Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
lorex spune:
Ms dymomo si ramonik! 
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
Ancutza_Bro spune:
Lylyana mi-am adus aminte ca m-ai intrebat daca face treaba buna oscillo...uite ca in 2-3 zile nu mai am nici urma de raceala
am luat 6 doze (cate 2 pe zi, una dimineata si una seara)
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
ralu_seby spune:
Ramonika, multu pt aprecieri!
Am inceput sa analizez si pozicile voastre
Ma mai invatati cum sa apara si la mine la post linkul catre poze, pls?!
Cand am fost la dr ginecolog la control la inceputul lui ianuarie, mi-a zis ca operatia se vindeca f frumos si ca pot sa ma apuc usor de sport dupa 3 luni.
Concluzia: cate bordeie, atatea obiceie![]()
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Ancutza_Bro spune:
Ralu uite'aici:
Cum sa ascunzi un link :
[ url = " aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita[ / url ]
scoti toate spatiile
ca eu nu le-am scos 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monica_80 spune:
cristinica la multi ani, sa fie sanatos bebe si sa creasca mare
lorex, tu ai nascut sau urmeaza sa nasti? imi cer scuze, nu am fost atenta cand ai scris
fetelor am reusit si eu in sfarsit sa pun niste pozici. le gasiti aici http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Monica_8002?feat=
de
scump Maria 13.12.2009
laurairina13 spune:
Fetili 

, multam frumos frumos de urarile pt cele 3 lunite implinite ale rechinasei!
Ancutzica 

Eu m-am tampit rau, am dat pe net peste rochitele frumusele fooc fooc pt bebelushe si m-am indragostit rauuu de eleee..taaree mi-as prinde urechile sa incerc sa fac una la rechinasa meaa
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
vias spune:
fetelor, poate ma ajutati cumva.... VA ROG!! 

Flavius are o ciupercuta in gurita, eu mama tampita ce sunt nu am observat decat ieri seara cand el nu mai voia nicicum sa pape si urla foarte tare...azi i-am luat glicerina cu nistatin preparata la farmacie, dar probabil e prea curand si saracutul plange foarte tare de foame si de durere...vrea sa manance si nu poate..ce sa fac???? 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetili ![]() ![]() , multam frumos frumos de urarile pt cele 3 lunite implinite ale rechinasei! Ancutzica ![]() ![]() ![]() Eu m-am tampit rau, am dat pe net peste rochitele frumusele fooc fooc pt bebelushe si m-am indragostit rauuu de eleee..taaree mi-as prinde urechile sa incerc sa fac una la rechinasa meaa ![]() rechinas in pozici |
uite ca ai si explicatii http://picasaweb.google.com/Ludi201011/pWEvWJ#5167274039610177618

(sper sa reusesti, chiar sunt frumoase tare)monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
monica_80 spune:
camy ia un tampon steril si pune pe el glicerina si incearca sa o stergi in gurita cat mai bine. repeta de 3 ori pe zi si trece. altceva nu ai ce sa faci. multa sanatate
de
scump Maria 13.12.2009