Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

intru repede, ca dupa aia avem program de vaccin si de impachetat carti/haine/vase.

copchilu' meu se trezeste din ce in ce mai devreme. Azi nu era inca ora 8. pe langa fatul ca s-a trezit la 12, 2, 4, 6 azi noapte. sunt rupta de somn.

raluk a-ti traiasca sotul, sa fie sanatos. sper ca v-ati distrat super ieri.

iuliapapusa multi ani. mai da-ne un semn, un rand, sa stim ca sunteti bine.

crystinaam vrut sa zic aseara si am uitat in goana mea de a cuceri lumi virtuale ca imi plac la nebunie numele fetitelor tale. bine, mie imi plac si fetitele rau de tot.

anamaria multumesc pentru explicatia cu fontanela. ma intrebam dk sa-i mai dau Ca cu D3 cele 10 zile pe luna. eu l-am masurat la "cutiuta" sp trecute si avea cam 41. ma duc sa vad ce zice si la dispensar.

mada aaaa...am uitat ce am vrut sa zic, asa ca te apasat.

nu stiu cat timp mai am azi de forum. sper sa nu faca temperatura prea mare. asa ca va pup pe toate. iuliko petru tine unul mare si apasat ca e mai frig acolo la voi.

delia totul ok la Montreal?
ma intreb oare marianna ce mai face?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kiki, daca citesti, te rog mult sa-mi spui si mie daca dupa montarea steriletului tu ai sangerat? Mie de 2 zile tot imi mai curge sange, un pic mai putin ca la ciclu, si ma doar vag burta. Nu stiu daca e normal sau daca ar trebui sa o sun pe doctorita.
Eu plec la cumparaturi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetele

nu va suparati daca nu raspund asa ordonat pt toata lumea, da? ca nu vreau sa mai fiu cu o zi in urma cu discutiile...

IULIAPAPUSA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA LANGA PRINTESA TA! (sper sa mai intri sa ne mai zici te tine...ca sunteti bine..)

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI

Hepilica tare frumoasa Maia si...pot sa te copiez cu surpriza pt tati? ca vine acusi si ziua lui..

faza cu adormitul mangaiata pe cap nu mi-a iesit....tot pe picioare vrea gagica....

Lullaby asa si Ebruskai ii place sa-si bage nasucul in ceva, dar are dati cand nu mai functioneaza nimic...asta ziua, seara de obicei adoarme linistita...
iar cu parul si eu gasesc plin pe unde doarme...si mai da jos si la baita....chiar se vad locuri in care acum e raaar....

Suede felicitari pt intoarceri! sa vezi de acum "miscari in front", a mea nu se mai opreste, cum ceva, hop pe burta!

Anadomnica bine ai revenit, ai o papusica tare frumoasa!

Claucia pupam sarbatorita minunata! si pe surioara jucausa

Nela imi place ce termen limita ti-ai pus pt calcat...martie.. si eu tre sa ma epilez, ca sambata merg la nunta

Raluk sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti impreuna toata viata!

trimit ca poate se inchide capitolul si pierd mesajul

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
soarele asta in loc sa imi inspire si mie viata si voiosie mai rau ma depreseaza. vroiam sa ies in parc cu puii, dar cand ma gandesc iar la hainoaiele alea si la plansetele din timpul imbracarii nu mai imi vine deloc. maine vroiam sa plecam la tara, dar sa vedem cum o fi vremea ca sa nu ramanem inzapeziti...
iar ma apuca depresiile si ura impotriva intregii omeniri...
si tre' sa mai si editez ca nu-s in stare sa scriu un mesaj fara sa mananc 1000 de litere

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

suede, eu stau la Trapezului, ea la Ozana. Nu stiu sa spun cat e de buna, ca nu am cu ce sa compar, dar eu ma simt bine dupa masaj. Nu are masa, imi face in pat, face 2 ore masaj si eu ii dau 30 de lei.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila draga fata. Mai bine stai si tu nitel trage-ti sufletelul. Da nu stiu ce se intampla, ca de cand cu vremea asta de cacao si pe mine m-au napadit toate gandurile. Probabil trebuie sa ies mai des din casa.

Mergi la inceput

monique super ca Andreea prefera sanul si Teodora e un dulce. auzi la ea...plasture. oare unde le-o scoate copii astia?

mimiko felicitari pentru dintisor. sa vina toti fara dureri, probleme si alte din astea.

ma duc la treaba, gata.

Mergi la inceput

lullaby si Aidan la fel face cand vrea sa doarma. cauta patura sa se sufoce cu ea sau orice pe care-l poate trage pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele... nu gasesc iconul cu cafea, eu am baut insa suc de mere dimineata fiindca la indicatia medicului - fata iese greu cu kk - ii dam cate o lingurita de suc de mere pe zi... si crestem usor doza pana la 5 lingurite pe zi. Ufff... pana acum 2 saptamani nu aveam deloc pb din astea si iesea cu kk si de 2-3 ori pe zi, si acum... nu stiu ce s-a intamplat, ea tot la san e... dar kk nu mai e. Ieri pe la 4 i-am pus supozitor cu glicerina sa iasa... caci plangea cu foc si avea burtica tare si mi-a fost mila de ea. Asadar... desi avem abia 3 luni jumate se pune ca a inceput diversificarea ??? nu cred, ca eu o sa o tin pe tzitzi in continuare, vedem sucul asta de mere ca pe un medicament - pe care oricum il da pe afara pe la colturile guritei. Am sa incerc sa-i dau culcat, nu mai stiu cine a indicat asta aici, va rog va fie mila de mine ca am si parul si mintea scurta perioada asta.
Daaa, ati avut mare dreptate, fetele: incepe printesa sa doarma toata noaptea, mult ma bucur. Aseara din nou: adormit la ora 22:30 si dormit intins pana la 7 dimineata. Papa fusese la 9 ultima . Sper sa o tinem pe program din asta tot inainte.
Multumesc la toata lumea care mi-a dat cont si parola pe yahoo:luto, Dana15, Iulika, carinablanca, kawa - pupul pt. fiecare in parte. Acu, daca l-am primit in 5 exemplare, sper sa-l si tin minte
Da, tot citind post-urile voastre si vizualizand foto am decis sa-mi iau si eu wrap. Imi vine luni sau marti, abia astept sa ma plimb legata de Maria, sa vezi ce distractie. Pe afara... nu am curaj sa ies asa, vorba voastra, pe gheata asta nu e de glumit. Eu ma impiedic si prin casa... aaa... daca nu sunt atenta, dar pe gheata??
Inca o intrebare la voi: dorm copiii cand ii scoateti afara? sau deja stau si privesc? A mea ... doarme dusa la max 5 minute dupa ce a dat cu nasucul de aer tare. Tare mi-ar placea sa stea si ea treaza si sa dormim impreuna dupa aia... ca asa... nu-i corect, eu vin in casa obosita dupa plimbare sivreu sa ma intind si ea scoate ochisorii si incepe galagia...
Ma alatur fetelor ce asteapta primavaraaaaaaa!!! Hai sa o strigam in cor, poate vine mai repede. M-am saturat si de haine groase si de gheata.
Va pup pe toate si o imbratisare calda de grup

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila ca sa te simti mai bine iti spun ca ieri am pufait tot cuptorul cu solutie de inmuiat grasimi, ca sa-l spal si acum ma gandesc oare cat de tare s-aintarit solutia pe grasimi ...ca sa inmoi si solutia si sa ma apuc sa-l spal......Iti suna cunoscut ? Era oribil ca eu fac TOTUL in cuptor si era plin de toate animalele, puisori, peste,porcusor....si cand il incalzeam sau vroiam si eu sa fac un chec ieseau niste mirosuri de acolo de mai bine ma duceam sa ma culc.

Toate suntem asa abatute ca sa nu zic batute....ce naiba sa facem, mai radem ne mai hlizim, mai facem haz de necaz si uite-asa....

Apropos de urlete la imbracat eu am zis ca-i dau o geaca mai mare ....pe care o am....numai sa nu-l mai aud cand ii bag mainile in aia mica a lui, pe masura......
Ieri cand am fost sa-l cantaresc i-am pus un hanorac cu fermoar in fata si o paturica peste ca sa nu ma dau in spectacol si acolo ....

Hai zi-ne ce mai fac putzele....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput