Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 22
madalina84 spune:
MONIQUE ce haioasa a fost Teodora cu plasturele
MANGA iti intorc
apasat si tie si lui Aidan si apropo ai avut dreptate cu cazutul lata la 10-11![]()
MONICA mersi ca ne spui ce i-ai mai dat lui Dragoselul ca sa avem si noi idei
.Eu azi i-am facut banana,suc de clementina si cereale la blendre si i-a placut.
MIMIKA sarumana de raspuns
Si eu ii dau fier,i l-am bagat in lapte dar nu prea ii place,o sa incerc sa-l pun in papica ca poate nu sesizeaza
.
NELA vroiam demult sa-ti spun ca ma bucur ca Anuta a pus pe ea de la cereale.Surioara mea lucreaza in restaurant-bar si acum s-a mutat in Elvetia,si-a gasit un iubit sarb si s-ar putea sa ramana de tot acolo
TECHILA sa aveti pofta,cred ca asta o sa prestez si eu diseara ca mie pofta
Piciu meu pleaca cu mama in vizite si cu sora-mea(eu nu am fost invitata de mama) asa ca raman sa dorm putin.Astept sa se trezeasca el ca sa-l imbrac.
Oare cuscra mea DELIA ce-o mai face?Sper ca sunt bine si ea si nora si ii trimitem un
mareeee si asteptam vesti

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
suede spune:
Selen
,ai dreptate,numai asa face acum! 
Techila mie imi spui de iesit afara?
Ca-mi vine sa-mi dau palme.Ies si eu diseara la o super,mega distractie- la dentist ![]()
Alex25 ce faci?
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Kiki, daca citesti, te rog mult sa-mi spui si mie daca dupa montarea steriletului tu ai sangerat? Mie de 2 zile tot imi mai curge sange, un pic mai putin ca la ciclu, si ma doar vag burta. Nu stiu daca e normal sau daca ar trebui sa o sun pe doctorita. ![]() Eu plec la cumparaturi. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Buna dimineata mai pe la amiaza!

La multi ani IULIAPAPUSA
si multa sanatate!Raspund scurt ca nu prea am timp, m-a anuntat MIMIKA
de mesajul CRISTINEI
.Deci, mie nu mi-a curs sange dupa montare, DAR mi-a zis ca se poate sa am cateva zile sangerari...mie mi-a venit sangerare dupa vreo 2 sapt de la montare.(scuze de detalii)Mi-a mai zis ca pot sa nu mai am ciclu deloc de la steriletul pe care l-am montat...tu nu stiu de care ai...se poate sa nu fie la fel...Oricum daca nu esti linistita poti sa suni sa intrebi
Pupici la toate!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

)