Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 4
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb am aparut si eu MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Cora mult succes ....si ai grija sa nu se strice bormasina
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb am aparut si eu MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Asa ,asa imi place..
mvb spune:
va pupizez si eu fetelor si va strang tare de tot in brate
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Arianna,sotul a inceput cam de 2 saptamani tratamentul,sa vedem ce se intampla,sambata-duminica ovulez,sa speram ca nu ovulez si luna asta pentru pereti,partea haioasa este ca acest tratament este si afrodisiac, si ce ma alerga sotul pana acum,dar de acum incolo este bormasina,nu altceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Gata ,am decis si sotul meu va trece pe tratament naturist
trutzi spune:
Sa ne dai si noua detalii
citat din mesajul lui cora79 Arianna,sotul a inceput cam de 2 saptamani tratamentul,sa vedem ce se intampla,sambata-duminica ovulez,sa speram ca nu ovulez si luna asta pentru pereti,partea haioasa este ca acest tratament este si afrodisiac, si ce ma alerga sotul pana acum,dar de acum incolo este bormasina,nu altceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Mvb,nici o sansa sa se strice bormasina,este croit pe fapte mari sotulache,numai ca eu nu prea mai cred nimic pana nu voi vedea si eu una bucata burta gravida la mine
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb va pupizez si eu fetelor si va strang tare de tot in brate MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Ce bine ma simt
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Mvb,nici o sansa sa se strice bormasina,este croit pe fapte mari sotulache,numai ca eu nu prea mai cred nimic pana nu voi vedea si eu una bucata burta gravida la mine "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Toma necredinciosu'......tr sa fii optimista ca dam bataitza la