, Militari, Bucuresti. daca ma putei ajuta cu pareri sau informatii am deschis un topic nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148468 angoasele mi se trag de la gradinita si de la educatoare. pe una dintre ele nu am cuvinte sa o descriu (o descrie expresia pe care o foloseste: FAI FATO!!!). o sa mai cercetam , schimbam, luptam cu morile de vant si m am apucat sa ma interesez de invatatoare... ---------------------------------------------- O mamica fericita! (M.A. 21.06.2006) |
Ina,ce amintiri mi-ai trezit!!! Am copilarit in blocul de langa scoala 117 si am invatat acolo,dar din pacate nu te pot ajuta cu nimic .Au trecut ani de atunci .
28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg