Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 2
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 In tara o sa vina uratii ...daca mai vin,ii astept cu bata ,mama lor ...tocma se termina perioada de ovulatie |
Cum sa vina Ca ii bat si eu Tu o sa fii prima luna asta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Prietenii mei nu au apartament stau cu parintii. Nici ei nu reuseau sa aibe un copil. Se chinuiau de 4 ani. Au fost in excursie s-au relaxat la maxim si acum au o fetita superba
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Inseamna ca asta e secretul si asta tr sa fac
trutzi spune:
O sa fii si tu prima dar, luna asta o sa fie Arianna
citat din mesajul lui violab Of nu reussesc sa fiu si eu prima niciodata. |
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi
Cum sa vina Ca ii bat si eu Tu o sa fii prima luna asta Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Tu, fata tu, imi vine sa te mananc ....asta e de bine....sa te auda DD
violab spune:
citat din mesajul lui trutzi O sa fii si tu prima dar, luna asta o sa fie Arianna
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Ok. No problem.
trutzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Tu, fata tu, imi vine sa te mananc ....asta e de bine....sa te auda DD |
Si uite asa nu o sa mai pleci in excursie. O sa te gandesti ca ai de cumparat carucior, mobila ptr camera copilului , sterilizator, hainute
Daca tot timpul aveati alte prioritati si acum nu va mai incurca nimic eu zic ca ar trebui sa te puna pe ganduri
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi
Si uite asa nu o sa mai pleci in excursie. O sa te gandesti ca ai de cumparat carucior, mobila ptr camera copilului , sterilizator, hainute Daca tot timpul aveati alte prioritati si acum nu va mai incurca nimic eu zic ca ar trebui sa te puna pe ganduri Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Prefer sa vina bb,avem timp si sa ne distram
trutzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Prefer sa vina bb,avem timp si sa ne distram |
Normal