Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Gata, e oficial..io nu pot tine deloc pasul cu voi

Plus ca aseara am scris un mesaj lung, l-am salvat in drafts si cum capitolul s-a inchis intre timp l-am pierdut..habar n-am, cred ca l-a papat catelul.

Luto trimite-mi si mie please! parola de pe mailul comun sa vad si eu ultimele poze.

Dupa lupte seculare ne-a iesit si dintele nr.2 si vom arata ca un iepuras

Eu cu diversificarea am luat-o incetisor,am zis ca mai tin minte una-alta de la Lilly insa parca m-a lovit amnezia sincer..am inceput cu suc de morocvei si mar, piure de fructe...mi-am luat o carte cu multe retete, am sa pun cateva si aici, poate va sunt de folos ca sunt usor de facut.

Noi am fost singure azi acasa, tati se intoarce maine..am dus-o pe Lilly la ora de balet dupa scoala, am luat o pizza mica dupa si ne-am lafait toate trei pe canapea, eu intre ele si ce bine a fost! Acum fiecare e in patutul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Mangulci, pozicile sunt si la semnatura, dar n-am mai pus link direct( am uitat), dar stii tu...te duci in gallery...

Nela, tie mai vroiam sa-ti zic ca ma bucur ca Ana papa bine cereale si sa stii ca m-am uitat la ultimele poze si chiar se vede ca a pus un pic pe ea.pup fetele frumoase

Monique, subscriu si eu la ce au zis fetele, ai niste picioare...mama-mama

fetelor...mai vroiam sa va intreb...bb-lusii vostri urla noaptea prin somn? a mea trage vreo 5-6 urlaturi scurte pe noapte, da asa ma sperii de nu stiu cum sa sar mai repede din pat.readoarme instant, dac ii bag suzeta. acuma eu nu stiu de unde a aparut chestia asta, ptr ca So chiar de la inceput a dormit ff bine noaptea, nu se treza nici macar sa manance

Monicutz, Dragos cum se mai prezinta? tot plangacios? mai spune-ne cate ceva...

de Sonia (16.09.09), sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Adinus, sa-ti traiasca sotul!

Na ca ma bag si eu..eu zic sa incerci cu piureuri, sunt mai usurele, desi nu cred ca plansul ar fi fost de la cereale, zic si eu. Am incercat sa-i dau si eu lui Ruby baby rice dar nu i-a placut deloc si facuse o fatzuca ceva de genul "ma lashi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Crystina, felicitari ptr dintisori. cred ca e o dulcica acum, cu cei doi de iepuras. si zici c-au fost lupte crancene? off-off, mi-e si groaza, cred-ca am ramas cu sechele de cand cu colicii aia oribili

fetelor, eu sunt la zi, ca de obicei, doar ca am baut un pic de vin daca tot a fost ziua lui sotz si-acu, cu toate eforturile pe care le fac, nu reusesc sa-mi aduc aminte mai nimic. ce sa fac? nu mai am rezintenta de alta data

asa ca va pup pe toate si ma bag la somnic, ca in curand incepe seria de tipete somnambule ale lui So si bag treziri la greu.
sa aveti o noapte buna!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Kawa Saru mana, dar sa stii ca am pus poze, la "Chiara creste". Chiar mi-a iesit ok pozitia x, e drept ca asta mica nu prea cred ca avea aer. La pozitia cu fatza catre exterior o sa va bat la cap peste 2 lunite.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

andre,pe alea le vazusem,dar ziceai ca mai pui unele noi si pe alea le asteptam:) in ala verde parca e un pic prea jos,dar in cel gri e ok zic eu,insa trebuie trasa banda orizontala mai sus un pic.cu stransul e si in functie de cum o imbraci,vezi si tu acum,cum iti e tie mai comfortabil,numai sa nu simti ca atarna.pana la urma te obisnuiesti daca o pui zilnic.trage-i "pocket-ul" pana un pic mai sus de zona cefei ca sa-i sustina capsorul,ca banuiesc ca e asa d ejos pt ca i-ai bagat piciorusele inauntru,dar e ok daca stau si afara,daca sunt in pozitia broscuta.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

vaaaaaaaaaaaaaaai, adinus ce scumpa e Sonia. ce a crescut si ce trasaturi finute are. e o frumoasa. ca maica-sa, of course. nu stiu ce sa zic de plans. al meu face asa in fiecare seara vreo 2 ore pana adoarme adanc. urla de rupe locul si eu tre' sa sar cu tzitzi...uneori il pacalesc si-i cant in ureche si el ingana dupa mine pana adoarme.

crystina trai pe vatrai la voi. felicitari pentru dintisor. cat depsre diversificare, eu mai rezist eroic impotriva mamei care ma indeamna, dar tot cu legume incep. pup. noapte buna

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Luci draga mea, felicitari ptr marea diversificare
ma bcur ca ai luat decizia asta, din tot ce-am citi eu am inteles ca e mai mult decat ok sa diversifici un pic daca copilasul prezinta mare interes ptr asta. si cum Davidelul prezenta din plin...
la noi nu decurge deloc bine treaba asta...sa va explic...noi am inceput cu baby rice vinerea trecuta, tinand cont ca e pe formula only.bine, o singura data pe la 3 luni jumate ii mai facuse mami acasa un pic de suc de morcov, ca tocmai ce curatase legume ptr supa si ne papa undeva sa vedem cum reactioneaza atunci a fost rel ok, n-a parut ea prea interesata, dar era si micuta. ei bine, cu cerealele astea cred ca esuam lamentabil, nu-i plac de nici o culoare si nici nu prezinta gram de interes ptr ea, plus ca ieri dupa ele, la vreo 2 ore, a plans atat de rau, de m-a pus sotz sa chem salvarea...si doar l-ai vazut cat e de calm.bineinteles ca n-am chemat-o, i-am dat ptr prima oara un pic de nurofen ca mi se parea ca o doare ceva tare de tot, asa urla, ceva infiorator.n-am vazut-o sa urle asa nici la colici. in concluzie, chiar daca nu stiu dc a fost de la cereale sau nu, desi nu cred, azi mi-a fost frica sa-i mai dau...offfff
eu nu stiu ce sa fac acum? sa mai stau pana la 5 lunite sau sa incerc cu altceva, mai precis cu piureuri de legume, ca la alea m-am hotarat??? any ideas???

pozici

Buna seara!

Eu nu am început înca diversificarea si nu ma prea bag la sfaturi, adica nu stiu ce sa-ti spun sa-i dai. Dar am citit ca la copiii care sunt pe formula se poate începe diversificarea înainte de 6 luni DACA recomanda asa un medic. Ma gândesc ca daca voua nu vi s-a spus oficial ca e timpul dintr-un anume motiv, ai mai putea astepta.
Mai mult, tot din citite stiu ca daca puiului nu-i place un aliment, nu e cazul sa insistam, ci sa încercam cu altceva. Nu stiu, poate daca tot o mai tii pe lapte doua saptamâni, încearca asa cum face Vik, cu "degustatul", ca sa vezi ce îi place, la ce da semne de interes si sa le pui primele pe listuta de diversificare propriu-zisa.
Am vazut si pozele, de când le-ai pus, dar nu stiu daca ti-am zis. Frumoasa fetita, frumoasa familie, frumoase pisici!

Gianina, am vazut si fotografiile lui Loris, care se face tot mai rotunjor si are o privire de obraznicut istet, cu perisorul lui simpatic si zâmbet molipsitor. Prea multi pupi merita, da-i tu câti poti si din partea mea, ca am stat si m-am uitat la poze fermecata.

Mai vorbim un pic si mâine. Somn usor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

liliacule hai ma,la noi nu e frigul din ro,eu il tin numai cu pantalonasi in casa(sau cu bulanele goale cateodata),cu/fara sosetute...cum stau eu,asa-l imbrac si pe el.afara nu-i dau decat ciorapei si la fel,pantalonul ca in casa,dar ii acopar piciorutele cu o paturica din aceea moale de bebei.de ghete si altele nici nu se pune problema...ca nu scade mai mult de 0 niciodata.in general avem cam 5-10 grade iarna.asa ca noi nu purtam nici din aia pe umar,nici dresuri,doar chestii care se inchid/desfac usor,cu muuulte capse peste tot.si asta cu presatul pe cuc s-ar putea sa fie adevarata,dar ma gandesc ca daca-i dai cu o marime mai mare de ex poate ii stau mai lejer si nu-l mai deranjeaza.
nu stiu ce as fi facut daca eram in tara si erau minus nspe grade afara,poate merge ca alternativa o pijamaluta cu talpita si peste un pantalonas si apoi botosei din aia imblaniti de care mi-a trimis mama
felicitari pt botez ! cum a fost apa?

Incep cu sfarsitul...
Apa a fost de baita, cred ca avea vreo 40 de grade..oricum era ca la balaca noastra de-acasa, iar in biserica se statea lejer la tricou.

Voi sunteti norocosi cu temperaturi de-astea iarna... ca sa nu mai zic ca Josh e baiat fain ca tine ceva pe piciorele. Ei, eu daca ii trag sosete pe picioare nu se lasa pana nu si le scoate definitiv...si acum mai nou a prins jmecheria ca daca se freaca mai mult i se desfac si capsele de pe umeri si isi poate da jos lejer izmenele. Iti dai seama ca al meu iarna ar ramane-n gol...si poate de-asta ma adaptez la ceea ce am in casa. Regulile nu se pot aplica la toti copiii.
Cat despre faza cu cucu...eu nu cred o boaba. Am eu motivele mele...pe probate
Pup Joshu' cel activ!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

ma bucur c-a fost ok cu apa si biserica,ce boierie,auzi sa se poata sta in tricou cand afara era gerul ala!
cu ciorapeii/pantaloneii fiecare copil e diferit si mai sunt si preferintele noastre la mijloc si influentele din mediul in care traim.eu de exemplu m-am molipsit tare mult de la stilul japonez care merge pe calire de cand sunt mici,nu-ti zic ce mai vad cateodata pe aici ca sa nu te sperii:))

pupam si noi micul crestin si nazdravana familiei

Mergi la inceput

Lullaby,spor atunci la lucru manual:) Daca mai ai nevoie de detalii legate de lungime/latime sunt aici.Noi avem cam 7.5 kg acum si sta ff bine in cel cu lungimea de 100cm(lungimea unei benzi cu totul,necusuta).Ai grija,sa cosi bine bine si sa verifici apoi cusaturile din cand in cand cand il folosesti.
Cu parul,si noua ne cade la greu,in fiecare dimineata gasesc pe prosopel un manunchi intreg,dar vad ca ii creste altul pe dedesubt.

Raluk, La multi ani sotului si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti !!

De asemenea La multi ani Iuliapapusa !! Multa multa sanatate si fericire alaturi de pui si familie !
Mai da un semn sa stim si noi ca esti bine chiar,are cineva nr ei de tel...?

Luto,super tare relatarea,multam mult ! Ma bag sa citesc si restul ca am ajuns doar la partea cu "mergem sa vedem ce mai zice Charlie"

Mergi la inceput

k,next..

si la noi cred ca s-a micsorat putin fontanela dar inca mai pulseaza,brr,mi-e si frica sa ma uit.

cu dintii si eu stau la fel de prost,am o masea pe cale sa se fisureze si trebuie sa o imbrac in portelan ca s-o salvez.
eu nu am luat nimic,nici calciu,nici D3 pt ca mi-a fost lene pur si simplu trag de mine o gramada ca sa iau patsilele alea zilnic.

cu marsupiul ala care se poate folosi si la orizontala-am avut si noi,l-am folosit pana pe la 6 sapt pt ca ne rupea de spate.il luasem ca a tinut tati mortis sa-l poarte la orizontal acat a fost bebe mic mic.aveti mare grija pe gheata cu marsupiile,doamne fereste de o cazatura ceva,mai bine cu carucior.aici n-o sa vad gheata ever cred,decat daca urc pe munte.

va las,o zi buna!

si pt toata lumea pt dimineata !

Mergi la inceput