Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

anadomnica, ai mei dormeau dusi cat ii tineam afara. Mi-au dormit si 4 ore. Insa acum sunt mai curiosi, dorm vreo jumatate de ore, cat sa se odihneasca si fac ochiul mare, sa nu piarda ceva. Ba mai nou, au inceput si sa comenteze pe strada (ia uite, frate-mio la aia ce buna e)

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Andrecluj ce tare a fost Chiara ca s-a diversificat singura acum sa te tii, sa nu saliveze la tot ce mancati, ca tot a dat de gust

Luci f misto cu activitatile alea, vreau si eu...dar nu si sa cant, vorba ta, ca sperii bebicii
ce frumos ai povestit tu momentul diversificarii...parca imi faci si mie pofta...desi noi bem ceiut de chimen cu lingurita si deja cam stim ce sa facem cu ea...pe jumate, asa....

s-a trezit ursoaica, revin..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

luto, techila, va simtiti mai bine daca va spun ca mie mi-a dat mami cu fas pe aragaz inainte sa plece de la mine iar eu am sters aragazul dupa fix o saptamana?

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

lullaby super draguta concluzia micutei. Asta imi aduce aminte de ce spune Supernanny: sa le raspundem calm copiilor atunci cand intreaba ceva, ca altfel vor cauta raspunsuri in alta parte si cine stie ce gasesc. Asta si privitor la diferentele intre sexe si la sex in general... cand intreaba, cica sa nu ne sfiim sa-i raspundem calm si simplu, fara a intra in detalii si fara a-i spune ca e rusine, sau asa ceva, care sa-l sperie si sa-l indeparteze.
Mie mi-e frica de momentele astea, nu stiu daca voi putea fi la inaltime... si trebe sa ma pregatesc de pe acum

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

bleah...a naibii iarna...pariu ca la anu' cand o sa vreau eu zapada ca sa saniez puii n-o sa mai fie...
si doar nu vreau sa fie mult mai cald...doar asa...cat sa nu mai fie de hainele alea
puii mei acum au adormit, pe la 1 o sa le dau iar laptic. acum le mai dau cereale dimineata si seara si la ora 5 cu lingurita. le pun mai putintele oricum in lapte ca au facut falci suficiente. peste o sapta incep si eu si morcoveala. acum le dau fier picaturi in fiecare zi in putin suc de porto, nu va zic ca toate hainutele lor si ale mele si lenjeria de pe pat su patate intr-un mare fel.
in resti...nimic deosebit...kk ok si regulat...mancarica daca le dau eu...povesti..i-am filmat cand le citeam povesti si cand se juca putza cu ochi cu falcile lu' fi-mea, bine, o filmare proasta cu telefonul, cand o sa am si eu un net mai ca lumea o sa le pun sa le vedeti...
as mai zice ca ma lictisesc groaznic si mi-as descarca dracii pe la voi pe aici...dar nu e cazul

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani fericiti pentru Iuliapapusa.
Ma tot intreb daca o fi bine draguta. Oare are nr de tel in contul comun sa-i scriem un mesaj ceva.

Monique vroiam sa te intreb ce fructe ii dai tu Andreeiei (realizez ca nu stiu cum sa scriu ) dimineata. Imi place ideea aceea cu masa de fructe bune si sanatoase dar am sa o fac si eu dupa ce ii dau niste legume ca il simt pe David genul care sa ma fenteze daca ii dau caca in loc de papa dulce si bun.

Mangulici bafta la vaccin si sa-ti tii genunchii sub tine ca sa nu patesti ca Cristyna
Mimikam-am uitat si eu la pozele tale de la botez si ce tari sunt baietii, asa simpatici ....Imi plac cu pantalonasii aia sport...unulportocaliu si unul bej parca....
Anadomnica daca nu ma insel cred ca ti-am trimis parola gresita....iertaciune ...nu stiu ce-i cu mine. Mai bine bazeaza-te pe ce ti-au dat fetele

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uka si fetele mai tari cu pozele vroiam sa va intreb cum sa modific si eu o poza ca sa fie alb negru si ochii lui david sa ramana albastri.Am vazut eu undeva si mi-a placut enorm. Oare e greu de facut ? Eu am mai lucrat cu programe de poze, stiu sa editez una alta dar asta nu stiu de unde sa o incepsi cum.
Aveti ceva idei ? Sau macar stiti la ce ma refer ? ca in ultima vreme imi zice barbatu ca folosesc foarte multe cuvinte inutile ca sa exprim un lucru foarte simplu.....
Sper ca nu suntem totusi niste cauze pierdute....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Noi azi am papat mar copt cu mango. A fost prima data dupa multe zile cand a papat puiul bine masa de fructe ca de ceva timp facea scandat
Asta a fost pt Luci ca se intreba ce sa mai dai.

Monique mi-a zis mie o data ca ii da mar golden cu banana si cereale. Sper ca n-am facut vreo gafa

techilutza mama, suntem toate in aceasi oala. Si eu acum as vrea sa ies da numa gandu sa-l imbrac si deja ma trec toate transpiratiunile
LAs ca vine ea vara si iti umplem curtea de dovleci rotunzi si copti

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ma duc sa prestez niste cartofi prajiti ca vine sotz la masa si nu am nimic in frigider decat niste muraturi si 3 snitele de ieri...revin pe la 2

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma mai tineti minte si pe mine?

Daca da, stati cuminti sa fac capitol nou!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput