Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

65

Cu drag,
alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONIQUE ce haioasa a fost Teodora cu plasturele
MANGA iti intorc apasat si tie si lui Aidan si apropo ai avut dreptate cu cazutul lata la 10-11
MONICA mersi ca ne spui ce i-ai mai dat lui Dragoselul ca sa avem si noi idei.Eu azi i-am facut banana,suc de clementina si cereale la blendre si i-a placut.
MIMIKA sarumana de raspuns
Si eu ii dau fier,i l-am bagat in lapte dar nu prea ii place,o sa incerc sa-l pun in papica ca poate nu sesizeaza.
NELA vroiam demult sa-ti spun ca ma bucur ca Anuta a pus pe ea de la cereale.Surioara mea lucreaza in restaurant-bar si acum s-a mutat in Elvetia,si-a gasit un iubit sarb si s-ar putea sa ramana de tot acolo
TECHILA sa aveti pofta,cred ca asta o sa prestez si eu diseara ca mie pofta
Piciu meu pleaca cu mama in vizite si cu sora-mea(eu nu am fost invitata de mama) asa ca raman sa dorm putin.Astept sa se trezeasca el ca sa-l imbrac.
Oare cuscra mea DELIA ce-o mai face?Sper ca sunt bine si ea si nora si ii trimitem un mareeee si asteptam vesti

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen ,ai dreptate,numai asa face acum!
Techila mie imi spui de iesit afara?Ca-mi vine sa-mi dau palme.Ies si eu diseara la o super,mega distractie- la dentist
Alex25 ce faci?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Kiki, daca citesti, te rog mult sa-mi spui si mie daca dupa montarea steriletului tu ai sangerat? Mie de 2 zile tot imi mai curge sange, un pic mai putin ca la ciclu, si ma doar vag burta. Nu stiu daca e normal sau daca ar trebui sa o sun pe doctorita.
Eu plec la cumparaturi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Buna dimineata mai pe la amiaza!

La multi ani IULIAPAPUSA si multa sanatate!

Raspund scurt ca nu prea am timp, m-a anuntat MIMIKAde mesajul CRISTINEI.Deci, mie nu mi-a curs sange dupa montare, DAR mi-a zis ca se poate sa am cateva zile sangerari...mie mi-a venit sangerare dupa vreo 2 sapt de la montare.(scuze de detalii)Mi-a mai zis ca pot sa nu mai am ciclu deloc de la steriletul pe care l-am montat...tu nu stiu de care ai...se poate sa nu fie la fel...Oricum daca nu esti linistita poti sa suni sa intrebi

Pupici la toate!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput