Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

uite ca ai si explicatii http://picasaweb.google.com/Ludi201011/pWEvWJ#5167274039610177618
(sper sa reusesti, chiar sunt frumoase tare)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

esti belea rau de tot mai Monisule

Laura si eu m-am indragostit de rochitelele alea...daca reusesti sa faci cumpar si eu de la tine

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, sa-ti dai si pe mameloane cu glicerina si sa fierbi tetinele si suzetele 15-20 de minute.Daca nu reuseti nicicum sa-l faci sa pape incearca cu lingurita sau cu seringa de medicamente.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Proba sa vad dc am reusit faza cu linkul
Camy_pus, nu stiu ce sa te sfatuiesc..si iti inteleg disperarea..DianaR oare o fi prin preajma cu un sfat?!

CONCLUZIE: Eu sunt varzaaaa (nu am facut nimik bine), iar DianaR este mereu pe faza, ne vegheaza, multumim!!!

[url=http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Ralu_seby#5433992365726122498]pozici cu Matei-Andrei[/url]

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Ralu ai uitat sa pui linkul intre ghilimele sau cum le-o zice...
Am aruncat un ochi, am vazut ca esti o frumoasa dar ma uit mai pe indelete maine la tine si la Monica. Acum merg la nani...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am mai aruncat si eu un ochi la mamici sexoase si bebei rapitori ...am si uitat ce-am citit....n-am retinut decat de faza cu pregatirea pt a 2a nastere...(si eu as vrea sa fac punte ....sa vedem daca s-o putea..fizic..si daca ne-om hotari)...apoi mesaj pt cristina....vezi ca advantan milk are cortizon...ori incerci cu altceva, ori, mai bine nu-i da decat 3 zile, nu 5...nu stiu...zic si eu
Camy...glicerina...iar, zic si eu

gata, plec la somn...sper sa dormim cu totii in noaptea asta

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

cu ochii carpiti, eu ma invart pe langa Matei care nu s-a ma trezit de la 10.
Cica au spus si la stiri despre vaccinul TBC expirat. Am gasit numai articolul asta:

Un vaccin împotriva tuberculozei expirat se administreaza; nou-nascutilor în maternitatile din întreaga tara;, inclusiv la Brasov, cu stirea Ministerului Sana;tatii. „Mai bine expirat decât deloc”, au zis reprezentantii ministerul si cei ai Institutului Cantacuzino din Capitala;. Vaccinul a expirat la sfârsitul lunii octombrie 2009. „Vaccinul nu poate avea nici un efect rau, advers”, au declarat medicii. În cel mai rau caz, poate sa nu îsi faca; efectul, sunt de parere acestia.
La maternitatea din Brasov au fost folosite aproape toate dozele de vaccin expirate. Medicii au preferat sa nu le spuna mamelor ca; bebelusii au fost imunizari cu un vaccin expirat. Cele 3000 de doze de vaccin expirate trebuiau distruse

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaaaa
alo, unde sunteti? dormiti cu toatele? poate o sa va tenteze?!?!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Neatza!
Vin si eu cu apa plata...ptr cine doreste.

Monis, pompa ta are o valva alba cilindrica si cu o minipalnie?

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, hai poftiti la cafeluta si la barfe. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Dymomo, uite aici: http://www.vavianpharma.ro/contact.html ii contactezi si le poti cere piese de schimb ptr pompa.

Filmulete

Mergi la inceput