Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 3
trutzi spune:
Te-am dat disparuta
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Uuuuuuuuuuu,am revenit pe portativ "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Uuuuuuuuuuu,am revenit pe portativ "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Ce bine.....unde ai umblat,ca am intrebat de tine
cora79 spune:
Credeati ca scapati de mine?
Va pupacesc pe toate de nu va vedeti gravide sau mai putin gravide
Eu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Nu am fugit. Sunt aici
citat din mesajul lui Arianna11 Fetele unde ati fugit .....mai stati la vorba |
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Nu am fugit. Sunt aici
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Ma bucur
cora79 spune:
Mi-a fost dor de voi toate si sper ca sunteti bine,nu am apucat sa citesc din urma,recuperez eu
Acum dau fuguta lla baita si ma intorc mintenas,sa nu fugiti
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Credeati ca scapati de mine? Va pupacesc pe toate de nu va vedeti gravide sau mai putin gravide Eu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Vreau si eu sa calaresc o burtoasa.....cum e cu tratamentul sotului....aveti ceva rezultate?
mvb spune:
am aparut si eu
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Arianna,sotul a inceput cam de 2 saptamani tratamentul,sa vedem ce se intampla,sambata-duminica ovulez,sa speram ca nu ovulez si luna asta pentru pereti,partea haioasa este ca acest tratament este si afrodisiac, si ce ma alerga sotul pana acum,dar de acum incolo este bormasina,nu altceva
trutzi spune:
Wow sa vezi ce o sa te calarim noi cand o sa fii
citat din mesajul lui cora79 Credeati ca scapati de mine? Va pupacesc pe toate de nu va vedeti gravide sau mai putin gravide Eu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |