Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Suede, fiolele astea cel mai sigur le gasesti la plafar. Poti lua pentru inceput 2-3 fiole de ginseng (pentru par!!!) si 2-3 fiole de placenta, asta ca sa vezi daca esti multumita de ele si sa nu dai banii degeaba pe o cutie intreaga. Dupa fiecare spalat pe cap, te dai alternativ, cu ginseng si la urmatoarea spalare cu placenta. Se pune cu o pipeta sau cu o seringa micuta la radacina parului, din loc in loc, apoi se fraca pielea capului usor de tot. Si asta e tot, nu se mai clateste dupa aia. Rezultatele nu apar imediat, la mine s-au vazut dupa vreo 2 saptamani de tratament din asta intensiv, din doua in doua zile.
Asa mai exista fiole tratament foarte laudate de la Foltene sau Vichi, dar mie mi-au facut mai mult rau la par, mi-au aparut cojite in cap si a cazut si mai mult de la ele. Astea naturiste lasa parul frumos si nu au nici o reactie negativa.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monique02 spune:
Buna dimineata 
Abdreea si-a schimbat programul, mai nou se trezeste la 5 dimineata sa manance in loc sa
. Partea pozitiva e ca a inceput sa prefere mai mult sanul decat formula (ca la un mom dat era invesrs) si eu sunt oricum topita dupa ea cum suge. 
Teodora aseara a gasit in baie un absorbant de al meu si tot vroia sa il deschida. I-am explicat ca nu e pt copii si a insistat sa ii explic la ce foloseste. I-am spus ca se lipeste pe chiloti, si ea atunici "A, e un plasture pentru chiloti" ![]()

moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Noi fiind mai mic ![]() ![]() |
Si Tudor la fel. Intentionam sa nu-i luam premergator,dar dupa cum nu ne intelegem de acum cu el nu tiu cine va castiga.

Cristina,
.Astea contin 2000mg extract de ginseng.Poti sa-mi zici ce contin ale tale? D-alea pt par n-avea si m-as risca sa le folosesc pe astea. Ma gandesc(in mintea mea) ca daca-s pt administrare orala n-are ce rau sa faca decat sa nu faca nimicIulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui monique02 "A, e un plasture pentru chiloti" ![]() |

draguta de ea. E o fetita minunata 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

suede spune:
Merci mult!
O sa-mi iau si eu,ca vad ca-mi cade ca la balamuc.
Foltene si Vichy stiu ca am mai incercat la un moment dat si degeaba,vorba ta,parca era mai rau.
Inteleg ca fiolele astea se folosesc alternativ...
Merci frumos!
| citat din mesajul lui cristina_ana Suede, fiolele astea cel mai sigur le gasesti la plafar. Poti lua pentru inceput 2-3 fiole de ginseng (pentru par!!!) si 2-3 fiole de placenta, asta ca sa vezi daca esti multumita de ele si sa nu dai banii degeaba pe o cutie intreaga. Dupa fiecare spalat pe cap, te dai alternativ, cu ginseng si la urmatoarea spalare cu placenta. Se pune cu o pipeta sau cu o seringa micuta la radacina parului, din loc in loc, apoi se fraca pielea capului usor de tot. Si asta e tot, nu se mai clateste dupa aia. Rezultatele nu apar imediat, la mine s-au vazut dupa vreo 2 saptamani de tratament din asta intensiv, din doua in doua zile. Asa mai exista fiole tratament foarte laudate de la Foltene sau Vichi, dar mie mi-au facut mai mult rau la par, mi-au aparut cojite in cap si a cazut si mai mult de la ele. Astea naturiste lasa parul frumos si nu au nici o reactie negativa. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
suede spune:
Monique 
,tare faza cu plasturele...
Monieu o sa intreb ortopedul la vizita de 5 luni si-ti zic si tie,ca si eu ma gandeam la asta...
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
anamaria1979 spune:
Iulika multumesc de clarificari privind diversificarea. Mi-a placut mult si dedicatia care ne-ai lasat-o.
Maria este k daca fontanela este micuta. Din cate am citit eu ar fii probleme daca este prea mare. Daca dimensinile craniului sunt normale chiar daca fontanela se inchide timpuriu nu sunt motive de ingrijorare. Si cand bebelusul tipa sau se agita este normal ca fontanela sa bombeze putin. In repaus nu trebuie sa bombeze.
Kawaichan
si noi avem aceiasi problema cu topaiala si statul in fund. Asa vrea sa stea toata ziua urla daca il intind pe spate de cand a descoperit ca poate sta in fund. Si mie imi este frica sa-l pun in jumper inainte de 6 luni, oricum nu avem asa ceva inca dar ne gandim sa-i luam.
Luto felicitari pentru diverificare. Oricum David a luat destul de bine in greutate cu titi de la mamica.
Monica
Biotics pulbere pediatrica gasesti si la Dona farmacia de la intrarea in piata Minis. Poate o rogi pe bunita sa de-a o fuga sa vezi daca mai au. Eu de acolo am luat.
Adinus 
felicitari si la multi ani sotului tau. Si alex se trezea urland de m-am speriat si am sunat-o pe doctora. Mi-a zis ca ei nu au cosmare la varsta asta inca nu au ajuns la stadiul asta de dezvoltare, dar se pare ca dau dintisorii si impung gingia. Mi-a zis ca dintisorii se dezvolta mai ales in somn.
Felicitari mamicilor si dovleceilor care au deja dintisorii dati.
Mary cred ca esti super fericita ca ai fost strigata de copil.
Iulia papusa la multi ani.
cristina_ana spune:
Moni_Iulia, eu nu am cutia de la fiolele mele, si pe ele nu scrie decat 10 ml. Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar eu in locul tau nu m-as risca sa-mi dau cu alea pe par, desi rau nu cred ca au cum sa faca.
Mai, acuma sa nu credeti ca nu mai imi pica nici un fir de par, tot mai cade, dar in limite normale. Inainte, dupa fiecare pieptanat imi umpleam pumnul de par, nu mai zic la spalat cum cadea, in suvite!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
mimika spune:
Neatza!
iuliapapusa, LA MULTI ANI!!!! Sa fii fericita si Stefania sa creasca mare si sanatoasa
Mada, dr. ne-a zis 240 ml dimineata si 240 ml seara. ceea ce la noi nu se intampla, insa si pe timpul zilei mai luam gustarele de lapte. De obicei intre masa de 10 si supita, li se face fomica, mai baga vreo 100 ml de laptic, sau daca bazaie si nu pot sa adoarma le mai bag un "somnifer" laptos, asa ca isi fac cu siguranta norma data.
Nu v-am zis ca si mie imi cade parul rau-rau, niciodata nu mi-a cazut asa, dar nu ma agit, ca sunt convinsa ca o sa isi revina singur, cand o sa considere el
. Da' o sa ma tund scurt, cum eram in liceu
.
Azi am masaj, vine o tanti acasa. De abia astept
sa ma repare.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
suede spune:
Mimika tu in ce zona stai?
Ma gandeam si eu la masaj...e buna tanti asta?
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE: