Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Dupa anestezia de la operatie a mers uns si am scos de 2 ori cate 60 de ml si i-am aruncat. mami fericit de Dan Mihail |
Ce fel anestezie ai facut? nu stiam ca trebuie sa arunc laptele de dupa anestezie!
Ce multe invatam de la voi, noi suntem inca novice!
Unde ai nascut? ...daca nu indraznesc prea mult
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
Ramonika spune:
lorex - pana vine dymomo, iti spun eu ca a nascut la Cuza Voda, la fel cum au nascut toate iesencele de pe aici, in afara de mine, care m-am gasit mai cu motz si am nascut la Elena Doamna... ![]()
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
dymomo77 spune:
Sincer am uitat cum se numeste
. Oricum e din asta noua fara xilina si adrenalina. Asa mi-a zis stomatologa si cei de la maxilo de la Spiridon. Sa nu alaptez 4-6 ore si sa ma mulg de doua ori si sa arunc laptele.
Am nascut la Cuza Voda.
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Uite ca Ramo a fost mai rapida. Eu am lasat cupchilu cu tacsu si mi-am transtit o vacsa in cap sa fiu mumoasa sambata.
mami fericit de
Dan Mihail
lylyana.ion spune:
helaau la ceas de seara!
am fost azi la dr la control si mi-a dat o veste buna si 2 proaste: a buna este ca operatia este ok, alea proaste ca nu ma pot apuca de sport decat dupa 1 an si de al doilea copil dupa cel putin 2 ani impliniti
si eu care faceam planu sa fac punte si sa stau acasa vreo 4 ani ![]()
![]()
![]()
Ramonik, chiar fotomodeala este Ruxi
Lavi, bafta maine la examen!
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion nu ma pot apuca de sport decat dupa 1 an si de al doilea copil dupa cel putin 2 ani impliniti |
ti-a spus si motivele?, ca ma intereseaza si pe mine.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
dymomo77 spune:
Socrela mea a nascut doi copii prin cezariana la diferenta de 1 an si doua luni in 75 si 76 si nu a avut nicio problema. Nu e indicat sa faci a doua ceza mai devreme de 2 ani dar daca se intampla ....
. Eu una nu as renunta la o sarcina chiar dc ar fi mai devreme de doi ani. Dar cum eu cred ca la mine bb 2 nu va mai exista...
mami fericit de
Dan Mihail
lylyana.ion spune:
Ramonika, mi-a zis un termen medical, ce s-ar putea intampla, ceva legat de intestine, dar nu am retinut ![]()
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
cristinica09 spune:
Buna seara mamici frumoase!
Am aparut si eu dupa o lunga perioada
dar v-am citit aproape tot timpul.
Astazi am facut si noi 2 lunite,avem 6 kg si 61 cm.Avem o eczema si dr a spus ca este o alergie...ne-a dat advantan milk sa dam 5 zile.
In rest suntem foarte cuminti
,nici nu s-a asteptat mama sa aibe un baietel asa cuminte
Doar ca noaptea ne trezim si noi la 3 apoi la 6 si la 9 sa papam...si suntem tare papaciosi.Tata rade si zice ca spera sa nu cresca pana la 2 metri.
Multumim pentru urare LAVINIABLAGA 
In rest eu sunt obosita la maxim pentru ca dupa masa de 3 nu mai pot sa adorm si ma prinde urmatoarea...asa se face ora 8,mai adorm o ora si ma trezesc.
Promit ca revin ca s-a trezit piticul
Va pup pe toate

Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion helaau la ceas de seara!am fost azi la dr la control si mi-a dat o veste buna si 2 proaste: a buna este ca operatia este ok, alea proaste ca nu ma pot apuca de sport decat dupa 1 an si de al doilea copil dupa cel putin 2 ani impliniti si eu care faceam planu sa fac punte si sa stau acasa vreo 4 ani |