Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 16
andraiulia spune:
Buna seara!!!!
Luto, felicitari! Si noi acum 10 minute am papat prima data altceva in afara de laptic. Prima masa de cereale cu bananuta.
Si este asa de desteapta pushita ca s-a prins si cum se face. Mai intai, cand i-am pus pe buzite, s-a strambat, apoi brusc si-a schimbat expresia fetisoarei si a inceput sa molfaie situatia.
Si dupa cateva molfoleli, a incput sa prinda si lingurita in gurita si sa traga. Si scartaia daca nu ii mai dadeam. Ce senzatii, incredibil!! La Dividutzu normal ca_curgea, ca doar era la lichid. Al nostru era piureut. Eu inca nu i-as fi dat daca n-ar fi plans tare. Acestea au fost indicatiile. Dar eu vreau sa-i dau treburi naturale, nu din astea. Doc mi-a recomnadat initial astea(piure cereale Humana) doar pt completare. Si sa nu insist cu ele, ca e grasuta. Daca nu mai plange, doar san in continuare. Si banuiesc ca urmeaza si la noi suculetul. OOf....
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut mimikule, unde ai gasit Biotics Baby ca eu am cautat de mi-a venit rau ![]() |
Razvan zice ca le-a luat de la farmacia de langa Ethos. Nadine parca se cheama. Sper ca isi aminteste bine. Oricum, noi 3 farmacii frecventam: centrofarmul de vis-a-vis, catena de la piata trapezulu si aia de la Ethos. Intr-una din ele gassti sigur. Pup
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
lutoniana spune:
Andruska pana nu vii in dinti cu pozele de la botez ca sa picam rapuse de invidie niciun mesaj de-al tau nu prea mai prezinta interes .....Glumesc 
Si mie mi se pare Sophie dolofanica pt cereale dar ca si tine si eu as asculta sfatul medicului.....daca as avea unul 

Sa ne spui daca mai plange, chiar sunt curioasa daca de la asta era.....ca eu cred ca plange de altceva nu de foame.
Deja imi dau si eu cu parerea ca prostanacele astea pe aici .....mai bine ma fac health visitor ....
Plec la baita, papita si nanita.....si revin 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Andruska pana nu vii in dinti cu pozele de la botez ca picam rapuse de invidie niciun mesaj de-al tau nu prea mai prezinta interes .....Glumesc ![]() Si mie mi se pare Sophie dolofanica pt cereale dar ca si tine si eu as asculta sfatul medicului.....daca as avea unul ![]() ![]() Sa ne spui daca mai plange, chiar sunt curioasa daca de la asta era.....ca eu cred ca plange de altceva nu de foame. Deja imi dau si eu cu parerea ca prostanacele astea pe aici .....mai bine ma fac health visitor .... Plec la baita, papita si nanita.....si revin ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Zuzi!!

Mai, sa stii ca s-a linistit imediat dupa. Acum, nici eu nu-s f sigura ca de-asta plange. Totusi, se repeta seara. Pot fi si dureri de dintuci oare? Acum e f relaxata. Rade de zor la mine...

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui suede Maria ce mult a crescut Aidan ![]() .Imi plac pozele cu voi zambareti .Ca sa nu mai vorbim de decolteul lui mami ,trebuia sa le pui si tu aici sa vada si domnii ceva frumos Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
da, Laura, dupa aia m-am gandit ca o vrea si ochiu' cuiva sa vada tzatze alaptarese...
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
adinus8 spune:
helau, helau...
toate fetele
Mangulico mami, mai esti?
imi pare tare rau ca n-am reusit sa vb azi, a fost ziua lui sotz si m-am agitat pe-aici rau in incercarea (esuata) de a gati cate ceva, am vrut sa fac si-o praji, dar Sonia n-a vrut
...cand ma sunai tu ba eram in bucatarie, ba leganam copila pe picioare si eu imi tin tel pe silent all the time, ca mi-e ca se trezeste dc ma suna cineva si si-asa e un chin s-o adorm. maine la primul ei somnic promit sa sun, ca oricum mi-e dor sa vb 
revin
de Sonia (16.09.09), sufletel mic si iubit
pozici
MangaGirl spune:
mai luci rad si iar rad si iar rad. ai fost in forma rau azi. felicitari pentru cate lucruri bune s-au intamplat azi in sanul familiei tale. eram sigura ca Gogo va fi de acord ca e timpul sa diversificati. si activitatile...hmmm...astept sa te intorci de la intalnirea cu Charlie, unde, dk mai tin eu bine minte de la playgroups de acum 7 ani...se canta, se mergea in cerc cu bb in brate (eu aveam doi dupa mine pe la 11-12 luni pe care=i taram oarecum...unul mergea, unul era greut si-l caram in brate). am invatat multe nursery rhymes cu ocazia asta.
Andre si Liliac mult prea tare diversificarea voastra. eu era sa scap felia de portocala pe gatul lui fiu-meu azi. eram disperata, a treia zi fara kk si i-am dat sa linga iar. si cand am vazut ca piciu' chiar stie ce trebuie sa faca...mi-am luat o lingurita de ikea si i-am dat cateva picaturi. a plescait multumit si a marait ca mai vrea, dar gata...pauza de voie. mama m-a luat tare ca TREBUIE sa incep cu supe. i-am zis ca nu o mai sun daca nu ma lasa in pace.
si cam asta e...cred. ma duc sa ma joc dea imperiile un pik. noapte buna gagici.
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui adinus8 helau, helau... toate feteleMangulico mami, mai esti? imi pare tare rau ca n-am reusit sa vb azi, a fost ziua lui sotz si m-am agitat pe-aici rau in incercarea (esuata) de a gati cate ceva, am vrut sa fac si-o praji, dar Sonia n-a vrut ![]() revin de Sonia (16.09.09), sufletel mic si iubitpozici |
mai sunt 2 secunde. pt tine., inca nu am ajuns la mesajul tau cu poze din ceva capitol trecut. il mai caut.

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui adinus8 helau, helau... toate feteleMangulico mami, mai esti? imi pare tare rau ca n-am reusit sa vb azi, a fost ziua lui sotz si m-am agitat pe-aici rau in incercarea (esuata) de a gati cate ceva, am vrut sa fac si-o praji, dar Sonia n-a vrut ![]() revin de Sonia (16.09.09), sufletel mic si iubitpozici |
si la multi ani la sotz! sa fie fericit alaturi de mandrete de fete ce are langa el!

adinus8 spune:
Luci draga mea, felicitari ptr marea diversificare
ma bcur ca ai luat decizia asta, din tot ce-am citi eu am inteles ca e mai mult decat ok sa diversifici un pic daca copilasul prezinta mare interes ptr asta. si cum Davidelul prezenta din plin...
la noi nu decurge deloc bine treaba asta...sa va explic...noi am inceput cu baby rice vinerea trecuta, tinand cont ca e pe formula only.bine, o singura data pe la 3 luni jumate ii mai facuse mami acasa un pic de suc de morcov, ca tocmai ce curatase legume ptr supa si ne papa undeva sa vedem cum reactioneaza
atunci a fost rel ok, n-a parut ea prea interesata, dar era si micuta. ei bine, cu cerealele astea cred ca esuam lamentabil, nu-i plac de nici o culoare si nici nu prezinta gram de interes ptr ea, plus ca ieri dupa ele, la vreo 2 ore, a plans atat de rau, de m-a pus sotz sa chem salvarea...si doar l-ai vazut cat e de calm
.bineinteles ca n-am chemat-o, i-am dat ptr prima oara un pic de nurofen ca mi se parea ca o doare ceva tare de tot, asa urla, ceva infiorator.n-am vazut-o sa urle asa nici la colici
. in concluzie, chiar daca nu stiu dc a fost de la cereale sau nu, desi nu cred, azi mi-a fost frica sa-i mai dau...offfff
eu nu stiu ce sa fac acum? sa mai stau pana la 5 lunite sau sa incerc cu altceva, mai precis cu piureuri de legume, ca la alea m-am hotarat??? any ideas???
de Sonia (16.09.09), sufletel mic si iubit
pozici

Mihnea Costin 12.10.2009