Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 18
mary_07 spune:
'neatza
Fetelor,sunt atat de fericita

Puiul meu a zis ieri mama

de dimineata observasem,dar n-am zis nimic,ma gandeam ca doar mi s-a parut.Si ieri dupa-masa,si aseara la baita...cand se apuca de plans,zice clar ,frumos si raspicat "maaa-maa"

m-am topit toata

In alta ordine de idei..
La multi ani Iulia!
Sper ca esti mai bine cu sanatatea si asteptam un semn de la tine
Luci,felicitari pt prima zi de diversificare
.Imi permit sa-ti dau un sfat...incearca sa-l tii mai pe spate atunci cand ii dai suc,e inca mic pt a reusi sa-l apuce in gura si sa-l inghita.Nush daca explic bine..eu una il tin mai pe spate si asa nu ii mai iasa prin colturile guritei ; i-l bag in gurita,el da de 2 ori cu limbuta si gata,l-a inghitit![]()
Raluk,la multi ani lui Relu pt ieri
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichanandre,pe alea le vazusem,dar ziceai ca mai pui unele noi si pe alea le asteptam:) in ala verde parca e un pic prea jos,dar in cel gri e ok zic eu,insa trebuie trasa banda orizontala mai sus un pic.cu stransul e si in functie de cum o imbraci,vezi si tu acum,cum iti e tie mai comfortabil,numai sa nu simti ca atarna.pana la urma te obisnuiesti daca o pui zilnic.trage-i "pocket-ul" pana un pic mai sus de zona cefei ca sa-i sustina capsorul,ca banuiesc ca e asa d ejos pt ca i-ai bagat piciorusele inauntru,dar e ok daca stau si afara,daca sunt in pozitia broscuta. |
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
cristina_ana spune:
Neatza!
Iulia, La multi ani!!!! M-am gandit la tine zilele astea, sper ca esti bine!
Eu am reusit sa merg ieri la cinema, la Avatar. Am culcat fetita, i-am lasat mamei lapte praf in caz ca se trezeste si am plecat. Filmul nu m-a incantat foarte tare, nu este genul meu. Si a durat muuult prea mult. Asa, ca realizare, este deosebit, si subiectul este foarte frumos, dar in ultima ora se bat aia incontinuu, eu chiar mi-am scos ochelarii si am inchis ochii, ca nu mai rezistam, era super plicticos. Dar merita sa-l vedeti, sotul a fost super mega extaziat, a zis ca mai vrea sa-l vada inca o data. Emma s-a trezit cu 10 minute inainte de a ajunge noi acasa, dar i-a facut mama un pic de lapte praf si l-a baut pe ala. Chiam am ramas uimita cand am vazut ca isi tine singurican biberonul.
Manga, mie TSH-ul mi-a iesit foarte aproape de limita de jos (adica 0,8 fata de o,3 limita minima). T3 si T4 au iesit bine, cam pe la mijlocul intervalului. Si ma intrebam daca e posibil sa fiu in pericol de a face hipertiroidie. Si daca o mai fi cazul sa fac investigatii suplimentare, avand in vedere ca mama sufera de asa ceva.
Lucia, felicitari pentru primul morcovel!
Mada, cum sa-i iau mai ciorapeii lui Irinel?
Eu stiu ca el e baiat galant si ii ofera cu drag, dar nu avem musai nevoie de asa ceva, mi se pusese mie pata pe culoarea mov. Oricum, am gasit si aici, dar mov deschis. Mai caut, ca nu e graba!
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, am citit aseara si am uitat. Parca mai vroiam sa raspund cuiva, dar nu mai tin minte!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
crystina spune:
Buna dimineata!
Va las si eu
si suc de portocale.
Mely, felicitari pentru "mama". Ced ca te-ai topit. 
Maria, bravo ca rezisti cu diversficarea. Eu, din pacate, la sfarsitu lui aprilie ma intorc la serviciciu si as vrea ca eu sa fiu cea care ii introduce noi mancarici. Tu ce-ai rezolvat la serviciu la tie? Le-ai dat un raspuns? Bafta la mutat! Na ca uitam..Aidan e un finut, ce frumos sta el in wrap. 
Adinus, ce frumoasa e Sonia si ce ochisori are.. sa o mananci nu alta! Unde i-ai facut gauri pentru cercelusi? 
crystina spune:
Iulia, La Multi Ani! 
Luci, ce frumos ai povestit ..felicitari si la cat mai muti morcovei. 
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, am citit aseara si am uitat. Parca mai vroiam sa raspund cuiva, dar nu mai tin minte! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
MIE,MIE!
Lasasem aseara o poza cu ginsengul cumparat de mama sa-mi zici daca e bun ca pe el scrie pt uz oral.Daca n-ai prins-o, o gasesti la semnatura.
Eu astept raspunsul tau e aseara ca sa fac baita.

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
suede spune:
Neata,
In primul rand felicitari Mimika si Crystina pentru dintisori,aveti pui mari de-a cum
.
Adinus sa-ti traiasca sotul si sa-ti fie de bine distractia!
.
Raluk si tie la multi ani pentru sot!
Luto felicitari pentru noul inceput
.Mi-a placut si pledoaria ta pentru ,,frumusetea" de dupa ![]()
Liliacule bine ca a fost bine ...lux la biserica voastra ![]()
Kawa multumim pentru
,ce bine e sa gasesti dimineata
.Si eu am probleme cu dintii,ceea ce nu aveam inainte
.Ma duc azi la dentist sa vad care-i treaba.Succes si tie!
Ioana si eu vroiam sa intreb cum dorm dovleceii
...
Al meu de curand doarme pe burtica,noaptea,cand il vad eu ca se agita..si nu pot sa spun ce aere scoate ![]()
Pentru Iulia papusa
:
La multi ani!!!
Mely felicitari pentru mama 

Cristina_ana n-ai treaba,auzi,a fost la film fata???![]()
Maria
.
Noi fiind mai mic
mai avem pana la diversificare,dintisori,zis mama,speram ca atunci cand o sa ne vina randul nu o sa fim prea plicticosi
.Momentan ne chinuim ca vrem sa stam doar in fund sau in picioare...si el e asa mic
.Ii rade toata fata cand il pun sa paseasca,imi vine sa-l mananc 

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
cristina_ana spune:
Moni_Iulia, scuze, dar am ratat intrebarea ta. AM vazut pozele, nu e bun ginsengul ala. Asta pentru par arata ca o fiola de algocalmin, mai mare, si sticla e maro. Poate te poti duce sa ti-l schimbe.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
suede spune:
Eu Protectis cumpar de obicei de la Centrofarm,au intotdeauna pe stoc ( de la Biotics Baby)-ei au adus primele produsele probiotice.Voi despre ce produs vorbiti?
Cristina_ana tu de la ce farmacie ai luat fiolele pentru caderea parului?Sau le-ai luat de la plafar?Se ia mai multe la cutie sau cum?Te dai pe pielea capului numai dupa ce te speli pe par?Merci!
(am terminat interogatoriul 

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
madalina84 spune:
Buna dimineata
IOANNA si Irinel doarme numai pe burta,de alaltaieri a reusit si el sA se intoarca si cand nu ii mai place se intoarce pe spate...eu nu cred sa fie vreo problema si nici nu cred ca am avea ce sa le facem din moment ce ei cel mai bine dorm asa.Si in fundic sta destul de mult caci daca vrea asa si nu il tin urla de ma stie tot blocul![]()
ANDRE ai o frumoasa de fetita
LUTO ce bebeloi butuflei ai
,al meu avea 7 kg la 4 luni.Sa sti ca si mai tarziu tot o sa-i curga pe la colturi siroaie sucul,supa sau cerealele
iar cu cand nu iti mai spun,nu stiu daca inghite un sfert din ce ii dai.Eu ii dau lui Iri apa cu canuta d-aia mica,o adora dar nu sa bea sa bage botu ia in gura si o da in jos pe barbie,eu nu vad ca are cana pe barbie dar simt cand incep sa ma ud si eu si el
.Felicitari pe primele lingurite de suculet de morcov
MIMIKA felicitari pentru dinte
,ti-am zis eu ca i-ai facut mari
.Eu deocamdata nu i-am dat suc simplu de cand i-am bagat mar,supa,cereale caci mie frica ca nu mananca prea mult lapte.Cam cat lapte mananca ai tai ca dupa calculele mele din ce-ai scris au reiesit doar 380ml pe zi.
MONI_IULIA am vazut si eu stirea de vaccinul expirat dar nu de la inceput si nu stiam ca s-au facut la bebelusi
...sper ca ai nostri nu le-au prins p-asta expiratu.Acum am citit ca a fost valabil la noi
ANDRA felicitari si voua pentru prima zi de diversificare,incet incet incep toti bebelachi diversificarea
ADINUS sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti
.Sa sti ca nici Iri nu e fan cereale,eu il pacalesc cu ele in lapte sau daca e prea bine dispus asa ca incearca si cu altceva
MANGA sa sti ca si Iri ma ingana cand ii cant,eu vreau sa-l adorm si el canta cu mine![]()
CRISTINA noi ti dadeam cu mare drag sa sti ca avem toate culorile posibile si cu desene si fara
.Cred ca azi ajung si eu la Avatar(asa am zis in fiecare zi).
MELY felicitari pentru mama,cred ca esti in al noualea cer
,off ca nu mai vine si la mine odata momentul asta(glumesc)
MONI_IULIA si ale mele tot maro sunt,tot de la bes ca si ale Cristinei,incearca sa le schimbi.
Vroiam sa va zic ca eu nu i-am atins si nici vazut niciodata fontanela lui Iri,de frica si din cauza parului deci habar nu am cum ar trebui sa arate.Doctora il controleaza mereu si nu mi-a zis ca nu ar fi bine.Mai vroiam sa zic ceva dar trebuie sa ma duc sa-i fac marul la pitic,revin
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit