Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
vezi ca ai la dispozitie doar 10 minute
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Am fugit la baita,dar revin imediat "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb vezi ca ai la dispozitie doar 10 minute
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Corect...asa ca fugutza
mvb spune:
Cred ca fetele au gasit ceva interesant pe TV si urmeaza sa se sparga gashca
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb Cred ca fetele au gasit ceva interesant pe TV si urmeaza sa se sparga gashca MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
NU NU .....atata le trebuie
mvb spune:
ma doare dejtu` de la atata F5 si nimic.......o sa ma retrag si eu si va trimit pupici de noapte buna
mvb spune:
Ariana esti la job sau acasa?
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb Ariana esti la job sau acasa? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
La job ,termin si eu peste 2 ore...noapte buna
trutzi spune:
Mie imi merge netul foarte greu, nu ma mai certa
citat din mesajul lui mvb ma doare dejtu` de la atata F5 si nimic.......o sa ma retrag si eu si va trimit pupici de noapte buna MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Noapte buna!
arianna Servici usor! Si calareste-l bine pe sot in seara asta ca doar esti la ovulatie
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica