Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Desi inadmisibil, exista si o parte buna: a expirat pe 31.10.2009 cand bebeii nostrii deja il facusera.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

luto - imi place mult ce ai scris. esti o tipa echilibrata. uite o pentru cum ti-ai propus sa-l cresti pe david .
si inca una [flo ]pt o mamica calculata si inteleapta care alege ce-i mai bun pt puiul ei.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Desi inadmisibil, realitatea este ca termenul real de valabilitate il depaseste considerabil pe cel scris pe cutii, deci in mod normal nu ar trebui sa fie probleme, daca a fost depozitat in conditii bune. Dar, evident, nu ar trebui sa se intample asa ceva. Traim in Romania...

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hepilica

Mimika felicitari pt dinte. Ia zi, e cumva actorul sau spectatorul ?
Pai tu compari banana storcosita cu apa fiarta cu un morcov si un pastarnac ? Te cred si eu ca au plescait banana

Lasa mamica lui Tudorita, nu te mai stresa, viata e scurta si dura.....iar noi trebuie sa ne adaptam din mers.

L-am vazut si eu pe Josh cu cat calm a suportat demonstratiile mamei lui. E un dulce.
Oare ce am mai citit azi ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mimika felicitari pt dinte. Ia zi, e cumva actorul sau spectatorul ?

Actorul este...Primul nascut.Primul dinte...

hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, daca am facut 6 luni putem sa papam si gluten, nu?Ca cerelale cu biscuiti de la Milupa au gluten, sunt pentru 6 luni+. Cele de la Humana nu au. Eu am inceput sa le dau si niste probiotice Biotics Baby, asa mi-a zis dr., sa ii ajute la stomacel. Si mi-a mia zis sa le dau Multisanostol cu ca, dar nu am gasit. Voi le dati ceva suplimente de vitamine?

hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor...

Luto...super cum ai descris tu ziua 1 de diversificare! Esti mortala...iar David e un frumos...si are niste ochi superbi..

Noi suntem la faza tatonari gusturi...azi am incercat mei...ii pun asa cite o jumatate de lingurita in 30 ml de lapte, e un lapte mai gros de fapt pe care ne straduim sa il papam cu lingurita...ati vazut si voi ce iese (pozele de la semnatura). Da' nu ne lasam...miine vreau sa ii fac shake cu banana...am vazut ca si mimikosii o apreciaza.

Eu sunt speriata/suparata ca mi s-a rupt o jumatate de masea azi mancand ...piine. Miine ma duc la dentist..sper sa nu ramin fara dantura pina alaptez. E ciudat ca doar iau din sarcina supliment de Ca+D3...

Va , seara faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Eu vreau sa stiu cum e cu caratul lui Raducu in harnasament.....Ia zi mami Liliachie.
Am coborat si eu acum 5 minute si l-am pus in marsupiu...pai pana mi-am prins curelele ma treceau toate apele .....
Eu raman fan carut, acolo poate copilul sa se intinda, sa se rasuceasca, sa se uite in ce parte vrea, sa dea din picioruse etc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mimikule, unde ai gasit Biotics Baby ca eu am cautat de mi-a venit rau

Luci Felicitaciones!!!

Stiu ca am mai vrut sa zic ceva da am uitat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Viky sa stii ca eu nu iau nimic si inca ma mai socotesc daca sa iau ceva sau nu. Ca parca mi-as dori sa fiu sanatoasa la capatul acestei experiente.
Nici copilul nu ia dar asta e alta discutie.
Nu cred ca cedeaza maselele asa numai de la lipsa de Ca, cel putin asa cred eu. Poae era fisurata de mai demult.

Insa nu as vrea sa raman fara dinti si fara par in cap dupa perioada asta frumoasa de alaptare.

Stiam niste teorii care nu se aplica la mine INCA cum ca dupa ce naste o femeie, tenul ii devine mai luminos, i se regleaza toate dereglarile, fie ele menstruale, cu capul, cu picioarele...ma rog, ati inteles ideea.

Eu am niste cosuri mici pe maini, pe langa ca-mi atarna doar un pic brandul.....matreata si altele.....Cand apar oare stralucirile acelea in priviri si in fizic ?

Dar pana mai caut eu si mai citesc ce pastile sa iau parca vad ca termin cu alaptarea.

Pupam papusica mancacioasa.

Si Mangulici si lui Davidelu i s-a facut mai mica fontanela ....vizibil asa.....cred ca nu trebuie sa te sperii.Poti sa intrebi un health visitor .....ca-ti va spune ca e NORMAL.

Insa eu ma gandesc ca daca in 5 luni i s-a inchis atat...inca in 5 i se inchide de tot. Logica de inginer, nu ?

Mergi la inceput