Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 3
trutzi spune:
Te-am dat disparuta ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Uuuuuuuuuuu,am revenit pe portativ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Uuuuuuuuuuu,am revenit pe portativ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Ce bine.....unde ai umblat,ca am intrebat de tine
cora79 spune:
Credeati ca scapati de mine?

Va pupacesc pe toate de nu va vedeti

gravide sau mai putin gravide![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva![]()
![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Nu am fugit. Sunt aici 
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetele unde ati fugit .....mai stati la vorba |
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Nu am fugit. Sunt aici ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ma bucur

cora79 spune:
Mi-a fost dor de voi toate si sper ca sunteti bine,nu am apucat sa citesc din urma![]()
![]()
,recuperez eu

Acum dau fuguta lla baita si ma intorc mintenas![]()
![]()
,sa nu fugiti
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Credeati ca scapati de mine? ![]() ![]() ![]() ![]() Va pupacesc pe toate de nu va vedeti ![]() ![]() ![]() ![]() gravide sau mai putin gravideEu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Vreau si eu sa calaresc o burtoasa.....cum e cu tratamentul sotului....aveti ceva rezultate?
mvb spune:
am aparut si eu![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Arianna,sotul a inceput cam de 2 saptamani tratamentul,sa vedem ce se intampla,sambata-duminica ovulez,sa speram ca nu ovulez si luna asta pentru pereti![]()
![]()
,partea haioasa este ca acest tratament este si afrodisiac, si ce ma alerga sotul pana acum,dar de acum incolo este bormasina,nu altceva![]()
![]()
![]()
![]()
trutzi spune:
Wow sa vezi ce o sa te calarim noi cand o sa fii

| citat din mesajul lui cora79 Credeati ca scapati de mine? ![]() ![]() ![]() ![]() Va pupacesc pe toate de nu va vedeti ![]() ![]() ![]() ![]() gravide sau mai putin gravideEu am avut-o pe sora mea gravidoasa in vizita si am calarit-o trei zile,doar doar s-o prinde si la mine ceva "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

.....mai stati la vorba